Verkocht 2286 KC, Rijswijk

Parkrijk Herenhuizen, Herenhuizen, bouwnummer: 419, 2286 KC, Rijswijk

Omschrijving

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN. RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 162 m² - 223 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 147 m² - 218 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning herenhuis
Woning type tussenwoning
Type woning tussenwoning
Aantal eenheden 62
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 430 m³ - 460 m³
Perceeloppervlakte 147 m² - 218 m²
Woonoppervlakte 162 m² - 223 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)

Uitgebreide omschrijving

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN.

RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam Parkrijk komt er een prachtig project aan met een heel gevarieerd woonprogramma. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten maar toch stedelijk. Deze fase bestaat uit royale eengezinswoningen met een individuele uitstraling.

Met volop veilige speelruimte voor de kinderen maar ook een goede verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum. Nog een opvallende combinatie: de ietwat stedelijke beleving maar dat wel onder de naam Parkrijk. Die inspiratie komt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt. Met fraaie bomen, paden, waterpartijen, bijzondere bosschages en ideaal voor heerlijk wandelen, sporten en spelen.

Natuurlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technische snufjes op het gebied van duurzaamheid geïnstalleerd. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen is deze woning zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Dit systeem zorgt ook voor extra comfort. Bijvoorbeeld door de vloerverwarming door de gehele woning die ook als koeling kan dienen en het gebruik van triple glas.

Het tweede deelgebied waarmee we in RijswijkBuiten aan de slag gaan is ’t Haantje. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. ‘t Haantje gaat een bijzondere plek innemen in RijswijkBuiten. De komende jaren gaat dit gebied omgetoverd worden in een superieur woongebied waar
veel mensen hun woongeluk zullen vinden. Parkrijk ligt aan de zuidwestelijke kant van RijswijkBuiten. Parkrijk zal zich bevinden aan de buitenrand van ’t Haantje tegen de grens van Delft aan. De wijk wordt zogezegd autoluw, toch zijn devoorzieningen voor uw auto uitstekend. Het parkeren zal in zogenaamde parkeerhoven worden geregeld. U kunt uw auto direct aan de achtertuin parkeren. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek in de straten.

U heeft straks niet alleen een heerlijke wijk om te wonen, u kunt ook dichtbij huis recreëren! Met een achtertuin van maar liefst 150 hectare heeft u een prachtig recreatiegebied op loopafstand. Het Wilhelminapark, Hoekpolderpark en Elsenburgerbos is een prachtig gebied waar de natuur in alle facetten
samenkomt. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van het zeer gevarieerde landschap en beplanting. Maar ook fietsers, hardlopers en bijvoorbeeld skeelers kunnen er hun hart ophalen. Voor de kinderen is er ook een speeltuin aanwezig. Met de komst van RijswijkBuiten wordt het Wilhelminapark nog mooier gemaakt. Het wordt nog groter waardoor er een mooie natuurlijke overloop is tussen het woongebied en de natuur.

14 STATIGE HERENHUIZEN:
- 3-laagse woningen
- prijzen vanaf € 354.900,= tot € 374.900,= v.o.n
- gebruiksoppervlakte 165 m² tot en met 170 m² (basis 5.70 breed en 10.80 diep)
- kavels van 145 m² tot 152 m²
- veel variatie en keuzemogelijkheden in de gevels

START BOUW/OPLEVERING:
Fase 1: start bouw 4e kwartaal 2016 en oplevering 3e kwartaal 2017
Fase 2: start bouw 3e kwartaal 2017 en oplevering 2e kwartaal 2018
Fase 3: start bouw 4e kwartaal 2017 en oplevering 3e kwartaal 2018

Wijkstatistieken

  • Inwoners Rijswijk

    24.324
  • Inwoners Rijswijk

    26.703

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie