Loosduinse Hoofdplein 186 , 2553 CZ, 's-Gravenhage

  • A
€ 25.000 p.j.
Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Loosduinse Hoofdplein 186 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING De winkelruimte maakt onderdeel uit van een omstreeks 1984 gebouwd complex bestaande uit commerciële ruimtes in de plint met daarboven meergezinswoningen. De luifels van de winkels worden gerenoveerd, de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 63 m²

Downloads

Loosduinse Hoofdplein 186 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
De winkelruimte maakt onderdeel uit van een omstreeks 1984 gebouwd complex bestaande uit commerciële ruimtes in de plint met daarboven meergezinswoningen. De luifels van de winkels worden gerenoveerd, de welstand heeft akkoord gegeven op het aangeleverde ontwerp. Zodra de omgevingsvergunning verleend is, kunnen de werkzaamheden starten.

Het betreft een representatief pand en is voorzien van een 6 meter breed front. Het hele pand van circa
63 m² v.v.o. is voor de verhuur beschikbaar. De winkelruimte grenst direct aan het Loosduinse Hoofdplein en betreft zodoende een uitstekende locatie voor voorbij wandelend publiek.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel met aan weerszijde grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorziening.

OMGEVINGSFACTOREN
Winkelcentrum Loosduinen betreft een gezellig wijkwinkelcentrum gevestigd in de oude dorpskern. Dit wijkwinkelcentrum is gevestigd in het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag en bevindt zich op steenworp afstand van de badplaats Nieuw Kijkduin en de nieuwbouwwijk Vroondaal.

Er is een rijkelijk aanbod van zowel landelijke winkelketens als lokale speciaalzaken, aangevuld met culturele voorzieningen zoals een bibliotheek, stadsdeelkantoor en diverse andere faciliteiten zoals medische praktijken en fysiotherapeuten. Naast de gebruikelijke supermarkten zijn er tal van gespecialiseerde winkels, vooral op het gebied van verse producten, waaronder ambachtelijke bakkerijen, slagerijen, kaaswinkel, ijssalon, een chocolaterie en een polier.

Ook in de non-food sector is het aanbod divers met verschillende juweliers, opticiens, boekhandels, doe-het-zelfzaken, meubelwinkels en kledingwinkels. Op woensdag is er een levendige markt op het Loosduinse Hoofdplein.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 63,3 m² v.v.o. (conform NEN 2580), uitsluitend op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd. In overleg kunnen een aantal van de huidige voorzieningen eventueel achterblijven in de winkelruimte.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
'Centrum Loosduinen’ vastgesteld d.d. 19 mei 2011.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-1'.
Let op! Er is een ontwerp bestemmingsplan in voorbereiding, waarbij de bestemmingsaanduiding 'Gemengd-2' van toepassing wordt.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A.
Het Energielabel is geldig tot 06-04-2028.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is zowel per auto als middels openbaar vervoer goed.

Het object bevindt zich in een winkelgebied (voetgangersgebied) met aan diverse zijden gratis parkeergelegenheid, welke gemakkelijk vanaf de openbare weg te bereiken zijn.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse bus- en tramhaltes.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om gratis te parkeren op het achtergelegen parkeerterrein.

HUURPRIJS
€ 25.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 25.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1984
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Loosduinse Hoofdplein 186
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 63 m²
Oppervlakte verkoop vloer 63 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-04-06

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de winkelruimte

Loosduinse Hoofdplein 186, 2553 CZ, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 186, 2553 CZ, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 186, 2553 CZ, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Loosduinse Hoofdplein 186, 2553 CZ, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Bobbi van Niel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Bobbi
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.