Lange Voorhout 22, 's-Gravenhage 2514 EE 's-Gravenhage

2514 EE 's-Gravenhage prijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 22 - 24, Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen aan het historische Lange Voorhout met diverse internationale bedrijven, Ambassade(s) en het Hotel des Indes. Ook is het Binnenhof met haar Hofvijver en Mauritshuis in de naaste omgeving gevestigd.

Op loopafstand is het Buurtschap 2005 gelegen met de Denneweg met diverse horecagelegenheden en hoogwaardige...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 22 - 24, Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen aan het historische Lange Voorhout met diverse internationale bedrijven, Ambassade(s) en het Hotel des Indes. Ook is het Binnenhof met haar Hofvijver en Mauritshuis in de naaste omgeving gevestigd.

Op loopafstand is het Buurtschap 2005 gelegen met de Denneweg met diverse horecagelegenheden en hoogwaardige retail.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. In de naaste omgeving zijn de uitvalswegen naar het rijkswegennet (Utrechtsebaan) de A4, A44, A12 en A13 gelegen.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Station Den Haag Centraal is op loopafstand gelegen. Ook zijn er diverse opstapplaatsen van het regionale vervoer (Kneuterdijk) direct om de hoek te vinden.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen, Interparking Museumkwartier aan het Korte Voorhout, Parkeergarage Noordeinde en Parkgarage ParkBee in de Kazernestraat.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het object dateert oorspronkelijk uit 1613, gebouwd op terrein van het stadskasteel van Cornelis van Borssele en was van 1674 tot 1690 bewoond door Govert van Slingelandt, heer van Dubbeldam, pensionaris van Dordrecht, gedeputeerde ter Staten-Generaal, secretaris van de Raad van State, diplomaat en aanhanger van Johan de Witt. Van 1950 tot 1959 was het in gebruik als vestiging van de Amerikaanse Voorlichtingsdienst. (bron: Vrienden van het Lange Voorhout).

Het pand op nummer 24 is van oorsprong een 16e - of 17e eeuws pand met vroeg 19e eeuws uiterlijk in Empirestijl. Het pand bestaat uit drie bouwlagen onder kap en is vijf vensters breed. De in schoon metselwerk uitgevoerde, sobere lijstgevel heeft een deuromlijsting in Empirestijl. Ook de rondboogvormige poortdoorgang in de linkertravee draagt kenmerken van het Empire. De oorspronkelijke vensterindeling is op die van de 2e verdieping na vervangen door schuifvensters zonder roedeverdeling. De poort met ingang op Lange Voorhout 22 geeft toegang tot de achtertuin en de fietsenstalling.

De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 557 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
Kelder : ca. 68,0 m²
Begane grond : ca. 175,8 m²
1e verdieping : ca. 161,9 m²
2e verdieping : ca. 151,6 m²
Oppervlakte v.v.o. conform NEN2580

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. In de naaste omgeving zijn de uitvalswegen naar het rijkswegennet (Utrechtsebaan) de A4, A44, A12 en A13 gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
-Veel klassieke details;
-Hardstenen vloer;
-Sanitaire voorzieningen;
-Moderne verlichtingsarmaturen;
-Centrale verwarming;
-Open haarden;
-Alarminstallatie.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Den Haag
Sectie : E
Nummer : 3514
Grootte : 4 a 44 ca
Aantekening : Rijksmonument nr. 17700, BSG Den Haag Centrum
Eigendomssituatie : eigen grond

BESTEMMINGSPLAN
Vigerend bestemmingsplan 'Binnenhof e.o.' - 'Gemengd-5'
De gronden zijn bestemd om te worden gebruikt als;
- wonen;
- kantoor;
- dienstverlening;
- maatschappelijk, waaronder worden verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, kinderopvang, openbare dienstverlening, verenigingsleven en welzijnsinstellingen.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 maanden, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1613
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lange Voorhout 22
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1332 m²
Kantoor
Oppervlakte 557 m²
Oppervlakte in units vanaf 557 m²
Verdiepingen 4
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.