Frisia Makelaars: aanwezig op Rabo WoonEvent

Geschreven door Joosje van Vliet op 12 juni 2024

Denkt u wel eens aan verhuizen, en in het bijzonder naar een nieuwbouwwoning? Maar zit u met veel vragen in uw hoofd? Wij begrijpen dat het fijn is om vrijblijvend informatie op te doen.

Daarom organiseert de Rabobank het Rabo WoonEvent, Frisia Makelaars en Frisia Hypotheken zijn aanwezig! Kom zeker langs om het beschikbare nieuwbouwaanbod te bekijken en al uw vragen te stellen.

Bezoek Frisia Makelaars op het Rabo WoonEvent
Op het Rabo WoonEvent zullen uiteraard een aantal van onze nieuwbouwprojecten worden uitgelicht. Benieuwd naar nieuwste ontwikkelingen van de markt? Of heeft u vragen over een nieuwbouwproject? U maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Ook kunt u spreken met een van onze makelaars, voor deskundig advies over onroerend goed in de regio Haaglanden. Wij brengen u graag op de hoogte van de mooiste nieuwbouwprojecten in nagenoeg elke prijsklasse van koop- en huurwoningen.

Bij Frisia Makelaars bent u verzekerd van een team dat klaar staat om uw vastgoeddromen te verwezenlijken. Kom daarom zeker bij het WoonEvent langs! Stel uw vragen aan een van onze makelaars en ontvang altijd deskundig advies over onroerend goed in de regio Haaglanden. Samen ontdekken we hoe wij u verder kunnen helpen.

De entree van de Woonbeurs is volledig gratis!
Komt u langs? Meld u zich dan aan via deze website van de Rabobank.

Waar en wanneer is Het Rabo WoonEvent?
Het Rabo WoonEvent vindt plaats op donderdag 13 juni 2024 in het Bingoal Stadion - ADO Den Haag. Je bent welkom tussen 17.00 en 21.00 uur.

Dus: Save the Date en kom zeker langs bij onze stand. We kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten. Wij wensen u alvast een Welkom Thuis!

Benieuwd naar de waarde van uw huidige woning?
Frisia Makelaars: aanwezig op Rabo WoonEvent
Rudi van Wechem
Neem contact op met Rudi

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat houdt de nieuwe Wet betaalbare huur in voor jou?

Wat houdt de nieuwe Wet betaalbare huur in voor jou?

Sinds 1 juli 2024 zijn er belangrijke veranderingen in de woningmarkt, vooral voor huurders en verhuurders. De nieuwe Wet betaalbare huur brengt nieuwe regels met zich mee. We begrijpen dat deze...
Hittegolf op huizenmarkt

Hittegolf op huizenmarkt

Prijs plust 7,2% in één kwartaal; meer transacties en meer overbiedingen. De koopwoningmarkt komt stevig op stoom. Meer kopers kochten sneller een woning tegen duidelijk hogere...
Bekijk overzicht