Verduurzamingsadvies voor (potentiële) kopers

Geschreven door Secretariaat Wonen op 30 januari 2020

De NVM heeft samen met partner SamenGroen een website ontwikkeld die – op basis van de woningkenmerken die de verkopend NVM-makelaar opneemt – automatisch een verduurzamingsadvies opstelt voor (potentiële) kopers.

Het automatisch gegenereerde (gratis) advies kunnen wij als verkopend makelaar direct aan de verkoopdocumentatie toevoegen. Het advies beschrijft welke stappen ondernomen kunnen worden om de woning in stappen te verduurzamen. Het advies bevat ook een aantal concrete maatregelen die direct genomen kunnen worden door de koper, voorzien van een eerste kostenindicatie door adviseur en uitvoerder Reimarkt.

Dit advies en het bijbehorende verduurzamingspakket zijn gebaseerd op de gegevens van de woning en het energieverbruik (gas/elektra) van een gemiddeld gezin. Potentiële kopers kunnen indien gewenst zelf een advies op maat samenstellen, dat beter aansluit bij de persoonlijke situatie. Ook dit advies op maat kan met Reimarkt worden besproken en eventueel worden uitgevoerd.

Nooit eerder wist je als koper zo goed waar je aan toe bent als het om het verduurzamen van je woning gaat.

Wil je meer weten? Bespreek met jouw makelaar de mogelijkheden die dit advies biedt en bezoek de website SamenGroen.

Secretariaat Wonen
Neem contact op met Secretariaat

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Woningmarktmonitor bestaande bouw 2024

Frisia Makelaars, partner in Dynamis, weet wat er speelt in alle vastgoedmarkten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. Dynamis Research & Consultancy, het datagedreven kenniscentrum...
Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiële Vragen.

Moeite met het vinden van uw droomwoning? Stel jezelf deze Essentiële Vragen.

De ervaring leert dat er twee type klanten zijn: klanten die in hun gedachten vaak een prachtig plaatje hebben van hun droomwoning en klanten die echt totaal geen beeld hebben. Frisia Makelaars...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie