Groot Hertoginnelaan 111 , 2517 EE, 's-Gravenhage

  • F
€ 18.600 p.j.
Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Groot Hertoginnelaan 111 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING De winkelruimte is circa 62 m² en is verdeeld over twee aparte kamers. Deze indeling maakt het pand bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een beautysalon, waar meerdere, afzonderlijke ruimtes gewenst...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 62 m²

Downloads

Groot Hertoginnelaan 111 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
De winkelruimte is circa 62 m² en is verdeeld over twee aparte kamers. Deze indeling maakt het pand bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een beautysalon, waar meerdere, afzonderlijke ruimtes gewenst zijn. Het is tevens mogelijk om een aparte ingang te hanteren voor beide ruimtes. De ruimte is verder voorzien van een kleine pantry en een toilet. Dankzij de grote ramen aan de voorzijde geniet het pand van veel natuurlijk licht, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer.

Kortom, de winkelruimte aan Groot Hertoginnelaan 111 biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare, goed zichtbare en veelzijdige locatie in Den Haag. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

OMGEVINGSFACTOREN
Prachtige winkelruimte aan gelegen op de begane grond van een hoekpand aan de Groot Hertoginnelaan 111 in Den Haag. Deze locatie biedt uitstekende zichtbaarheid dankzij de prominente ligging aan een doorgaande weg. De Groot Hertoginnelaan is een levendige straat met een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. De omgeving kenmerkt zich door een mix van residentiële en commerciële panden, waardoor er een constante stroom van zowel buurtbewoners als bezoekers is. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en potentiële klandizie voor uw onderneming. Bovendien is de buurt goed onderhouden en biedt het een prettige en veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 62 m² v.v.o. (conform NEN 2580) verveeld over de begane grond.

De kelder wordt om niet ter beschikking aangeboden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- breed front;
- representatieve entree;
- pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- CV-installatie;
- airconditioning.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘Duinoord’ vastgesteld d.d. 26-11-2015
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-2'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel F.
Het Energielabel is geldig tot 04-11-2031.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De Groot Hertoginnelaan is een belangrijke verbindingsweg in Den Haag, waardoor de bereikbaarheid vanuit verschillende delen van de stad zeer goed is. Het pand ligt op korte afstand van belangrijke uitvalswegen zoals de A12 en A4, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar steden zoals Rotterdam en Amsterdam.

Openbaar vervoer is ook binnen handbereik, met meerdere tram- en buslijnen die in de directe omgeving stoppen. Dit maakt het pand gemakkelijk toegankelijk voor klanten en medewerkers die gebruik maken van het openbaar vervoer.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.
Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS
€ 18.600,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

OF

De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 18.600 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Onder bod

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1905
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Groot Hertoginnelaan 111
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 62 m²
Oppervlakte verkoop vloer 62 m²

Energie

Energielabel F
Energielabel einddatum 2031-11-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de winkelruimte

Groot Hertoginnelaan 111, 2517 EE, 's-Gravenhage
Groot Hertoginnelaan 111, 2517 EE, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Groot Hertoginnelaan 111, 2517 EE, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.