Zeestraat 50 , 2518 AB, 's-Gravenhage

  € 950.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Zeestraat 50 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een Gemeentelijk monument, gebouwd laat 19e eeuw net buiten de singelgracht van Den Haag. Het pand is twee vensterassen breed en heel diep. Begane grond (deels gedrukt), eerste etage met zeer ruimte...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 287 m²

  Downloads

  Zeestraat 50 te 's-Gravenhage

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Het betreft een Gemeentelijk monument, gebouwd laat 19e eeuw net buiten de singelgracht van Den Haag.
  Het pand is twee vensterassen breed en heel diep. Begane grond (deels gedrukt), eerste etage met zeer ruimte hoogte, 2e etage en kleine zolder.
  Entree aan de straatzijde, mooie ruime kamer met toegang tot oude patio, welke nu is overdekt.
  Achterkamer is deels verdiept met openslaande deuren naar de fraaie zeer lichte tuin op West-Zuidwesten.
  Rondom de tuin van dit object is een zeer mooi aangelegde tuin gelegen.
  1e etage met ruime voor- en achterkamers met tussengelegen keuken en toilet.
  Op de 2e etage bevinden zich 3 kamers, een badkamer en toilet, daarboven een kleine zolder met thans 1 logeerkamer en opslagruimte.

  OMGEVINGSFACTOREN
  Het object is gelegen aan de rand van het bruisende centrum in het geliefde Zeeheldenkwartier. Pal tegenover het befaamde Panorama Mesdag en Hilton Hotel Den Haag.
  Tevens op loopafstand van het gezellige Anna Paulownaplein met diverse horecagelegenheden en anderzijds de binnenstad via het Noordeinde is dit de ideale locatie voor zowel zakelijk als particulier gebruiker.

  METRAGE
  De totale oppervlakte conform NEN-2580 bedraagt circa 287,5 m² en is als volgt verdeeld:
  - begane grond: ca. 94,5 m²;
  - 1e verdieping: ca. 85,7 m²;
  - 2e verdieping: ca. 81,1 m²;
  - zolder: 26,3 m².

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt in huidige staat "as is - where is" opgeleverd, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘Zeeheldenkwartier’ vastgesteld d.d. 08-09-2011
  De voor ‘Gemengd - 3’aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
  a. Wonen;
  b. Dienstverlening;
  c. Kantoren.

  ENERGIELABEL
  Het object beschikt niet over een energielabel gezien het een Gemeentelijk Monument betreft.

  BEREIKBAARHEID
  Het object is zowel als met de auto als OV uitstekend te bereiken.

  Op loopafstand van het pand bevinden zich diverse tram- en bushaltes.

  Met de Javastraat, Koningskade en Zuid-Hollandlaan als belangrijke verbindingswegen, is de Zeestraat goed verbonden met het omliggende wegennetwerk.

  PARKEREN
  Het object beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen.

  Wel is er voldoende mate (betaald) parkeren aan de openbare weg en in omliggende parkeergarages.

  Tevens is het mogelijk om een (bedrijfs-)parkeervergunning aan te vragen.

  VRAAGPRIJS
  € 950.000,- k.k.

  AANVAARDING
  In overleg, leeg en vrij van huur per juli 2024.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: 's-Gravenhage
  Sectie: O
  Nummer: 8461
  Grootte: 151 m²

  BTW
  Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

  KOOPAKTE
  Standaard NVM koopakte BOG

  KOOPVOORWAARDEN
  Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

  - Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

  - Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

  - Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

  - Indien de waarde waarover koper overdrachtsbelasting is verschuldigd wegens de overdracht binnen 6 maanden na een voorgaande overdracht kan worden verminderd met de waarde waarover bij die eerdere overdracht overdrachtsbelasting was verschuldigd vergelijk artikel 13 Wet op Belastingen van Rechtsverkeer en koper derhalve niet de onder normale omstandigheden verschuldigde overdrachtsbelasting hoeft te voldoen, zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder vermindering en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

  - Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet recentelijk zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 950.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1875
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Zeestraat 50
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 287 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Ontdek de kantoorruimte

  Zeestraat 50, 2518 AB, 's-Gravenhage
  Zeestraat 50, 2518 AB, 's-Gravenhage
  Zeestraat 50, 2518 AB, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Locatie

  Zeestraat 50, 2518 AB, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.