Molenstraat 16 , 2671 EX, Naaldwijk

  prijs op aanvraag
  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR Molenstraat 16 te Naaldwijk OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een omstreeks 1929 gebouwd pand. Het gehele pand is representatief en in uitstekende staat. Het pand van circa 78 m² v.v.o. is voor verhuur beschikbaar. De entree bevindt zich centraal in de gevel...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 78 m²

  TE HUUR
  Molenstraat 16 te Naaldwijk

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een omstreeks 1929 gebouwd pand. Het gehele pand is representatief en in uitstekende staat. Het pand van circa 78 m² v.v.o. is voor verhuur beschikbaar.

  De entree bevindt zich centraal in de gevel met aan weerszijde grote raampartijen. Gezien het brede glazen front is er veel natuurlijk lichtinval aanwezig in de ruimte, waardoor de ruimte een uitnodigende en levendige sfeer krijgt. Een ideale locatie voor 'window shopping'. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorziening. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor wandelend publiek.

  Momenteel is het gehuurde uitgerust met een vaste houten visgraatvloer, systeemplafond met airconditioning/verwarming, luchtgordijn, alarmsysteem (eventueel ter overname), CV-ketel uit 2017, pantry en toilet. De visgraatvloer kan eenvoudig opgeschuurd worden, zodat de kleur vervolgens veranderd kan worden. Het opleveringsniveau is in overleg, doch de ruimte wordt uitsluitend casco verhuurd.

  Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De bruisende sfeer van het historische centrum van Naaldwijk, waar de locatie aan Molenstraat 16 een centrale en toegankelijke positie inneemt. Deze locatie biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook het voordeel van directe parkeergelegenheid voor de deur.

  Naaldwijk staat bekend om zijn gevarieerde retailaanbod, winkelcentrum "De Tuinen" en zijn gezellige horeca op o.a. het Wilhelminaplein. Van bekende nationale retailers zoals Ici Paris XL, The Stone, Hema en Zeeman tot lokale winkels zoals Fourteen, Irma Kids en juwelier Zwinkels, de diversiteit aan winkels creëert een levendige en aantrekkelijke winkelomgeving. Met de komst van Jumbo Foodmarkt Koornneef worden er nog meer bezoekers getrokken naar het centrum van Naaldwijk.

  METRAGE
  De totale oppervlakte bedraagt circa 78 m² v.v.o. (conform NEN 2580), gelegen op de begane grond.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het opleveringsniveau is in overleg. De huidige aanwezige voorzieningen in het gehuurde betreffen:
  - breed front;
  - representatieve entree;
  - pantry;
  - sanitaire voorzieningen;
  - CV-installatie;
  - airconditioning c.q. verwarming;
  - luchtgordijn;
  - houten visgraatvloer.

  Het object wordt uitsluitend casco verhuurd. Indien huurder één van bovenstaande zaken (om niet) overneemt, is huurder is verantwoordelijk voor het reguliere onderhoud en vernieuwing van de aangebrachte voorzieningen in het gehuurde.

  BESTEMMINGSPLAN
  'Centrum Naaldwijk' vastgesteld d.d. 25-06-2013
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'centrum'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt over een energielabel.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid van het pand is goed. De op- en afritten van rijkswegen A4 en A20 bevinden zich op enkele minuten afstand.

  Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Busstation Verdilaan is op loopafstand van de winkelruimte en heeft verbindingen met Rotterdam, Rijswijk, Schiedam, Delft en Den Haag.

  PARKEREN
  Geniet van het gemak van voor de deur parkeren, evenals gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving, waaronder het Emmaplein, de parkeergarage van winkelcentrum de Tuinen (eerste 3 uur gratis) en de parkeergarage van Jumbo Foodmarkt Koornneef (eerste 2 uur gratis).

  HUURPRIJS
  Huurprijs op aanvraag te vermeerderen met BTW.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  In overleg.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1929
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Molenstraat 16
  Plaats Naaldwijk
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 78 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 78 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Ontdek de winkelruimte

  Molenstraat 16, 2671 EX, Naaldwijk
  Molenstraat 16, 2671 EX, Naaldwijk
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Locatie

  Molenstraat 16, 2671 EX, Naaldwijk

  Schaduwwijzer

  Bobbi van Niel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Bobbi
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.