Loosduinse Hoofdstraat 577 , 2552 AE, 's-Gravenhage

  • C
€ 250 p/m² p.j.
Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Loosduinse Hoofdstraat 577 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING De winkelruimte maakt onderdeel uit van een omstreeks 1984 gebouwd complex bestaande uit commerciële ruimtes in de plint met daarboven meergezinswoningen. Door de ligging op een hoek en nabij een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 149 m²

Downloads

TE HUUR
Loosduinse Hoofdstraat 577 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
De winkelruimte maakt onderdeel uit van een omstreeks 1984 gebouwd complex bestaande uit commerciële ruimtes in de plint met daarboven meergezinswoningen. Door de ligging op een hoek en nabij een plein is sprake van een breed front met een zeer goede attentiewaarde.

Thans is de gehele begane grond van circa 149 m² v.v.o. voor verhuur beschikbaar (deelverhuur behoort eventueel tot de mogelijkheden).

De entree bevindt zich rechts van het midden in de voorgevel met aan weerszijden grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met aan de achterzijde een achteruitgang.

Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 149 m² v.v.o. / 154 m² b.v.o. (conform NEN 2580), volledig op de begane grond gelegen.

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden waarbij na aanpassing van de pui en het bouwkundig splitsen van de unit twee ruimtes van elk circa 75 m² v.v.o. beschikbaar zullen zijn voor de verhuur.

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen midden in het gezellige winkelcentrum Loosduinen tegenover Albert Heijn en Primera en aan het plein waar wekelijks markt wordt gehouden. Dit wijkwinkelcentrum is gevestigd in het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag en bevindt zich op steenworp afstand van de badplaats Nieuw Kijkduin en de nieuwbouwwijk Vroondaal.

Winkelcentrum Loosduinen is een wijkwinkelcentrum met een rijk aanbod van winkels in de food en nonfood sector aangevuld met culturele (bibliotheek), maatschappelijke en andere voorzieningen (artsen, apotheken, fysiotherapeuten, etc.). Je vindt hier een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en zelfstandige winkeliers. Naast het supermarktaanbod zijn er veel speciaalzaken, met name in de verssector, waaronder meerdere ambachtelijke bakkers en slagers, kaasspeciaalzaken, drankenwinkels en een ijssalon, een chocolaterie en een poelier. Ook in de non-food sector is het aanbod zeer divers met verscheidene juweliers, opticiens, fietsenwinkels en boeken- en tijdschriftenwinkels, een doe-het-zelf winkel en meerdere winkels in het mode- en kledingsegment.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Breed front;
- Representatieve entree;
- Achterom.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
'Centrum Loosduinen’ vastgesteld d.d. 19 mei 2011.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-1'.
Behoudens de uitgebreide bestemmingsmogelijkheden dient het object te worden gebruikt als detailhandel of dienstverlening.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel C.
Het energielabel is geldig tot 5-04-2028.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed zowel per auto als per openbaar vervoer. Het bevindt zich in een winkelgebied (voetgangersgebied) met aan de achterzijde een parkeerterrein dat vanaf de openbare weg vrij toegankelijk is. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bus- en tramhaltes.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

HUURPRIJS
Vanaf € 250,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 250 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1984
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Loosduinse Hoofdstraat 577
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 149 m²
Oppervlakte in units vanaf 75 m²
Oppervlakte verkoop vloer 149 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2028-04-05

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Ontdek de winkelruimte

Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE, 's-Gravenhage
Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Locatie

Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie