Lauwersstraat 22 , 2515 VX, 's-Gravenhage

  € 1.150 p.m.
  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Lauwersstraat 22 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een bedrijfs-/opslagruimte van ca. 97 m². Het object is in goede staat van onderhoud en is voorzien van een overheaddeur, pantry, toilet, eigen CV-ketel en eigen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 97 m²

  Downloads

  Lauwersstraat 22 te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een bedrijfs-/opslagruimte van ca. 97 m². Het object is in goede staat van onderhoud en is voorzien van een overheaddeur, pantry, toilet, eigen CV-ketel en eigen nutsaansluitingen.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het object is gelegen in de Rivierenbuurt nabij de Utrechtsebaan de belangrijkste verkeersader met directe aansluitingen op het Rijkswegennet (A4, A12 en A13). De grote steden in de Randstad, alsmede de omliggende woonwijken bereikt u dan ook snel en gemakkelijk.

  Tevens ligt het object direct tegen het centrum van Den Haag aan, waardoor het achterland en werkterrein van de toekomstige gebruiker zowel in de stad Den Haag als in andere steden gelegen is.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De bedrijfsruimte zal opgeleverd worden in de huidige staat, met onder andere de navolgende voorzieningen:

  - Elektrische overheaddeur;
  - Verwarming middels (eigen) CV-ketel en radiatoren;
  - Pantry;
  - Toilet;
  - Eigen aansluitingen t.b.v. gas, water en elektra.

  BESTEMMINGSPLAN
  'Rivierenbuurt 2013’ vastgesteld d.d. 27-06-2013.

  ENERGIELABEL
  Energielabel is niet van toepassing.

  REACTIETERMIJN
  Indien u als ondernemer in aanmerking wenst te komen voor het huren van de bedrijfsruimte en u voldoet aan de minimumvereisten (zoals omschreven bij 'Huurgegevens') dan vragen wij u om uw interesse kenbaar te maken door uiterlijk 31 maart 2024 een gemotiveerd bericht te sturen aan Frisia Makelaars waarin u aangeeft voor welke activiteiten u in de bedrijfsruimte wil gaan gebruiken.

  Tevens dient u aan te leveren:
  - Instemming met de vereisten zoals omschreven bij 'Huurgegevens';
  - Uittreksel KvK.

  Deze informatie in een emailbericht richt u aan bog @frisiamakelaars.nl o.v.v. ‘Lauwersstraat 22’. De planning is dat de gemeente in april 2024 een inschrijver selecteert die vervolgens per uiterlijk 15 mei 2024 het pand kan betrekken. Wanneer meerdere inschrijvingen op 31 maart 2024 zijn ontvangen, zullen de inschrijvingen door de gemeente worden getoetst. Wanneer meerdere partijen voldoen aan de voormelde gestelde vereisten zal de selectie van gegadigde plaatsvinden door middel van loting.

  BEREIKBAARHEID
  Met eigen vervoer en met openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich spoorwegstations Den Haag CS, Den Haag HS en Voorburg, welke te bereiken zijn met tram 1, 9, 15, 16, 17 en bus 28.

  Met de Rotterdamse baan in de directe omgeving en de Utrechtse baan op nog geen 5 minuten afstand is de bereikbaarheid met de auto optimaal.

  PARKEREN
  In de directe omgeving zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

  HUURGEGEVENS
  HUURPRIJS
  € 1.150,- per maand te vermeerderen met BTW.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

  HUURTERMIJN
  01 (één) jaar, met jaarlijkse verlenging.

  OPZEGTERMIJN
  06 (zes) maanden.

  AANVAARDING
  In overleg.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  BIBOB
  Op de te sluiten huurovereenkomst is de wet Bibob, de daarop gebaseerde regelgeving en de beleidslijn Bibob van de gemeente Den Haag (Regeling Bibob Den Haag 2021) van toepassing. De gemeente Den Haag sluit slechts een huurcontract af bij een positieve uitkomst van de te verrichten Bibob-toets.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 1.150 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Onder bod

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1927
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Lauwersstraat 22
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 97 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Lauwersstraat 22, 2515 VX, 's-Gravenhage
  Lauwersstraat 22, 2515 VX, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Lauwersstraat 22, 2515 VX, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.