Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
2283 XL, Rijswijk

Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk

€ 27.000 p.j.

Omschrijving

TE HUUR Dr H. Colijnlaan 323 te Rijswijk OMGEVINGSFACTOREN De winkelruimte die voor de verhuur wordt aangeboden maakt onderdeel uit van het druk bezochte buurtwinkelcentrum Dr. H. Colijnlaan / Huis te Landelaan dat centraal gelegen is in de gemeente Rijswijk. Verder...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 195 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 27.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1961
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dr H. Colijnlaan 323
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 195 m²
Horeca toegestaan ja
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Dr H. Colijnlaan 323 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
De winkelruimte die voor de verhuur wordt aangeboden maakt onderdeel uit van het druk bezochte buurtwinkelcentrum Dr. H. Colijnlaan / Huis te Landelaan dat centraal gelegen is in de gemeente Rijswijk. Verder is deze goed bereikbaar vanwege omliggende hoofdwegen en openbaar vervoer op loopafstand.

In het winkelcentrum is thans een goede huurdersmix aanwezig met o.a. supermarkt Hoogvliet en diverse lokale winkeliers zowel in de food als non-food sector (o.a. een bakker, visspeciaalzaak, hartige snoepwinkel c.q. broodjeszaak 'De Lachende Koe', bloemist) alsmede landelijke winkelketens (Kruidvat en Gall & Gall) en een apotheek.

De omgeving zal nog levendiger worden na de oplevering van het nieuwbouwcomplex 'De Colijn' dat thans in aanbouw is op de bouwkavel grenzend aan onderhavig winkelcentrum (hoek Dr. H. Colijnlaan / P.C. Boutenslaan). Hier wordt een statig woongebouw ontwikkeld met 81 appartementen van verschillende groottes en 3 penthouses 'midden in de stad en met alle voorzieningen om de hoek' en met eigen parkeervoorzieningen. Het project is reeds volledig verkocht en de oplevering is gepland medio 2020.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed. Het object is centraal gelegen in Rijswijk nabij de Huis te Landelaan, die goede aansluitingen heeft op de doorgaande wegen die leiden naar de op- en afritten van de rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Aan de Huis te Landelaan bevindt zich een bushalte voor de lijnen 22, 23 en 29. Het spoorwegstation Rijswijk is eveneens op loopafstand gelegen.

PARKEREN
In de directe omgeving is in het Stationskwartier en winkelgebied Colijnlaan/Huis te Landelaan betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk (zone 32225: ma - za 9-18 h, koopavond 18-21 h, waarbij op zondag sprake is van vrij parkeren).

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1961 gebouwd pand waarbij de winkelunit onderdeel uitmaakt van de commerciële ruimten gelegen in de plint met daarboven woningen.
Thans is de gehele begane grond van circa 135 m² alsmede de kelder van circa 60 m² voor verhuur beschikbaar. De frontbreedte bedraagt circa 6 meter.

De entree bevindt zich links in de voorgevel met aan weerszijden raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen (secundaire) ruimten voorzien van een achteringang ten behoeve van de bevoorrading, een pantry, toilet en trap naar de kelder.
Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 195 m² v.v.o. (conform NEN 2580), als volgt verdeeld:
- Begane grond: 135 m²;
- Kelder: circa 60 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Pantry;
- Toilet;
- CV-installatie;
- Rolluiken (voorzijde);
- Achterom.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘Stationskwartier’ vastgesteld d.d. 30-09-2014.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'wonen - 2' met de functieaanduiding voor de begane grond o.a.: detailhandel, horeca t/m categorie 2.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

De eigenaar wenst een goede aanvulling op de bestaande winkels. Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel G.
Het Energielabel is geldig tot 12-06-2027.

HUURPRIJS
€ 27.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk
Dr H. Colijnlaan 323, 2283 XL, Rijswijk

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie