Woning huren/verhuren

Wonen

Woning huren/verhuren

Woning huren/verhuren

Verhuur en beheer

Wij zijn een deskundige en betrouwbare makelaar in regio Haaglanden. Wij kennen de markt en kunnen u adviseren over een reële verhuurprijs. Wij zijn bekend met bestaande bouw en nieuwbouw, en ook de expat markt is ons niet vreemd.

Lange of korte termijn? Gestoffeerd of gemeubileerd? Verhuren middels de leegstandswet?

In een persoonlijk gesprek zullen wij gezamelijk bepalen waar u als verhuurder naar op zoek bent, zodat wij de juiste huurder voor uw woning kunnen vinden.

Huurder zijn goed beschermd in Nederland. Wanneer u uw woning wilt verhuren is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de rechten en plichten van zowel de huurder als de verhuurder. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en gaan u hierin zeker adviseren.
Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het screenen van de kandidaat om er zeker van te zijn dat we een betrouwbare huurder aandragen. Wij verzorgen het gehele verhuurtraject en indien gewenst ook het beheer van uw woning. Zoals u kunt lezen doen we er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuur van uw woning!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek waarin we kunnen bespreken wat het verhuurteam van Frisia Makelaars voor u kan betekenen.

Inschrijven huurwoning

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.