Dr. Lelykade 22 B, 2583 CM, 's-Gravenhage
Verhuurd 2583 CM, 's-Gravenhage

Dr. Lelykade 22 B, 2583 CM, 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR Dr. Lelykade 22 B te Den Haag OMGEVINGSFACTOREN In de 2e binnenhaven op Scheveningen op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne kantoorverzamelgebouw is...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 250 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dr. Lelykade 22 B
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
 • bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 250 m²
Verdiepingen
 • 1
Voorzieningen
 • kabelgoten
 • systeemplafond
 • toilet
 • pantry
Parkeergelegenheid
Faciliteiten
  Onderhoud
  Onderhoud binnen goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten goed

  Uitgebreide omschrijving

  TE HUUR
  Dr. Lelykade 22 B te Den Haag

  OMGEVINGSFACTOREN
  In de 2e binnenhaven op Scheveningen op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne kantoorverzamelgebouw is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers trekt.

  Tegenwoordig is de haven ook een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca. Veel (water)sportgerelateerde bedrijven vestigen zich op deze unieke locatie.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de haven op Scheveningen. In de directe omgeving ligt een van de belangrijkste doorgaande wegen van Scheveningen. Middels deze wegen zijn de verbindingen met de op- en afritten voor knooppunt 'Prins Clausplein' voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13 en de landscheidingsweg te bereiken.

  Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 16 of buslijn 22 in korte tijd te bereiken.

  PARKEREN
  Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar. Aan de openbare weg is (tot 18.00 uur) gratis parkeren mogelijk.

  OBJECT
  Het pand is een, omstreeks 1996 gebouwd, kantorencomplex bestaande uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een lift en eigen parkeermogelijkheden. Thans is op de derde verdieping circa 250 m² voor verhuur beschikbaar.

  De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot het trappenhuis en lift voor de bovengelegen kantoorruimte.

  Op de derde verdieping is de verhuurbare unit gesitueerd. De entree en gangzone zijn centraal gelegen, waardoor aan beide zijde kantoorunits zijn gesitueerd met uitzicht op de haven aan de voorzijde. Alsmede is de ruimte voorzien van een pantry en sanitaire voorzieningen.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De kantoorruimte wordt aangeboden in gerenoveerde (turn-key) staat, onder andere voorzien van de navolgende zaken:
  - Houten vloer;
  - (Deels glazen) scheidingswanden;
  - Pantry en sanitaire voorzieningen;
  - Airconditioning;
  - Systeemplafond;
  - Kabelgoten t.b.v. databekabeling.

  HUURGEGEVENS
  De huurprijs bedraagt € 150,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
  De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.350,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

  De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
  - Gasverbruik inclusief vastrecht;
  - Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
  - Waterverbruik inclusief vastrecht;
  - Onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandlingsinstallatie(s);
  - Idem van liftinstallatie(s);
  - Idem van hydrofooninstallatie;
  - Idem van automatische deuren, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder-, noodstroom- en elektrische installatie(s);
  - Inspecties dakbedekking;
  - Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, riolering en terreinverzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
  - Brandslang, haspels voor zover aanwezig in de algemene ruimte;
  - Verzorging beplanting algemene ruimte;
  - Alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
  - Administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

  Aanvaarding: per direct.

  Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
  - Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren, flexibele huurtermijn bespreekbaar;
  - Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
  - Zekerheidsstelling: waarborgsom/bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief B.T.W;
  - Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
  - Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

  In de buurt

  Resultaten

  Er zijn geen resultaten gevonden

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie