Object

Park Hoog Oostduin, Penthouse, bouwnummer: HD 16.1, 's-Gravenhage 2596 JJ 's-Gravenhage

2596 JJ 's-Gravenhage

Omschrijving

RESIDEREN OP HOOG NIVEAU

De allermooiste penthouses van Nederland met uitzicht op zee! Op de twee topetages van dit zeventig meter hoge landmark komen acht penthouses van ca. 165 tot 290 m². Hiervan zijn er inmiddels 2 verkocht en momenteel 4 onder optie!

Grote terrassen, hoge plafonds, een geklimatiseerde wijnkelder, afgesloten box in de parkeergarage, een exclusieve fitnessruimte,...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

RESIDEREN OP HOOG NIVEAU

De allermooiste penthouses van Nederland met uitzicht op zee! Op de twee topetages van dit zeventig meter hoge landmark komen acht penthouses van ca. 165 tot 290 m². Hiervan zijn er inmiddels 2 verkocht en momenteel 4 onder optie!

Grote terrassen, hoge plafonds, een geklimatiseerde wijnkelder, afgesloten box in de parkeergarage, een exclusieve fitnessruimte, servicegerichte conciërge en natuurlijk het ongeëvenaard uitzicht over zee, strand en stad. Need we say more…?
Als een eigentijds panorama van Mesdag strekt de koninklijke residentie zich aan uw voeten uit. Riante terrassen rondom bieden spannende vergezichten: aan de ene kant de zee, de duinen, de wolkenluchten en spectaculaire zonsondergangen, aan de andere zijde de stad, de bedrijvigheid, de unieke skyline.
Zodra de deur van uw penthouse voor u opengaat, valt alle drukte van u af. Dat uitzicht, de stilte, de ruimte, het licht… iedere keer weer is het even adembenemend. Die ruimte heeft u geheel naar eigen inzicht kunnen indelen: uw wensen, uw dromen, uw voorkeuren – dit is haute couture wonen op het hoogste niveau.

Op de twee topetages van dit zeventig meter hoge landmark kunt u kiezen uit acht penthouses van ca. 165 tot ca. 290 m². Zowel de indeling als afwerking zijn grotendeels vrij; de getoonde plattegronden en interieurontwerpen vormen een uitstekende inspiratiebron. En niet alleen de penthouses zelf, maar ook de locatie is absolute topkwaliteit.
Voor uw inspiratie hebben TANK Architects, Stijn van den Boogaard Architecten en Nina Graziosi alvast fraaie interieurontwerpen gemaakt. Deze zijn te zien in de afbeeldingen hierboven en in de verkoopbrochure.

Met de voeten geworteld in de eeuwenoude landgoederen Oostduin en Arendsdorp verrijst Park Hoog Oostduin boven de boomtoppen. Een groen eiland van rust, vlakbij alle wenselijke voorzieningen: het chique winkelaanbod van het Benoordenhout, de antiquairs en galeries van het Noordeinde en de Denneweg, de charme van het Lange Voorhout – u wandelt er zo naartoe. Uitwaaien langs het strand? Het ligt slechts luttele minuten bij u vandaan. ’s Ochtends vroeg hardlopen in het Haagse Bos? U loopt de laan uit en steekt over. Tegelijkertijd ligt Park Hoog Oostduin vlakbij de uitvalswegen, met zowel Amsterdam, Schiphol als Rotterdam binnen bereik. Om in Haagse termen te blijven: vorstelijk.

De penthouses worden opgeleverd zonder parkeerplaats maar met een aparte berging. Koopsommen variëren van de grootte:
- 2 losse parkeerplaatsen € 80.000,- v.o.n.
- parkeerbox met 1 plaats en bergruimte € 100.000,= v.o.n.
- parkeerbox met 2 plaatsen en bergruimte € 115.000,= v.o.n.
- parkeerbox met 3 plaatsen en bergruimte € 140.000,= v.o.n.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Woning type penthouse
Aantal eenheden 10
Aantal vrije eenheden 9
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 590 m³ - 590 m³
Woonoppervlakte 197 m² - 203 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.