Dunne Bierkade 5 , 2512 BC, 's-Gravenhage

  • D
€ 36.000 p.j.
Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Dunne Bierkade 5 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING De horecaruimte is volledig gerenoveerd en te gebruiken als horecalocatie. Het pand beschikt over een aparte ruimte die geschikt is voor het plaatsen van een keuken, in de ruimte zijn aansluitingen en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 150 m²

Downloads

TE HUUR
Dunne Bierkade 5 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
De horecaruimte is volledig gerenoveerd en te gebruiken als horecalocatie. Het pand beschikt over een aparte ruimte die geschikt is voor het plaatsen van een keuken, in de ruimte zijn aansluitingen en afvoer aanwezig. Het pand wordt verwamd middels radiatoren. Tevens beschikt het pand over een brandmeldinstallatie en 2 aparte toiletten.

OMGEVINGSFACTOREN
De Dunne Bierkade is een historische straat in het centrum van Den Haag. De sfeervolle straat langs de gracht heeft en groot aanbod aan restaurants en cafés. Tevens wordt de Dunne Bierkade als aanlegplaats voor rondvaartboten gebruikt.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 150 m² v.v.o. (conform NEN 2580), volledig gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- entree van glas;
- moderne sanitaire voorzieningen;
- CV-installatie;
- mechanische ventilatie;
- originele details;
- lichtkoepels;
- verwarming.

BESTEMMINGSPLAN
‘Het oude centrum’ vastgesteld d.d. 29-06-2017
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-5'.
Behoudens de uitgebreide bestemmingsmogelijkheden dient het object te worden gebruikt als horeca in de categorie "middelzwaar A", dienstverlening en cultuur en ontspanning, waaronder uitsluitend wordt begrepen atelier, creativiteitscentrum en galerie.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel D.
Het Energielabel is geldig tot 11-10-2033.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. De op- en afrit van en naar de Utrechtse baan bevindt zich in de directe omgeving, die weer directe verbindingen heeft met de A4, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid van het pand goed. Het NS station Den Haag Hollands Spoor is op korte afstand gelegen. Op loopafstand is de Haagse binnenstad bereikbaar.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS
€ 36.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

WET BIBOB
Op de te sluiten huurovereenkomst is de wet Bibob, de daarop gebaseerde regelgeving en de beleidslijn Bibob van de gemeente Den Haag (Regeling Bibob Den Haag 2021) van toepassing. De gemeente sluit slechts een huurcontract af bij een positieve uitkomst van de te verrichten Bibob-toets.

KAMER VAN KOOPHANDEL
Huurder dient ingeschreven te staan als zelfstandige ondernemer in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

REACTIETERMIJN EN SELECTIECRITERIA
Indien u als ondernemer in aanmerking wenst te komen voor het huren van de bedrijfsruimte en u voldoet aan de minimumvereisten dan vragen wij u om uw interesse kenbaar te maken door uiterlijk 3 weken na publicatiedatum, te weten voor 18 december 2023, een gemotiveerd bericht te sturen waarin u beschrijft op welke wijze u voldoet aan de volgende selectiecriteria:
1. Een initiatiefnemer met een horecaconcept dat het culinaire profiel van de Dunne Bierkade versterkt en/of verrijkt.
2. Een concept voor een breed publiek met een open karakter heeft de voorkeur van de gemeente. Dit betekent dat de ruimte open/transparant moet zijn om meer levendigheid te genereren, zonder overlast voor omwonenden.

De planning is dat de gemeente in januari 2024 een inschrijver selecteert die vervolgens in februari 2024 het pand kan betreden na het tekenen van de huurovereenkomst en het storten van de waarborgsom.
Bij meerdere inschrijvingen zullen de inschrijvingen door de gemeente worden getoetst op minimale vereisten en beoordeeld op de twee selectiecriteria. Nadat een voorkeurspartij is geselecteerd zal de gemeente bij de betreffende partij een Bibob-toets verrichten.

Publicatienummer: gmb-2023-507329

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 36.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie horeca
Bouwjaar 1899
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Dunne Bierkade 5
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

Horeca

Totaal beschikbare oppervlakte 150 m²
Verkoop vloer oppervlakte 150 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel einddatum 2033-10-11

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de horecagelegenheid

Dunne Bierkade 5, 2512 BC, 's-Gravenhage
Dunne Bierkade 5, 2512 BC, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Dunne Bierkade 5, 2512 BC, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie