Nijverheidsstraat 120, 2288 BB, Rijswijk
Verkocht 2288 BB, Rijswijk

Nijverheidsstraat 120, 2288 BB, Rijswijk

Omschrijving

TE KOOP Nijverheidsstraat 120 te Rijswijk OMGEVINGSFACTOREN Harbour Village ligt aan de Rijswijkse haven. Dit gebied heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. De kades zijn vernieuwd, het gebied is voorzien van bankjes en er is het nodige groen...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 225 m²
Perceel 225 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nijverheidsstraat 120
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 225 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 225 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Nijverheidsstraat 120 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Harbour Village ligt aan de Rijswijkse haven. Dit gebied heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. De kades zijn vernieuwd, het gebied is voorzien van bankjes en er is het nodige groen aangeplant, waardoor het hier goed toeven is. Het is een plek waar ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact komen, of het nu is om zaken te doen, elkaar te helpen of gewoon voor de gezelligheid.

Inmiddels is het volledige project van Harbour Village gerealiseerd. Wat er nu staat heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Harbour Village is een unieke samensmelting geworden van fraai vormgegeven kleinschalige bedrijfsruimten, waar de ondernemers zelf hun eigen identiteit aan hebben kunnen geven door mee te denken in het uiteindelijke ontwerp. Hierdoor is Harbour Village alles behalve een 13-in-een-dozijn ontwikkeling, maar is het door de grote variëteit een uniek bedrijvencomplex, dat zijn gelijke niet kent.

BEREIKBAARHEID
Het gebied ligt aan de rand van bedrijvengebied De Plaspoelpolder (Rijswijk). De locatie heeft een directe vaarverbinding met de Vliet en ligt op enkele rijminuten van de rijkswegen A4, A12 en A13.

De tram (17) en bus (23, 30, 50, 52), met verbindingen naar o.a. Den Haag Centrum, liggen op loopafstand en op nog geen kilometer ligt het treinstation van Rijswijk.

PARKEREN
Het object beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OBJECTOMSCHRIJVING
Een van de mooiste en grootste units pal op de kop van de welbekende landtong is nu te koop.

Harbour Village is niet alleen een prachtig visitekaartje; het is ook een uitstekende plek om te ondernemen en te werken aan de toekomst van jezelf en je bedrijf. Zo beschikken de bedrijfsruimten over eigen parkeerplaatsen direct voor de deur, zijn de bedrijfsruimten opgebouwd uit robuuste en kwalitatief hoogwaardige materialen en bepaal je zelf hoe groot jouw bedrijfsruimte wordt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

De bedrijfsruimte aan de Nijverheidsstraat 120 heeft een ruim meerwerkpakket met grote kozijnen, elektrische overheaddeur en beschikt over openslaande deuren aan de waterzijde. Een ruime, naar eigen wens aan te leggen achtertuin met een directe ligging aan het water met toegang tot de Zuidvliet.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 225 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
- Begane grond: ca. 115 m² v.v.o.;
- Eerste verdieping: ca. 110 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco unit, met onder andere de volgende voorzieningen:
- Volledig doorgelegde verdiepingsvloer met vaste trap;
- Grote overheaddeur van circa 3 x 3 m en aparte personen entree;
- Scheidingswanden van degelijk kalkzandsteen;
- Vloerbelasting begane grond tot maximaal 1.500 kg/m2;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer tot maximaal 500 kg/m2;
- Aansluiting op riool voor toilet op begane grond onder vaste trap;
- Watermeter aangesloten, Gas- en elektra nog te plaatsen.

BESTEMMINGSPLAN
‘Plaspoelpolder’ vastgesteld d.d. 29-08-2013.

VERKOOPPRIJS
€ 325.000,- exclusief BTW en kosten koper.

AANVAARDING
Per direct.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Rijswijk
Sectie: G
Nummer: 3588
Appartementsindex: A8

BTW
Bij de overdracht en levering is wel BTW verschuldigd.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie