Leyweg 918 F , 2545 GV, 's-Gravenhage

  € 100 p/m² p.j.
  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR Leyweg 918 F te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een ruime kantoor- of praktijkruimte met aan 3 kanten licht inval, waardoor er veel daglichttoetreding is. De entree is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een opvallende lift...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 791 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  TE HUUR
  Leyweg 918 F te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een ruime kantoor- of praktijkruimte met aan 3 kanten licht inval, waardoor er veel daglichttoetreding is. De entree is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een opvallende lift midden in het winkelcentrum Leyweg of via een apart trappenhuis. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor het winkelend publiek.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het winkelcentrum "Leyweg" heeft een totaal winkeloppervlakte van 37.500 m², verdeeld over het zogenaamde sportvelden-blok, het midden-blok en het Vendex-blok met daartussen de wandelpromenade met zijn winkels.

  Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix van landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naast het supermarktaanbod zoals Jumbo en Aldi is het aanbod in (non-)food zeer divers met bekende ketens als KFC, Eazie, Subway, Kruidvat, Hema, ICI PARIS XL en Zeeman. Verder kenmerkt het gebied zich door een grote verscheidenheid aan winkels in het mode- en kledingsegment.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 791 m² v.v.o..

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd in de huidige casco staat.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘Morgenstond’ vastgesteld d.d. 26-05-2015.
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'Centrum - 2'.
  Behoudens de uitgebreide bestemmingsmogelijkheden dient het object te worden gebruikt als kantoor / praktijk. Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid van het object is goed. Het is gelegen in de nabije omgeving van de doorgaande wegen Melis Stokelaan en Loevesteinlaan.
  De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.

  Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het winkelcentrum is met tram 9 en 16 of bus 21, 23, 25, 27, 37, 427, N4 in korte tijd te bereiken.

  PARKEREN
  Het pand is direct boven een ruime openbare parkeergarage gelegen, alwaar het mogelijk is om het eerste uur gratis te parkeren. Ideaal voor bezoekers!

  Voor de huurders is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen voor parkeren op de openbare weg (zie www.denhaag.nl/parkeren).

  HUURPRIJS
  € 100,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

  SERVICEKOSTEN
  Nader overeen te komen.

  HUURTERMIJN
  In overleg.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  Per direct.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 100 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2003
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Leyweg 918 F
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

  >Kantoor

  Oppervlakte 791 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de kantoorruimte

  Leyweg 918 F, 2545 GV, 's-Gravenhage
  Leyweg 918 F, 2545 GV, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Leyweg 918 F, 2545 GV, 's-Gravenhage

  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie