Woning verkopen -  40123

Woning verkopen

U wilt uw woning verkopen. Maar hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Frisia Makelaars is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw woning op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel 'op straat' als in een online omgeving brengen wij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over de meeste ervaring, marktkennis en deskundigheid.

Wij kijken uit naar een succesvolle verkoop en prettige samenwerking! Maak direct met ons een afspraak voor een inverkoopname. In dit persoonlijke gesprek bij u thuis maken wij graag kennis en informeren wij u over de service en meerwaarde van Frisia Makelaars voor uw verkooptraject. Samen komen wij tot de beste verkoopstrategie en geven wij een eerlijk advies.

Het inverkoopname gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Verkoop nu je huis met Frisia Makelaars

Wat kunnen we voor u betekenen?

Precies de juiste prijs

Bij een huis gaat het vrijwel altijd meteen over de prijs. Er is een verschil tussen een waardering( het ‘prijskaartje’ dat we uiteindelijk aan het huis hangen) en de taxatie. Dat alles leidt tot een prijs die de makelaar redelijk en kansrijk in de markt acht. Een goede waardebepaling is daarbij dus essentieel, het is het fundament onder de aankoop of verkoop. De verkoopprijs wordt mede bepaald aan de hand van actuele marktgegevens, kennis van de wijk en de jarenlange ervaring van onze medewerkers.

Uitgekiende marketing

Bij Frisia Makelaars vindt u ook de specialisten die weten hoe ze een huis optimaal moeten presenteren. En daarbij gaat het om details. Goede fotografie en die foto’s in de juiste volgorde op bijvoorbeeld Funda zetten. Social media slim inzetten. Zo nodig een brochure maken. We bepalen de inzet van media en communicatie per woning, in overleg met u.

De woning onweerstaanbaar maken

Het is op zich al de uitdaging om potentiele kopers van internet naar een huis te bewegen. Op internet kunnen ze met één muisklik weg zijn, dus daar moeten we het al beter doen dan anderen. Vervolgens helpen we om de woning zelf voor de bezichtiging in optimale conditie te krijgen. Dan is het goed dat Frisia Makelaars met een frisse blik naar uw huis kan kijken. Dan valt op wat mogelijke kopers mogelijk ook zal opvallen. Soms is het raadzaam om een woningstylist in te schakelen. We laten geen mogelijkheid onbenut.

Bezichtigingen begeleiden

Onze specialisten zijn door en door vakkundig in het begeleiden van bezichtigingen. Ze kunnen met enthousiasme en toch de nodige zakelijk afstand de woning presenteren en vragen beantwoorden. Die vragen kunnen waardevol zijn bij het vervolg van de onderhandelingen.

Onderhandelingen in goede banen leiden

Ook dàt is een vak apart: bieden, het tegenbod wikken en wegen. Aanvoelen waar de ruimte ligt of de grens bereikt is. Uiteraard wordt hierbij steeds geschakeld met de verkoper. Frisia Makelaars weet ook vakkundig om te gaan met de luxe-situatie die ontstaat als er meerdere kopers op de kust zijn.

Opletten bij de koopovereenkomst

Als de koop rond is, wordt het tijd om over de koopovereenkomst te gaan nadenken. Vaak zijn er ontbindende voorwaarde in het spel, voor het geval dat de koper de financiering niet rond kan krijgen of als de uitkomst van het bouwkundig advies tot aanpassingen of overleg leidt. In dit stadium helpen wij ook bij het opstellen van een lijst met roerende zaken die worden meegenomen in de verkoop.

Op tijd reageren: de koopakte

Zijn koper en verkoper het eens over de prijs en de datum van overdracht, dan kan de koopakte worden opgesteld. Wij weten precies waar u in dit cruciale stadium op moet letten, wat uw rechten en plichten zijn. Als de koopakte door beide partijen getekend is, heeft de koper nog drie dagen bedenktijd. Het is hier zaak om geen kostbare fouten te maken. Frisia Makelaars behoedt u daarvoor.

Samen met u naar de notaris

Het is altijd weer een feestelijk moment: de overdracht bij de notaris. Wij hebben in de aanloop naar dat moment alle stukken in orde gemaakt en gecontroleerd, zoals de akte van levering en de nota van de afrekening. Frisia Makelaars maakt ook nog een laatste ronde door de op te leveren woning. Daarna is het tijd voor de laatste handdruk: uw huis is verkocht, of u heeft juist een nieuw thuis gekocht.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE114210]

Edwin was vriendelijk, enthousiast en eerlijk. Representatief gekleed. Wat hem vooral onderscheidt is dat hij ook geïnteresseerd is in ons als koper. Hij stelde ons vragen waar we vandaan komen, war wij zoeken en evalueerde achteraf of het huis bij ons past. (Tot nu toe is onze ervaring meestal dat er weinig vragen worden gesteld, de makelaars zijn over het algemeen te productgericht in onze ogen)

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114210]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114302]

Het was een fijne rondleiding.

8,0 10 1
Geschreven op
Vondelstraat 151

Regelmatig was er contact met de makelaar. Veel zaken werden doorgesproken die van belang waren voor de verkoop. De makelaar hield ons telefonisch op de hoogte van de kijkers en bieders. De benodigde documenten werden door de secretaresse van het makelaarskantoor opgevraagd. De bezoekers gaven aan dat de informatie en rondleiding door het appartement op een prettige wijze verliep. Er was voldoende kennis bij de makelaar van de verkoop van huizen in deze

8,0 10 1
Geschreven op
Hanso Idzerdapad 49

Zeer deskundig, prettig in de omgang, nette uitstraling. Zeer betrokken, doet echt zijn best en maakt er al met al een zeer positieve ervaring van.

10 10 1
Geschreven op
[SE113083]

prima makelaar met veel kennis van het appartement.

10 10 1
Geschreven op
[SE113854]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113791]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE114257]

Hoop dat er aan mijn verzoek mocht er een woning vrijkomen in Parckhaeghe ik daarvan in kennis wordt gesteld!

8,0 10 1
Geschreven op
[SE114257]

Graag kom ik in aanmerking voor een appartement aan de zonzijde. Het mooiste de hoekappartementen die diagonaal liggen tegenover nr 186, die heb ik eerder gezien en vind ik prachtig.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 85 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1185 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 1079

Uw specialist

Edwin Rosenbrand
Kandidaat-makelaar
070 - 3420101

Afspraak of contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie