Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
2561 DG, 's-Gravenhage

Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage

€ 25.000 p.j.

Omschrijving

TE HUUR Fahrenheitstraat 444 te 's-Gravenhage OMGEVINGSFACTOREN De winkelruimte is gelegen in de gezellige Fahrenheitstraat in de Bomen en Bloemenbuurt te Den Haag. De Fahrenheitstraat is al jaren een begrip in Den Haag en maakt onderdeel uit van winkelgebied 'De...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 115 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 25.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1921
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Fahrenheitstraat 444
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 115 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.26
Energielabel einddatum 2025-10-03
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Fahrenheitstraat 444 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De winkelruimte is gelegen in de gezellige Fahrenheitstraat in de Bomen en Bloemenbuurt te Den Haag. De Fahrenheitstraat is al jaren een begrip in Den Haag en maakt onderdeel uit van winkelgebied 'De Fahrenheit' samen met de Thomsonlaan en het Thomsonplein. Het winkelgebied heeft een groot verzorgingsgebied. Alleen in de Bomen en Bloemenbuurt wonen al meer dan 14.000 inwoners. De aangrenzende Vogelwijk, waar de inwoners voor een groot deel ook gebruik maken van de voorzieningen in de Fahrenheitstraat, kent circa 5.000 inwoners. Dan rest nog de Heesterbuurt en het Valkenboskwartier.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naastgelegen huurders zijn o.a. Kruidvat, Zeeman en Plus supermarkt. Naast het supermarktaanbod, tal van overige winkels in de food-sector en horecagelegenheden (zoals Anne&Max), is het aanbod in non-food zeer divers met o.a. een speelgoedwinkel (Intertoys), bloemist, diverse drogisterijen en winkels in het mode- en kledingsegment.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse bus- en tramhaltes. Op loopafstand bevinden zich de haltes van de tramlijnen 12 en 3 en de buslijnen 21 en 24.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1921 gebouwd pand. Het verhuurde bedraagt circa 115 m² b.v.o. winkelruimte geheel op de begane grond gelegen. De bovengelegen magazijnruimte wordt om niet aan huurder ter beschikking gesteld en maakt derhalve geen deel uit van het gehuurde.

De winkelruimte op de begane grond heeft een courante maatvoering met een totale diepte van netto circa 19,8 meter en is vrij indeelbaar. De winkel heeft een gemoderniseerde pui met een frontbreedte van circa 5,5 meter.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel met aan weerszijde grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met aan de achterzijde een trap naar de eerste verdieping waar sanitaire voorzieningen aanwezig zijn alsmede een kamer aan de voorzijde en een achterzijkamer (opslag).

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
De totale oppervlakte van het gehuurde bedraagt circa 108 m² v.v.o. ofwel circa 115 m² b.v.o. winkelruimte op de begane grond (conform NEN 2580 gemeten).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Gestuukte wanden (parterre);
- Inbouw verlichtingsarmaturen;
- 1e verdieping: sanitaire voorzieningen, opslag.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
Bomenbuurt’ vastgesteld d.d. 31-05-2013.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-1' waarbij op de begane grond onder meer het volgende gebruik is toegestaan: detailhandel, dienstverlening, lichte horeca (binnen deze bestemming op de Fahrenheitstraat max. 10 vestigingen), kantoor, welzijnsvoorzieningen. De eerste verdieping mag volgens de funcieaanduiding 'opslag' worden gebruikt als (binnen)opslag van goederen ten behoeve van de functie op de begane grondlaag.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A.
Het Energielabel is geldig tot 03-10-2025.

HUURPRIJS
€ 25.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage
Fahrenheitstraat 444, 2561 DG, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie