Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
2571 PW, 's-Gravenhage

Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage

prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP De Hoge Regentesse te 's-Gravenhage, Uitenhagestraat - Loosduinsekade - Monstersestraat OMGEVINGSFACTOREN Het betreft een hoogwaardige bedrijfsruimte gelegen op een binnenstedelijk bedrijventerrein nabij het centrum in de wijk Transvaalkwartier. Rondom het...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 3094 m²
Perceel 3050 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Uitenhagestraat 129
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3050 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 3094 m²
Oppervlakte in units vanaf 1530 m²

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
De Hoge Regentesse te 's-Gravenhage, Uitenhagestraat - Loosduinsekade - Monstersestraat

OMGEVINGSFACTOREN
Het betreft een hoogwaardige bedrijfsruimte gelegen op een binnenstedelijk bedrijventerrein nabij het centrum in de wijk Transvaalkwartier. Rondom het object bevinden zich zowel woningen als bedrijfspanden (Karwei, Decor Wonen, Prijssnijder Fietsenwinkel, Beds Only).

Alle stedelijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand op de Paul Krugerlaan. Tevens bevindt het object zich nabij de Haagse markt.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Diverse bus- en tramhaltes zijn op loopafstand gelegen.

PARKEREN
61 eigen parkeerplaatsen in de naastgelegen stallingsgarage.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het project De Hoge Regentesse bestaat uit 3 gebouwonderdelen, zijnde een bedrijfsruimte, een woontoren en een stallingsgarage. De woontoren omvat 128 appartementen. De stallingsgarage omvat 163 parkeerplaatsen verdeeld over zes splitlevel lagen en een parkeerdek dat gedeeltelijk op het dak van de bedrijfsruimte is gesitueerd.

Aan de zuidzijde van het perceel, evenwijdig aan de Monstersestraat komt een commerciële plint. Deze commerciële bedrijfsruimte is verdeeld over twee verdiepingen met een totale metrage van circa 3.060 m² VVO en wordt casco opgeleverd.

Volgens het bestemmingsplan kan de ruimte een functie krijgen als perifere detailhandel (zie hoofdstuk Bestemmingplan).

Logistiek wordt het gebouw aan de Uitenhagestraat ontsloten. Voor bezoekers is de bedrijfsruimte bereikbaar vanaf de Monstersestraat langs tramlijn 11. Evenwijdig aan de commerciële plint zal een langzaam verkeerszone worden aangelegd om dit gebied te ontsluiten en de bereikbaarheid van voetgangers te vergroten.

De bedrijfsruimte bestaat uit 2 bouwlagen:
- Begane grond ca. 1.564 m² v.v.o.;
- 1e verdieping ca. 1.530 m² v.v.o.
Totaal ca. 3.094 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Aan de Monstersestraat is de bedrijfsruimte voorzien van een hoogwaardige uitstraling bestaande uit een viertal glazen puien en entreedeur. De gevel aan de Uitenhagestraat is voorzien van een geïsoleerde elektrische segmenthefdeur. De verdiepingsvloer is te bereiken via het trappenhuis gelegen aan de gevelzijde van de naastgelegen bedrijfsruimten in de Uitenhagestraat. In het ontwerp zijn naast de segmenthefdeur aan de Uitenhagestraat vakken in de gevel opgenomen die te vervangen zijn voor een glazen puien c.q. segmenthefdeuren waardoor de mogelijkheid is om meer daglicht te creëren en desgewenst ook een tweede entree. In de staalconstructie zijn hiervoor in de basis nog geen voorzieningen opgenomen en dient tevens hiervoor een omgevingsvergunningsprocedure te worden doorlopen.

Bij het indienen van de omgevingsvergunning is voor de bedrijfsruimte uitgegaan van een winkelfunctie, met een bezettingsgraadklasse B3. De bedrijfsruimte (winkelfunctie) is groter dan 250m2 waardoor een gemeenschappelijke toegankelijkheidssector conform bouwbesluit is vereist. Dit betekent dat de eerste verdieping bereikbaar moet zijn d.m.v. een lift. Op dit moment is de bedrijfsruimte nog niet nader ingedeeld. In overleg met de toekomstig afnemer zal de positie van de lift worden bepaald. In het leveren en aanbrengen van een lift inclusief e.v.t. benodigde liftput is in de basis echter niet voorzien. Vanuit de casco-gedachte is In de basis de bedrijfsruimte niet voorzien van een toiletruimte danwel een integraal toegankelijke toiletruimte. Als gevolg van de vereiste toegankelijkheidssector, dient de toiletruimte integraal toegankelijk te zijn. In overleg met de toekomstig afnemer wordt in een later stadium de positie van
de toiletten bepaald.

Kruipruimten:
De kruipruimten zijn toegankelijk d.m.v. kruipluiken. In de kruipruimten wordt een aantal in lange lengtes losliggende rioolleidingen aangebracht t.b.v. het later kunnen aanbrengen van afvoervoorzieningen t.b.v. de toiletruimte en overige sanitaire voorzieningen.

Energieprestatie:
De winkelfunctie heeft een energieprestatiecoëfficient van 1,7. De aangehouden infiltratiewaarde (qv10) voor luchtdichtheid is 0,42.

Beheersbaarheid van brand:
De bedrijfsruimte is virtueel ingedeeld in vier brandcompartimenten. Twee op de begane grond en twee op de verdieping. De trappenhuizen betreffen een ‘extra beschermende vluchtroute’. Naast de vluchtroute via het trappenhuis gelegen aan de Uitenhagestraat, is er een vluchtroute via het trappenhuis dat is gelegen in de stallingsgarage.

Definitie van een ’extra beschermende vluchtroute’:
Buiten een brandcompartiment gelegen gedeelte van een beschermde vluchtroute. Het doel van een extra beschermde vluchtroute is het veilig kunnen vluchten buiten een subbrandcompartiment. Binnen de bedrijfsruimte zijn brandslanghaspels vereist (gebruiksoppervlak >500m2) In het leveren en aanbrengen van een brandmeld-/ontruimingsinstallatie en brandslanghaspels is in de basis niet voorzien.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijf
Bedrijfsmatige activiteiten ten behoeve van bedrijven met daarbij behorende ondergeschikte educatieve functies.
Uitsluitend voor bedrijven die behoren tot de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 uit de Staat van bedrijven op bedrijventerreinen.
Bijvoorbeeld:
- Vervaardiging van voedingmiddelen en dranken (brood, vis, vlees, suiker ed.);
- Vervaardiging van textiel (weven, spinnen, breien, haken), hout, riet, kurk;
- Kleine drukkerijen, constructiewerkplaats, smederij, bankwerkerij, metaaloppervlaktebehandeling;
- Vervaardigen van meubels en overige goederen (sportartikelen, muziekinstrumenten, speelgoed);
- Bouwbedrijven met werkplaats, groothandels, distributie, opslag, koerier, verhuur;
- Handel/ reparatie van auto's, motorfietsen, touringcarbedrijf, remise;
- Datacentrum;
- Schoonmaak, wasserij, reiniging.

Detailhandel perifeer
Winkelformules, die door de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlakte nodig hebben voor de uitstalling. Bijvoorbeeld: groothandel, opslag, bouwmarkten, kampeer- en outdoorartikelen, keukens, sanitair en woninginrichting waaronder meubelen.

Atelier
Ruimte als werkplaats.

Sport
Sportvoorziening geheel of gedeeltelijk ingericht en in gebruik voor het beoefenen van sport.
Bijvoorbeeld: Fitness en sportschool.

VERKOOPPRIJS
Op aanvraag.

AANVAARDING
In overleg.

BTW
Bij de overdracht en levering is WEL BTW verschuldigd.

+++

Beelden: HD architecten. Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage
Uitenhagestraat 129, 2571 PW, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie