Dr. Lelykade 18 A , 2583 CM, 's-Gravenhage

  • A
€ 145 p/m² p.j.
Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Dr. Lelykade 18A te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het pand is een, omstreeks 1996 gebouwd, kantorencomplex bestaande uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een lift en eigen...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 305 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

TE HUUR
Dr. Lelykade 18A te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het pand is een, omstreeks 1996 gebouwd, kantorencomplex bestaande uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een lift en eigen parkeermogelijkheden. Thans is de derde verdieping van circa 305 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot het trappenhuis en lift voor de bovengelegen kantoorruimte.

Op de derde verdieping is de verhuurbare unit gesitueerd. De entree en gangzone zijn centraal gelegen, waardoor aan beide zijde kantoorunits zijn gesitueerd met uitzicht op de haven aan de voorzijde. Alsmede is de ruimte voorzien van een pantry en sanitaire voorzieningen.

OMGEVINGSFACTOREN
In de 2e binnenhaven van Scheveningen op loopafstand van het strand en met veel horeca op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne kantoorverzamelgebouw is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers en toeristen trekt.

Tegenwoordig wordt deze omgeving steeds aantrekkelijker als woon- en werkgebied voor een bredere doelgroep. Neem bijvoorbeeld de voltooide en huidige ontwikkelingen op het Norfolkterrein en het Noordelijk Havenhoofd. De meerdere havens in Scheveningen worden getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca. Veel (water)sportgerelateerde bedrijven zitten gevestigd rondom deze unieke locatie.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is momenteel in casco staat, opleverniveau in overleg met verhuurder.

FOTO'S
De eerste aantal foto's dienen ter illustratie. De rest van de foto's zijn in werkelijk staat.

BESTEMMINGSPLAN
‘Scheveningen Haven’ vastgesteld d.d. 22-01-2015.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 3'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Onderhavig object beschikt over Energielabel A.
Het Energielabel is geldig tot 27-07-2027.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het object is gelegen in de haven van Scheveningen. In de directe omgeving van een van de belangrijkste doorgaande wegen naar Scheveningen. Middels deze wegen zijn de verbindingen met de op- en afritten voor knooppunt 'Prins Clausplein' voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13 en de Hubertustunnel te bereiken.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 16 of buslijn 22 te bereiken.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen op het eigen (afgesloten) terrein voor de verhuur beschikbaar. Aan de openbare weg is gratis parkeren tot 18:00 uur mogelijk.

HUURPRIJS
€ 145,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATS
€ 1.450,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
- Gasverbruik inclusief vastrecht;
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- Waterverbruik inclusief vastrecht;
- Onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandlingsinstallatie(s);
- Idem van liftinstallatie(s);
- Idem van hydrofooninstallatie;
- Idem van automatische deuren, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder-, noodstroom- en elektrische installatie(s);
- Inspecties dakbedekking;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, riolering en terreinverzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
- Brandslang, haspels voor zover aanwezig in de algemene ruimte;
- Verzorging beplanting algemene ruimte;
- Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
- Administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren, flexibele huurtermijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 145 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Dr. Lelykade 18 A
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Overig

Kantoor

Oppervlakte 305 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 10
Overdekt prijs 1450
Overdekt BTW belast nee

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2027-07-27

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de kantoorruimte

Dr. Lelykade 18 A, 2583 CM, 's-Gravenhage
Dr. Lelykade 18 A, 2583 CM, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Dr. Lelykade 18 A, 2583 CM, 's-Gravenhage

Results

No results were found
Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie