Hypotheken

Wonen

Hypotheken

Hypotheken

Aangenaam!


Bij Frisia Hypotheken houden we van aangenaam kennismaken. We stellen de juiste vragen en luisteren goed naar uw antwoorden. Op die manier helpen we aan een goede, verantwoorde hypotheek. Dat doen we eerlijk en onafhankelijk, want wij zijn niet verbonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Niets voor niets zijn wij al meer dan 35 jaar dé hypotheekspecialist!

Een hypotheek is een complex financieel product waar veel aspecten aan zitten. Niet alleen op het moment van afsluiten, maar ook voor de toekomst. Bij Frisia Hypotheken weten we daar alles van. Daarom hebben we op de volgende pagina een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze gecertificeerde adviseurs. Dan helpen we u aan een verantwoorde hypotheek, voor nu en voor later. Bel 070-34 20 151 of stuur een e-mail naar info@frisiahypotheken.nl het eerste gesprek is geheel kosteloos!

Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

Contactpersonen

Onze vakmensen maken uw verwachtingen waar. Hun kennis en vaardigheden bieden u houvast bij het nemen van beslissingen over uw hypotheek.

Frisia Hypotheken wordt vertegenwoordigd door:

Kees de Bruyn (Hoofd Hypotheken)
070 - 342 01 48
k.debruyn@frisiahypotheken.nl

Annette van Haaster (Hypotheekadviseur)
070 - 342 01 49
a.vanhaaster@frisiahypotheken.nl

Alex Deterd (Hypotheekadviseur)
070 - 342 01 59
a.deterd@frisiahypotheken.nl

Natascha van Oversteeg(Secretaresse)
070 - 342 01 51
n.vanoversteeg@frisiahypotheken.nl

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.