Woning verkopen -  40123

Woning verkopen

U wilt uw woning verkopen. Maar hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Frisia Makelaars is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw woning op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel 'op straat' als in een online omgeving brengen wij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over de meeste ervaring, marktkennis en deskundigheid.

Wij kijken uit naar een succesvolle verkoop en prettige samenwerking! Maak direct met ons een afspraak voor een inverkoopname. In dit persoonlijke gesprek bij u thuis maken wij graag kennis en informeren wij u over de service en meerwaarde van Frisia Makelaars voor uw verkooptraject. Samen komen wij tot de beste verkoopstrategie en geven wij een eerlijk advies.

Het inverkoopname gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Verkoop nu je huis met Frisia Makelaars

Wat kunnen we voor u betekenen?

Precies de juiste prijs

Bij een huis gaat het vrijwel altijd meteen over de prijs. Er is een verschil tussen een waardering( het ‘prijskaartje’ dat we uiteindelijk aan het huis hangen) en de taxatie. Dat alles leidt tot een prijs die de makelaar redelijk en kansrijk in de markt acht. Een goede waardebepaling is daarbij dus essentieel, het is het fundament onder de aankoop of verkoop. De verkoopprijs wordt mede bepaald aan de hand van actuele marktgegevens, kennis van de wijk en de jarenlange ervaring van onze medewerkers.

Uitgekiende marketing

Bij Frisia Makelaars vindt u ook de specialisten die weten hoe ze een huis optimaal moeten presenteren. En daarbij gaat het om details. Goede fotografie en die foto’s in de juiste volgorde op bijvoorbeeld Funda zetten. Social media slim inzetten. Zo nodig een brochure maken. We bepalen de inzet van media en communicatie per woning, in overleg met u.

De woning onweerstaanbaar maken

Het is op zich al de uitdaging om potentiele kopers van internet naar een huis te bewegen. Op internet kunnen ze met één muisklik weg zijn, dus daar moeten we het al beter doen dan anderen. Vervolgens helpen we om de woning zelf voor de bezichtiging in optimale conditie te krijgen. Dan is het goed dat Frisia Makelaars met een frisse blik naar uw huis kan kijken. Dan valt op wat mogelijke kopers mogelijk ook zal opvallen. Soms is het raadzaam om een woningstylist in te schakelen. We laten geen mogelijkheid onbenut.

Bezichtigingen begeleiden

Onze specialisten zijn door en door vakkundig in het begeleiden van bezichtigingen. Ze kunnen met enthousiasme en toch de nodige zakelijk afstand de woning presenteren en vragen beantwoorden. Die vragen kunnen waardevol zijn bij het vervolg van de onderhandelingen.

Onderhandelingen in goede banen leiden

Ook dàt is een vak apart: bieden, het tegenbod wikken en wegen. Aanvoelen waar de ruimte ligt of de grens bereikt is. Uiteraard wordt hierbij steeds geschakeld met de verkoper. Frisia Makelaars weet ook vakkundig om te gaan met de luxe-situatie die ontstaat als er meerdere kopers op de kust zijn.

Opletten bij de koopovereenkomst

Als de koop rond is, wordt het tijd om over de koopovereenkomst te gaan nadenken. Vaak zijn er ontbindende voorwaarde in het spel, voor het geval dat de koper de financiering niet rond kan krijgen of als de uitkomst van het bouwkundig advies tot aanpassingen of overleg leidt. In dit stadium helpen wij ook bij het opstellen van een lijst met roerende zaken die worden meegenomen in de verkoop.

Op tijd reageren: de koopakte

Zijn koper en verkoper het eens over de prijs en de datum van overdracht, dan kan de koopakte worden opgesteld. Wij weten precies waar u in dit cruciale stadium op moet letten, wat uw rechten en plichten zijn. Als de koopakte door beide partijen getekend is, heeft de koper nog drie dagen bedenktijd. Het is hier zaak om geen kostbare fouten te maken. Frisia Makelaars behoedt u daarvoor.

Samen met u naar de notaris

Het is altijd weer een feestelijk moment: de overdracht bij de notaris. Wij hebben in de aanloop naar dat moment alle stukken in orde gemaakt en gecontroleerd, zoals de akte van levering en de nota van de afrekening. Frisia Makelaars maakt ook nog een laatste ronde door de op te leveren woning. Daarna is het tijd voor de laatste handdruk: uw huis is verkocht, of u heeft juist een nieuw thuis gekocht.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Laan van Sion 297

Er werd snel en adequaat gehandeld. Tevens wordt er goed nagedacht met de huidige trends op de markt. Wij zijn tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwersluisstraat 169

Uitstekende service, goede communicatie, goede partners die mooie foto’s hebben gemaakt en zeer tevreden met verkoopresultaat. Ook eerlijk advies wordt zeer gewaardeerd.

10 10 1
Geschreven op
[SE112980]

Richard heeft ons begeleid bij het aankoop van onze nieuwbouwhuis. Wij hebben een uitstekend, vlekkeloos en prettig proces gehad.

9,0 10 1
Geschreven op
Mozartlaan 247

De makelaar, Michiel Jager, heeft al eerder voor ons aangekocht en verkocht. Ook deze opdracht is naar verwachting uitgevoerd. De informatie mbt prijs voor de dienstverlening(en) vooraf opgegeven. Contact(en) verliepen soepel.

10 10 1
Geschreven op
Alexine Tinnepad 35

Correcte, aangename en vlotte afhandeling. Verkoop relatief snel gerealiseerd. Behulpzaam met begeleiden van verkoop vanuit het buitenland bij opstellen van EPC rapport en schoonmaakhulp.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij kregen een uitgebreide rondleiding langs drie woningtypes van deze makelaar. Zij was, vriendelijk, ter zake deskundig en op tijd. Wij hebben dit alles als zeer prettig ervaren.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij hebben een duidelijke uitleg en goed gesprek gehad met Habin Kocer.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113430]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113007]

Veel dank voor de openheid en de eerlijkheid in dit traject. Dat geeft een hele prettige vertrouwensbasis.

10 10 1
Geschreven op
[SE113531]

Afspraak was snel gemaakt.Deskundige rondleiding, meedenken met de klant.Achteraf extra documentatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 78 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1059 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 953

Uw specialist

Edwin Rosenbrand
Kandidaat-makelaar
070 - 3420101

Afspraak of contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie