Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
2573 EK, 's-Gravenhage

Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage

€ 385.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP Hulshorststraat 12 te 's-Gravenhage OMGEVINGSFACTOREN Het pand is gelegen in het Rustenburg Oostbroek, in een zijstraat van de Dierenselaan. Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naast het...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 318 m²
Perceel 719 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hulshorststraat 12
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
  • in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 719 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 318 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Hulshorststraat 12 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het Rustenburg Oostbroek, in een zijstraat van de Dierenselaan. Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naast het supermarktaanbod is het aanbod in non-food zeer divers met een apotheek, speelgoedwinkel, drogisterijen en een grote verscheidenheid aan winkels in het mode- en kledingsegment. Ook zijn de mogelijkheden voor een lunch of een drankje in de directe omgeving in voldoende mate aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Vlakbij het gebouw is een bus- en tramhalte gelegen. Hierdoor is het object snel en eenvoudig te bereiken met tramlijn 6 (Den Haag CS - Castricumplein), Randstadrail 4 (Den Haag CS - Den Haag Uithof) en buslijn 26 (Kijkduin - station Voorburg).

Ook met eigen vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. De 'De la Reyweg' vormt immers een directe verbinding met de ringweg S106.

PARKEREN
Het pand beschikt over een eigen terrein, mede ten behoeve van parkeren. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1930 gebouwd industrieel gebouw. Het gebouw is recentelijk in gebruik geweest als bedrijfsruimte en heeft een vloeroppervlak van circa 318 m² v.v.o., verdeeld over de begane grond (ca. 263 m² v.v.o.) en eerste verdieping (ca. 55 m² v.v.o.) met buitenterrein (ca. 410 m²) en verder toebehoren.

Verkoper heeft een verkennend bodemonderzoek laten uitvoeren, opgesteld door Koenders & Partners adviseurs en procesmanagers b.v. en een asbestinventarisatie met Projectnummer 190182-B01.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 318 m² v.v.o., verdeeld als volgt:
- Begane grond: ca. 263 m² v.v.o.;
- 1e verdieping: ca. 55 m² v.v.o.;
- Buitenterrein: ca. 410 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Hoge bedrijfsdeur;
- CV-installatie;
- Goede hoogte in het bedrijfsdeel;
- Veel daglicht;
- Poort naar het binnenterrein.

BESTEMMINGSPLAN
‘Rustenburg Oostbroek' vastgesteld d.d. 17-09-2009.

Het bestemmingsplan is gewijzigd van de maatschappelijke naar de bedrijfsmatige bestemming (en dus niet meer de maatschappelijke) en is geschikt voor bedrijfsactiviteiten vergelijkbaar met de functiemengingscategorieën A en B (zie lijst met mogelijkheden in de dataroom).

PROCES EN PUNTENSYSTEEM
De verkoop zal geschieden bij inschrijving waarbij het mogelijk is het object op aangewezen momenten te bezichtigen. Via ons kantoor is het mogelijk toegang te verkrijgen tot de dataroom waarin alle relevante stukken zijn opgenomen. De bieding dient conform de voorwaarden van het biedingsformulier bij de notaris te worden ingeleverd op uiterlijk: 08 juni 2020 om 12:00 uur.

Verkoper zal hierna de biedingen beoordelen op basis van de navolgende criteria:
- Prijs (2-15 punten);
- Bestemming (5 punten);
- Financieringsvoorbehoud (1 punt);
- Kwaliteit plan (1-10 punten).

PRIJS
Bieden is mogelijk vanaf de vraagprijs waarbij naar gelang de geboden prijs hoger is, extra punten worden toegekend.

Bieding | Punten
= € 385.000,- | 2
> € 385.000,- | 3
> € 395.000,- | 4
> € 405.000,- | 5
> € 415.000,- | 6
> € 425.000,- | 7
> € 435.000,- | 8
> € 445.000,- | 9
> € 455.000,- | 10
> € 465.000,- | 11
> € 475.000,- | 12
Hierna zal per € 10.000,- hoger één extra punt worden toegekend.

BESTEMMING
Verkoper wenst het gebouw in de huidige staat te verkopen middels een uitgifte in eeuwigdurende erfpacht. In de erfpachtovereenkomst zal de erfverpachter de bestemming nader regelen. Verkoper geeft er de voorkeur aan het object te verkopen aan partijen die voldoen aan de navolgende omschrijving:

5 punten extra voor de volgende bestemming: Kleinschalige bedrijfsruimte is werkruimte tot 500 m² bedoeld voor ambachtelijke bedrijfsactiviteiten. Dat zijn activiteiten die gericht zijn op de vervaardiging, verwerking en/of opslag en distributie van goederen. Het gaat dus om het huisvesten van ambachtelijke, stadsverzorgende bedrijven zoals: Bouw- en onderhoudsbedrijven: het kleinschalig klus- en onderhoudswerk, bijvoorbeeld de metselaar, timmerman, stukadoor, stratenmaker, glazenwasser, schoonmaker, loodgieter, cv-monteur en elektricien; Productie: het kleinschalig vervaardigen en bewerken van ambachtelijke producten en voedingsmiddelen, bijvoorbeeld de meubelmaker en -stoffeerder, muziekinstrumentenmaker, metaal- en leerbewerking, aardewerker, bakker, ijsfabriek, drukkerij en het cateringbedrijf;
Reparatie en (groot)handel: het kleinschalig uitwisselen en repareren van producten, zoals de fietsenmaker, kledingreparatie, klokkenmaker, schoenmaker, automonteur en de webwinkel; Vervoer en opslag: opslag in koelhuizen, verhuisbedrijven, post en koeriers.

Indien het gewenste gebruik niet onder bovenstaande omschrijving valt, dient het gebruik in ieder geval te voldoen aan de bedrijfsmatige bestemming: bedrijfsactiviteiten vergelijkbaar met de functiemengingscategorieën A en B (zie lijst in de dataroom).

FINANCIERINGSVOORBEHOUD
Indien geen voorbehoud van financiering van toepassing is zal er een extra punt worden toegekend.

KWALITEIT PLAN
Verkoper zal het beoogde gebruik toetsen op de invulling en kwaliteit en hierbij maximaal 10 extra punten toekennen.

BEZICHTIGINGEN
- Donderdag 23 april 2020 tussen 13:00 uur en 16:00 uur;
- Maandag 04 mei 2020 tussen 09:00 uur en 13:00 uur;
- Woensdag 20 mei 2020 tussen 09:00 uur en 13:00 uur.

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 is het verplicht om u van tevoren telefonisch aan te melden voor bezichtigingen en is het niet toegestaan om met meer dan twee personen te komen bezichtigen.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel G.
Het Energielabel is geldig tot 06 maart 2029.

VRAAGPRIJS
€ 385.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: ‘s-Gravenhage
Sectie: AL
Nummer: 2291
Grootte: 719 m²

De grond zal worden uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht. De uitgifte in erfpacht zal geschiedden conform de bestemming en gebruik zoals door koper zal worden aangegeven. Een ingediend plan kan worden gekoppeld aan deze uitgifte.

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op rekening van de verkoper (gemeente Den Haag).

OVEREENKOMST
Overeenkomst tot vestiging erfpacht Gemeente Den Haag.

VOORBEHOUD VERKOPER (GEMEENTE)
De verkoop geschiedt onder het voorbehoud van bestuurlijke goedkeuring en positieve uitkomst Bibob.

DATAROOM
Via ons kantoor is het mogelijk toegang te verkrijgen tot de dataroom waarin alle relevante stukken zijn opgenomen.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 85 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Met betrekking tot asbesthoudende materialen wordt verwezen naar asbestinventarisatierapport Projectnummer 190182-B01 aan partijen genoegzaam bekend.

- Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens in te zien middels de dataroom. Dit zijn bijvoorbeeld: eigendomsbewijs, plattegronden, erfpachtvoorwaarden, stukken m.b.t. asbest en bodem etc.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage
Hulshorststraat 12, 2573 EK, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie