Verduurzamingsadvies voor (potentiële) kopers

Geschreven door Secretariaat Wonen op 30 januari 2020

De NVM heeft samen met partner SamenGroen een website ontwikkeld die – op basis van de woningkenmerken die de verkopend NVM-makelaar opneemt – automatisch een verduurzamingsadvies opstelt voor (potentiële) kopers.

Het automatisch gegenereerde (gratis) advies kunnen wij als verkopend makelaar direct aan de verkoopdocumentatie toevoegen. Het advies beschrijft welke stappen ondernomen kunnen worden om de woning in stappen te verduurzamen. Het advies bevat ook een aantal concrete maatregelen die direct genomen kunnen worden door de koper, voorzien van een eerste kostenindicatie door adviseur en uitvoerder Reimarkt.

Dit advies en het bijbehorende verduurzamingspakket zijn gebaseerd op de gegevens van de woning en het energieverbruik (gas/elektra) van een gemiddeld gezin. Potentiële kopers kunnen indien gewenst zelf een advies op maat samenstellen, dat beter aansluit bij de persoonlijke situatie. Ook dit advies op maat kan met Reimarkt worden besproken en eventueel worden uitgevoerd.

Nooit eerder wist je als koper zo goed waar je aan toe bent als het om het verduurzamen van je woning gaat.

Wil je meer weten? Bespreek met jouw makelaar de mogelijkheden die dit advies biedt en bezoek de website SamenGroen.

Secretariaat Wonen
Neem contact op met Secretariaat

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Frisia Makelaars in Frisia Verzekeringen Magazine

Frisia Makelaars in Frisia Verzekeringen Magazine

Statig gebouw, toegankelijk kantoor: Frisia Makelaars blijft vertrouwen wekken in regio Haaglanden. In het meest recente nummer van het magazine van Frisia Verzekeringen een artikel te...
Gijs Rebel van Frisia Makelaars - Een jonge professional in de vastgoedsector

Gijs Rebel van Frisia Makelaars - Een jonge professional in de vastgoedsector

Gijs Rebel is een jonge en gedreven vastgoedadviseur bij Frisia Makelaars. Met zijn passie voor de vastgoedmarkt en zijn betrokkenheid bij verschillende verenigingen speelt Gijs een belangrijke...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie