Berkenbosch Blokstraat 9 , 2586 HD, 's-Gravenhage

  € 90.000 p.j.
  Jorg Olie
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Jorg
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR Berkenbosch Blokstraat 9 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Rijksmonument in 1925 gebouwd door de bekende architect Kropholler met een "Maatschappelijke bestemming" conform het bestemmingsplan. Het betreft de voormalige pastorie van de naastgelegen kerk nu...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  TE HUUR
  Berkenbosch Blokstraat 9 te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Rijksmonument in 1925 gebouwd door de bekende architect Kropholler met een "Maatschappelijke bestemming" conform het bestemmingsplan.

  Het betreft de voormalige pastorie van de naastgelegen kerk nu een multifunctioneel herenhuis met riante afmetingen van totaal ca 520 m² v.v.o. met een ca 32 meter diepe achtertuin met vrijstaande stenen schuur.

  Het monumentale pand is opgedeeld in 9 grotendeels zelfstandige units met eigen keukens, badgelegenheden, toiletten en bergingen.

  Bordestrap naar de entree op de begane grond, vestibule met zijkamer met elektravoorzieningen, garderobe, vaste kast en tochtseparatie naar de centrale hal van het gebouw met een monumentale bordestrap.

  Appartement 1) op de begane grond, enorme kamers en suite ca 15.21x5.53 met parketvloeren, balken plafonds, glas in lood ramen, convectorputten en serre met openslaande deuren naar zeer diepe achtertuin ca 32 meter met verhoogd terras, borders, grote vrijstaande schuur met achteringang en toegang tot inpandige berging. Voorts in het pand vanuit de suite voorportaal met berging naar een enorme centrale keuken ca 8.48x3.78 met rvs aanrecht met kookplaat, afzuigkap en deur naar de tuin, wederom in de centrale hal, toilet met voorportaal met urinoir en trap naar kelder bestaande uit 2 ruimten respectievelijk ca 6.15x6.05 en 7.20x6.50 alsmede 3e ruimte met toilet, douche en vaste wastafel, alles geheel betegeld, deur naar aparte torentrap (nooduitgang).

  Eveneens uit centrale hal, bordestrap met deur naar torentrap op de overloop met aparte trap naar 2e etage achter, Appartement 5) eenvoudige keuken, Cv-ketel Nefit Ecomline en boiler, kamer ca 5.99x2.98 met laminaatvloer en badkamer met massagedouche, vaste wastafel en toilet, terug op centrale overloop op de 1e etage welke volledig voorzien is van parketvloeren, centrale hal met glas in lood ramen, inpandige berging, tweede hal met Appartement 2) bestaande uit een fraaie voorkamer ca 5.97x5.35 met glas in lood ramen en keukenblok met close in boiler.

  Appartement 3) aan de achterzijde met achterkamer ca 5.98x5.35 met open keuken met kookplaat en afzuigkap, badgelegenheid met toilet, douche en fontein. Appartement 4), deur naar appartement, grote berging en achterkamer ca 5.25x3.50 met aansluitend badkamer met ligbad, toilet en meubel met vaste wastafel en grote inloopkast.

  Bordestrap naar 2e etage eveneens volledig voorzien van parketvloeren, overloop met glas in lood ramen en deur naar torentrap (voorzien van vloer met luik), en toegang tot Appartement 8), keuken met rvs spoelbak, kookplaat en koelkast, achterkamer ca 4.69x4.57 met plavuizen vloer en badkamer met douche met glazen wand, toilet en vaste wastafel, terug op centrale overloop, inpandige grote berging met toilet, en toegang tot groot Appartement 6) met ruime achterkamer ca 6.15x5.42 met open keuken met natuurstenen aanrecht in L-opstelling met rvs spoelbak, kleine kookplaat en afzuigkap, deur naar badkamer met toilet, douche met glazen wand en vaste wastafel, deur naar voorkamer ca 6.00x3.27 met 2 Velux dakramen en balken in het zicht en vaste kast. Vanuit de overloop tevens toegang tot Appartement 7) met grote achterkamer ca 7.64x3.50 met toegang tot badlkamer met douche met glazen wand, toilet en vaste wastafel.

  Wederom vanuit de centrale hal, overloop met trap naar 3e etage geheel voorzien van parket, Appartement 9), grote kamer ca 7.15x4.56 met open keuken met aanrecht in L- opstelling met rvs spoelbak, kleine kookplaat en koelkast, ramen met roedeverdeling, balken in het zicht, berging, grote badkamer met ligbad, douche met glazen wand, vaste wastafel en toilet, grote achterkamer ca 6.29x2.32.

  Wederom toegang tot torentrap cq kamer met machineruimte met Cv-ketel Remeha en boiler, voorts deur naar enorme berging in de klokkentoren met trap naar eenzelfde daarboven gelegen ruimte.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het object is gelegen op een fraaie locatie in het midden van Scheveningen. Op steenworp afstand van strand, zee en boulevard, uitgaansgelegenheden en het winkelgebied in de Palace Promenade.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘Renbaankwartier’ vastgesteld d.d. 27-06-2013.
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'Maatschappelijk'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt niet over een Energielabel, gezien het een Rijksmonument betreft.

  BEREIKBAARHEID
  De locatie is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

  Op steenworp afstand bevinden zich de bushaltes van bussen 21, 22 en 23 en en de tramhaltes van tram 1 en 9, welke weer een directe verbinding hebben net NS Stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor.

  PARKEREN
  Het object beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen.

  HUURPRIJS
  € 90.000,- per jaar vrij van BTW, te vermeerderen met 5% BTW-compansatie.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaren.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  Per direct.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste verhuur, maar er wordt wel een BTW-compensatie van 5% over de huurprijs in rekening gebracht.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

  Deze aanmelding is collegiaal met Plink Garantiemakelaars.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 90.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Verhuurd onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 1925
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Berkenbosch Blokstraat 9
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Ontdek het maatschappelijk vastgoed

  Berkenbosch Blokstraat 9, 2586 HD, 's-Gravenhage
  Berkenbosch Blokstraat 9, 2586 HD, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Locatie

  Berkenbosch Blokstraat 9, 2586 HD, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Jorg Olie
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Jorg
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.