Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
2514 GR, 's-Gravenhage

Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP Noordeinde 186 te 's-Gravenhage OMGEVINGSFACTOREN In het historische centrum van Den Haag op A2 locatie gelegen object aan het chique Noordeinde, welke grenst aan de Hoogstraat en Molenstraat. Het Noordeinde maakt deel uit van het Hofkwartier. Dit pand...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 115 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Media

Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Alle media weergeven

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1929
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Noordeinde 186
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 115 m²
Horeca toegestaan ja
Energie
Energielabel F
Energielabel einddatum 2028-05-16
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Noordeinde 186 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
In het historische centrum van Den Haag op A2 locatie gelegen object aan het chique Noordeinde, welke grenst aan de Hoogstraat en Molenstraat. Het Noordeinde maakt deel uit van het Hofkwartier. Dit pand kenmerkt zich door een zeer fraaie houten pui met hardstenen afwerking.

Het Noordeinde maakt onderdeel uit van de 'Royal Shopping Tour', waardoor het nog meer betrokken is bij de Paleis Promenade.

Er is een diversiteit aan detaillisten in de interieur-, galerij- en horecabranche. Naastgelegen gebruikers in dit populaire winkelgebied zijn o.a. Mody Mary, Coffee Company, Byron & Jones, Smelik & Stokking, Watch Site, The Course of Time, De Gallerie Den Haag, Traiteur Da Lina en restaurant La Liguria.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen circa 5 minuten rijafstand van de dichtstbijzijnde rijksweg A12 (Den Haag - Utrecht). In de nabijheid van deze op- en afritten is het verkeersknooppunt 'Prins Clausplein' gelegen, alwaar de Rijkswegen A4 (Den Haag - Amsterdam), A12 en A13 (Den Haag - Rotterdam) tezamen komen.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand gelegen, welke via tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg beperkt mogelijk. Het is mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarages in de directe omgeving (Noordeinde, Zeestraat, Museumkwartier, Parkstraat, Torenstraat).

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1929 gebouwde courante winkelruimte (appartementsrecht) geheel gelegen op de begane grond. De fraaie winkelentree is op het Noordeinde. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 115 m² v.v.o. en is voor diverse doeleinden geschikt.

Het object kan ook aangekocht worden samen met de bovenwoning. Deze is apart aangemeld en heeft een eigen entree op de begane grond met op de eerste, tweede en derde verdieping een riant (3-dubbel) bovenhuis met zonnig terras. Het gehele pand is in uitstekende staat en voorzien van originele details.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 115 m² v.v.o. (conform NEN 2580 op basis van de bijgevoegde plattegrondtekening) en is geheel gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Breed front;
- Representatieve entree;
- CV-installatie.

BESTEMMINGSPLAN
‘Jacobskerk e.o.’ vastgesteld d.d. 17-10-2013.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-1'.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als dienstverlening, detailhandel, horeca 'licht' (onder voorbehoud van toestemming van de gemeente).
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel F.
Het Energielabel is geldig tot 16 mei 2028.

VRAAGPRIJS
€ 350.000 k.k.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: D
Nummer: 2034 A-1

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 75 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

- Indien de juridische levering later plaatsvindt dan overeengekomen zal aan koper een rentevergoeding ad. 8,5% van de koopsom op jaarbasis in rekening worden gebracht, te berekenen vanaf de overeengekomen datum van de juridische levering tot en met de daadwerkelijke datum van de juridische levering, te voldoen gelijktijdig met de koopsom bij de eigendomsoverdracht. De vergoeding is niet verschuldigd indien de oorzaak hiervan in de risicosfeer van verkoper ligt.

Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage
Noordeinde 186, 2514 GR, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie