Zonweg 9 , 2516 AK, 's-Gravenhage

  • C
€ 130 p/m² p.j.
Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Zonweg 9 te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Het betreft een omstreeks 1952 gebouwd pand. Thans is de 2e verdieping van circa 260 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar. De entree bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, naast de ingang van Boels Rental....

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 260 m²

Downloads

Zonweg 9 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1952 gebouwd pand. Thans is de 2e verdieping van circa 260 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, naast de ingang van Boels Rental. Daarnaast is het mogelijk om gasten via de hoofdingang aan de Zonweg te ontvangen. Achter de entree bevindt zich de trap, welke toegang geeft tot de tweede verdieping waar de beschikbare kantoorruimte is gelegen met een grote vergaderruimte, voorzien van pantry en sanitaire voorzieningen.

OMGEVINGSFACTOREN
Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein 'De Binckhorst' op de hoek van de Zonweg/Binckhorstlaan. Door deze ligging, met de entree direct in het zicht, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan is één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4 en A13.

'De Binckhorst' is upcoming! De transformatie naar meer groen, woningen, ruimte en sfeer gecombineerd met de perfecte ligging, grote diversiteit aan bedrijven en herziene infrastructuur, zorgt voor een enorme boost. Bekende gebruikers in de omgeving zijn: PontMeyer, Bouwmaat, architectenbureaus en verschillende automotive (gerelateerde) bedrijven.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 260 m² v.v.o., gelegen op de 2e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Basisinstallatie elektra en data;
- Toiletten;
- Pantry;
- Sprinklerinstallatie;
- Alarminstallatie.

BESTEMMINGSPLAN
'Binckhorst', vastgesteld d.d. 14-04-2016.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl

ENERGIELABEL
Onderhavig gebouw beschikt over energielabel C.
Het energielabel is geldig tot 12-09-2027.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is goed. In de omgeving zijn op- en afritten van knooppunt 'Prins Clausplein' voor een directe verbinding met A4 (Amsterdam-Rotterdam), A12 (Den Haag Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam) gelegen. Tevens zal 'De Rotterdamse Baan' voor een extra ontsluiting tussen Den Haag en Rotterdam zorgen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. In de directe omgeving bevinden zich spoorwegstations Den Haag CS, Den Haag HS en Voorburg, welke te bereiken zijn met buslijn 26/28/48.

PARKEREN
Gratis parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

HUURPRIJS
€ 130,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 19,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
- Gasverbruik inclusief vastrecht (via tussenmeters);
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht (via tussenmeters);
- Waterverbruik inclusief vastrecht (via tussenmeters);
- Onderhoud en periodieke controle van:
o Verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
o Sprinkler- en brandmeldinstallatie;
o Elektrische installatie voor zover wettelijk verplicht;
o Alarminstallatie en toegangssysteem;
o Vaste blusmiddelen zoals brandslanghaspels;
- Inspecties dakbedekking;
- Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
- Administratiekosten ad. 5% over de hierboven vermeldde leveringen en diensten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 130 p/m² p.j.
Servicekosten € 19 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1952
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Zonweg 9
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Kantoor

Oppervlakte 260 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2027-09-12

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Ontdek de kantoorruimte

Zonweg 9, 2516 AK, 's-Gravenhage
Zonweg 9, 2516 AK, 's-Gravenhage
Zonweg 9, 2516 AK, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Locatie

Zonweg 9, 2516 AK, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Gijs Rebel
Heeft u vragen?
Neem contact op met Gijs
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.