Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
2553 CR, 's-Gravenhage

Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage

€ 280.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP Loosduinse Hoofdplein 223 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft circa 31 m² v.v.o. winkelruimte gelegen op de begane grond met circa 30 m² v.v.o. secundaire ruimte c.q. magazijn in de kelder. Het object betreft een pand dat gebouwd is rond 1969...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 61 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Media

Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Alle media weergeven

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 280.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1969
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Loosduinse Hoofdplein 223
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid_holland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 61 m²
Oppervlakte verkoop vloer 31 m²
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan nee
Energie
Energielabel E
Energielabel einddatum 2032-11-15
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Loosduinse Hoofdplein 223 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft circa 31 m² v.v.o. winkelruimte gelegen op de begane grond met circa 30 m² v.v.o. secundaire ruimte c.q. magazijn in de kelder.

Het object betreft een pand dat gebouwd is rond 1969 samen met het woon-/winkelcomplex waar het middels een overkapping (luifel) onderdeel van uit maakt bestaande uit winkelruimtes in de plint met bovengelegen flatwoningen. De solitaire ligging op het plein zorgt voor een goede zichtlocatie voor winkelend publiek.

De entree bevindt zich momenteel aan de kant van de supermarkt Albert Heijn, die tegenover het object is gesitueerd. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met een doorloop naar de secundaire ruimte en trap naar de kelder. In de kelder bevinden zich momenteel twee ruimtes (middels een tussenwand van elkaar gescheiden), een pantry en een toilet. De plafondhoogte in de kelder bedraagt circa 2,5 m.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 61m² v.v.o. (conform NEN 2580), als volgt verdeeld:
- Kelder: circa 30 m² v.v.o.;
- Begane grond: circa 31 m² v.v.o..

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen midden in het gezellige winkelcentrum Loosduinen tegenover Albert Heijn en Wibra op het Loosduinse Hoofdplein waar wekelijks markt wordt gehouden. Dit wijkwinkelcentrum is gevestigd in het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag en bevindt zich op steenworp afstand van de badplaats Nieuw Kijkduin en de nieuwbouwwijk Vroondaal.

Het winkelgebied heeft een rijk aanbod van winkels in de food en non-food sector aangevuld met culturele (bibliotheek), maatschappelijke en andere voorzieningen (artsen, apotheken, fysiotherapeuten, etc.). Je vindt hier een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en zelfstandige winkeliers. Naast het supermarktaanbod zijn er veel speciaalzaken, met name in de verssector, waaronder meerdere ambachtelijke bakkers en slagers, kaasspeciaalzaken, drankenwinkels en een ijssalon, een chocolaterie en een poelier. Ook in de non-food sector is het aanbod zeer divers met verscheidene juweliers, opticiens, fietsenwinkels en boeken- en tijdschriftenwinkels, een doe-het-zelf winkel en meerdere winkels in het mode- en kledingsegment.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat, vrij van huur en gebruik, op basis van het 'as is where is' principe opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- CV-ketel;
- Pantry;
- Toilet.

BESTEMMINGSPLAN
‘Centrum Loosduinen’ vastgesteld d.d. 19 mei 2011.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-1'. De voor 'Gemengd-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Bedrijven, uitsluitend indien deze behoren tot de categorieën A en B van de staat van bedrijfsactiviteiten voor functiemenging;
- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Welzijnsvoorzieningen.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.
Volgens artikel 2 van de splitsingsakte (Hyp 4 deel 3849 nr. 141) mag de dagwinkel met kelder worden gebruikt als ‘winkel met bijbehorende bedrijfsruimte'.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel E.
Het Energielabel is geldig tot 15 november 2032.

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bus- en tramhaltes, o.a. tram 2 en 3 alsmede bus 26 en 31 stoppen in de buurt.

PARKEREN
Aan de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden (deels betaald / deels met vergunning). In de Loosduinse Hoofdstraat wordt geen parkeervergunning afgegeven aangezien deze straat onderdeel uitmaakt van een winkelgebied waarvoor betaald parkeren geldt.

VERKOOPPRIJS
€ 280.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Loosduinen
Sectie: G
Nummer: 2870
Appartementsindex: A19

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte BOG.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

- Koper heeft in beginsel het recht om de notaris te kiezen. Indien koper kiest voor een notariskantoor welke is gevestigd met een omtrek verder dan 25 kilometer van het verkochte dan kunnen de volgende kosten door verkopende makelaar en diens opdrachtgever in rekening worden gebracht bij koper.

1) Eventuele aanvullende notariële kosten, bijvoorbeeld het opstellen van een volmacht, die aan verkoper in rekening worden gebracht.

2)Kosten van vervoer en uurloon. Deze kosten dienen te worden betaald en verrekend bij de in de koopakte vermelde notaris, op de dag van de eigendomsoverdracht.

- Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdplein 223, 2553 CR, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie