Conradkade 53 , 2517 BR, 's-Gravenhage

  • B
€ 1.650.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Conradkade 53-54 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft hier een tweetal klassieke panden, welke jaren terug intern zijn verbonden. De indeling is vrij klassiek, grote kamers voor en achter met aan weerszijden zijkamers. Trappenhuis midden zijkant met in...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 613 m²

Downloads

Conradkade 53-54 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft hier een tweetal klassieke panden, welke jaren terug intern zijn verbonden. De indeling is vrij klassiek, grote kamers voor en achter met aan weerszijden zijkamers.
Trappenhuis midden zijkant met in beide panden toegang tot een kleine kelderruimte.
Ruime tuin op het noordoosten gelegen.

Ideaal als kantoor, maar een transformatie behoort ook tot de mogelijkheden.

OMGEVINGSFACTOREN
De objecten zijn gelegen in het Regentessekwartier in Den Haag. De locatie is uiterst gunstig te noemen en zowel met de auto als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Gelegen op loopafstand liggen de winkelstraten Reinkestraat en de Weimarstraat met grote diversiteit aan winkels en restaurants en op fietsafstand van het centrum. Bovendien is het zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. De kust van Scheveningen ligt op 10 minuten fietsen en tevens met tramlijn 11 te bereiken via station Hollands Spoor die voor de deur gelegen is.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 613 m² v.v.o. (niet conform NEN 2580 gemeten) en is als volgt verdeeld:
- begane grond: ca. 168 m² v.v.o.;
- 1e verdieping: ca. 168 m² v.v.o.;
- 2e verdieping: ca. 168 m² v.v.o.;
- zolder: ca. 90 m² v.v.o.;
- kelder: ca. 19 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
'As - is where-is' in huidige staat, vrij van huur en gebruik.

BESTEMMINGSPLAN
‘Regentesse-Valkenboskwartier’ vastgesteld d.d. 24-01-2013.
De voor ‘Wonen’aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Dienstverlening;
b. Maatschappelijk;
c.Wonen.

Het betreft hier een Beschermd Stadgezicht, geen monument.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B.
Het Energielabel is geldig tot 04-04-2034.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uiterst gunstig te noemen en zowel met de auto als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het is gelegen in de nabije omgeving van uitvalswegen en de kust van Scheveningen ligt op 10 minuten fietsen. De halte van tramlijn 11 is op steenworp loopafstand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving is parkeren aan de openbare weg mogelijk, betaald vanaf 18:00 uur. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

VRAAGPRIJS
€ 1.650.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: W
Nummer: 1218 en 1219
Grootte: 161 resp 161 m²

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

KOOPAKTE
Standaard NVM Koopakte BOG

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

- Indien de waarde waarover koper overdrachtsbelasting is verschuldigd wegens de overdracht binnen 6 maanden na een voorgaande overdracht kan worden verminderd met de waarde waarover bij die eerdere overdracht overdrachtsbelasting was verschuldigd vergelijk artikel 13 Wet op Belastingen van Rechtsverkeer en koper derhalve niet de onder normale omstandigheden verschuldigde overdrachtsbelasting hoeft te voldoen, zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder vermindering en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

- Koper heeft in beginsel het recht om de notaris te kiezen. Indien koper kiest voor een notariskantoor welke is gevestigd met een omtrek verder dan 25 kilometer van het verkochte dan kunnen de volgende kosten door verkopende makelaar en diens opdrachtgever in rekening worden gebracht bij koper.

1) Eventuele aanvullende notariële kosten, bijvoorbeeld het opstellen van een volmacht, die aan verkoper in rekening worden gebracht.

2)Kosten van vervoer en uurloon. Deze kosten dienen te worden betaald en verrekend bij de in de koopakte vermelde notaris, op de dag van de eigendomsoverdracht.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.650.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Conradkade 53
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 613 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2034-04-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Ontdek de kantoorruimte

Conradkade 53, 2517 BR, 's-Gravenhage
Conradkade 53, 2517 BR, 's-Gravenhage
Conradkade 53, 2517 BR, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Locatie

Conradkade 53, 2517 BR, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.