Juffrouw Idastraat 19 , 2513 BE, 's-Gravenhage

  € 590.000 k.k.
  Michael Brands
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Michael
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP Juffrouw Idastraat 19 te 's-Gravenhage LET OP: Dit object is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook als woning in gebruik worden genomen. OBJECTOMSCHRIJVING Het object is omstreeks 1928 gebouwd en een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd....

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 138 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  TE KOOP
  Juffrouw Idastraat 19 te 's-Gravenhage

  LET OP: Dit object is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook als woning in gebruik worden genomen.

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het object is omstreeks 1928 gebouwd en een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd. Het is thans zeer representatief, in uitstekende staat en voorzien van originele details.

  Thans wordt de gehele begane grond gebruikt als kantoorruimte. De gehele ruimte is voorzien van de originele waalstenen uit het oude koetshuis.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De juffrouw Idastraat is een van de oudste straten van Den Haag en is gelegen in het knusse Hofkwartier. In deze straat ligt tevens de barokke schuilkerk uit 1720, een bijzonder rijksmonument.

  De kantoorruimte is gelegen in een van de aanloopstraten naar het oude Haagsche centrum, vanuit de Torenstraat. In de directe omgeving zijn goed aangeschreven winkelstraten gelegen en bevinden zich diverse voorzieningen zoals horecagelegenheden, hotels en theaters.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 138 m² v.v.o. bijna volledig op begane grond gelegen (niet gemeten conform NEN 2580).

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De kantoorruimte is in zeer goede staat, turn-key en zo te betrekken en is voorzien van:

  - veel originele details;
  - moderne pantry;
  - sanitaire voorzieningen;
  - databekabeling;
  - glasvezelaansluiting aanwezig;
  - kabelgoten;
  - patchkast;
  - airconditioning;
  - centrale verwarming;
  - scheidingswanden;
  - moderne verlichtingsarmaturen;
  - vergaderruimte;
  - alarminstallatie;
  - patiotuin.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘St Jacobskerk e.o. ' vastgesteld d.d. 17-10-2013
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'gemengd -3.'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt over een Energielabel.

  BEREIKBAARHEID
  Door haar ligging nabij Torenstraat is de bereikbaarheid met het eigen vervoer zeer goed. Middels de Prinsessewal, Mauritskade en de Koningskade ontstaat een goede verbinding met het Rijkswegennet (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).

  Op loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes met onder andere een directe verbinding met het NS Centraal Station waardoor de openbaar vervoerverbinding zeer goed te noemen is.

  PARKEREN
  Op loopafstand bevinden zich diverse parkeervoorzieningen, waaronder de Torengarage, waardoor goede parkeergelegenheid ontstaat.

  VRAAGPRIJS
  € 590.000,- k.k.

  AANVAARDING
  Op korte termijn beschikbaar.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: 's-Gravenhage
  Sectie: D
  Nummer: 1766
  Appartementsindex: 7

  BTW
  Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

  KOOPAKTE
  Standaard NVM koopakte BOG - Appartementsrecht.

  KOOPVOORWAARDEN
  Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

  - Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

  - Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 75 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

  - Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

  Van toepassing zijn de gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 590.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1928
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Juffrouw Idastraat 19
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 138 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de kantoorruimte

  Juffrouw Idastraat 19, 2513 BE, 's-Gravenhage
  Juffrouw Idastraat 19, 2513 BE, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Juffrouw Idastraat 19, 2513 BE, 's-Gravenhage

  Results

  No results were found
  Michael Brands
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Michael
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie