Parkeerplaatsen Hellingweg NCS ong , 2583 WH, 's-Gravenhage

  € 110 p.m.
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Jorg
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR Parkeerplaatsen in het Nautisch Centrum Scheveningen aan de Hellingweg te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING In de afgesloten parkeergarage in het Nautisch Centrum Scheveningen zijn 3 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Deze parkeergarage is alleen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  TE HUUR
  Parkeerplaatsen in het Nautisch Centrum Scheveningen aan de Hellingweg te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  In de afgesloten parkeergarage in het Nautisch Centrum Scheveningen zijn 3 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Deze parkeergarage is alleen toegankelijk voor bevoegden en biedt zodoende een veilige stallingsplaats aan voor uw auto of motor.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het Nautisch Centrum Scheveningen is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

  Het Nautisch Centrum Scheveningen kenmerkt zich door een diversiteit aan functies, zoals commerciële bedrijfsruimte, kantoorruimte en horeca met terras. Middels deze ontwikkeling is een impuls gegeven aan het gebied waar recreëren, wonen en werken uitstekend te combineren is.

  In de directe omgeving treft u diverse restaurants en lunchgelegenheden aan, zoals Waterproef, Stella Marina en Lemongrass. Naast de welbekende boulevard van Scheveningen met haar pier, gezellige strandtenten, het Steigenberger Kurhaus, Holland Casino en de bioscoop Pathé ligt in de directe omgeving de bekende winkelstraat Frederik Hendriklaan waar plaatselijke detaillisten en landelijke ketens zich hebben gevestigd.

  BIJZONDERHEDEN
  - parkeergarage is verlicht;
  - toegankelijk voor mindervaliden;
  - ook geschikt voor SUV.

  BEREIKBAARHEID
  Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer.

  Middels het Hubertus Viaduct en de Raamweg is de Utrechtsebaan snel te bereiken die verbindingen biedt met de A-4, A-12 en A-13. Via de President Kennedylaan en de Prof. B.M. Teldersweg is er een verbinding met de A-44.

  Tramlijn 11 of buslijn 23 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor respectievelijk NS Station Laan van NOI. Daarnaast is er recent een nieuwe buslijn 28 ingezet die verbinding geeft met Station Den Haag CS.

  HUURPRIJS
  € 110,- per plaats per maand te vermeerderen met BTW.

  SERVICEKOSTEN
  N.V.T.

  HUURTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  OPZEGTERMIJN
  Gelijk aan betaaltermijn.

  AANVAARDING
  Per direct.

  HUURBETALING
  Per maand of kwartaal vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 01 (één) maand (huur en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2020 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst AUTOBOX/PARKEERPLAATS met aanvullende bepalingen van verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 110 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie overige
  Bouwjaar 2010
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Parkeerplaatsen Hellingweg NCS ong
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Overdekt aantal 6
  Overdekt prijs 1320
  Overdekt BTW belast ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de overige ruimte

  Parkeerplaatsen Hellingweg NCS ong, 2583 WH, 's-Gravenhage
  Parkeerplaatsen Hellingweg NCS ong, 2583 WH, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Parkeerplaatsen Hellingweg NCS ong, 2583 WH, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Jorg
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.