Wat leuk dat u op de NVM Open Huizen Dag bent geweest! -  57625
NVM Open Huizen Dag
Bekijk hier onze deelnemende woningen

Wat leuk dat u op de NVM Open Huizen Dag bent geweest!

Wat leuk dat u deze woning heeft uitgekozen om te bezichtigen. Wij zijn benieuwd naar uw reactie. Vul het registratieformulier op deze pagina in. Heeft u interesse in deze woning, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons kantoor.

Nog een fijn weekend!

Graag ontvangen we uw gegevens.

Ik heb een woning bezichtigd op de NVM Open Huizen Dag

Frisia Makelaars staat voor

Professionaliteit
Ruim veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Goed kijken naar de markt, maar vooral met u meedenken.
Passie
Onze passie voor het vastgoed is wat ons drijft. Wij begeleiden en adviseren graag in een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.
Persoonlijke begeleiding
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Wij zijn graag een luisterend oor en beantwoorden al uw vragen.
NVM Open Huizen Dag - bezoeker

Al 100 jaar daadkrachtig & deskundig

Frisia Makelaars bestaat 100 jaar. Door jarenlange ervaring op elk gebied van de onroerend goed markt heeft Frisia Makelaars zich weten te ontwikkelen tot een zeer betrouwbare adviseur in vastgoed op alle vlakken. Onze professionaliteit, passie én persoonlijke begeleiding, dat is wat ons drijft! Dit jaar vieren wij graag met u dat Frisia Makelaars 100 jaar bestaat.

We zitten klaar om u te helpen!

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl