Habin en Michael begeleiden Amvest bij succesvolle beleggingsdeal

Habin en Michael begeleiden Amvest bij succesvolle beleggingsdeal

Geschreven door Habin Kocer op 14 december 2020

Onze collega's Habin Kocer en Michael Brands hebben namens onze opdrachtgever Amvest een beleggingsobject verkocht aan Mundus Invest B.V.

--------------------------------------------------------------------

Particuliere belegger Mundus Invest B.V. heeft 21 appartementen en 32 parkeerplaatsen aan de Hengelolaan in Den Haag van Amvest gekocht als beleggingsobject.

De woningen liggen in Den Haag Zuidwest op de hoek van de Hengelolaan met de Beresteinlaan. Het appartementengebouw, een jaren ‘80 complex, bestaande uit compacte appartementen die thans gereguleerd zijn verhuurd. De verkoop past in de strategie van Amvest in kader van verjonging van de portefeuille.

Mundus Invest is een particuliere investeerder actief in de Haagse regio met een sterke focus op woningbeleggingen. Deze acquisitie sluit naadloos aan op de wens van Mundus Invest om haar portefeuille in Den Haag op korte termijn flink uit te breiden.
Het verkoopproces had een besloten karakter waarbij enerzijds marktwerking is gestimuleerd en anderzijds de benodigde snelheid is gewaarborgd. Door de slagvaardigheid van partijen is de transactie binnen enkele weken afgerond.

Frisia Makelaars, partner in Dynamis heeft het gestructureerde verkoopproces namens Amvest succesvol begeleid. Juridisch werd Amvest bijgestaan door Loyens & Loeff. Mundus Invest werd juridisch geadviseerd door notariskantoor Rosenberg Polak.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie