Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
[SE111222]

Duidelijk denkt mee met koper en niet de ontwikkelaar

8,5 10 1
Geschreven op
[SE111396]

9,2 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,3 10 1
Geschreven op
Philippe Armbruster

Frisia has been reactive and we have appreciate the quality of the service based on mutual trust and consideration. Expats like any others are particularly sensitive to this. Frisia's estate agent drove us patiently through the detailed contractual documents and provided all the necessary clarifications.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE110875]

Prima ervaring!

9,0 10 1
Geschreven op
[SE110974]

9,5 10 1
Geschreven op
[SE110979]

8,5 10 1
Geschreven op
Alexine Tinnepad 93

In overleg met Frisia hebben wij het moment om de markt op te gaan alsmede de vraagprijs bepaald. Dit was een goed advies want we kregen snel een prima bod. Ook de overige begeleiding met fotografie, video en teksten waren zeer professioneel met als gevolg een snelle verkoop van ons huis. We werden zeer goed op de hoogte gehouden van elk stapje in dit verkoop proces.

9,3 10 1
Geschreven op
[SE111032]

- een zeer nette vriendelijk persoon- denkt mij aan de inleving van de klant- allemaal heel vriendelijk bij binnenkomst Wat beter kan zijn het inplannen van de afspraken die niet soms vlekkeloos verlopen.Verder Top Top Top!!!

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111023]

Good gedaan.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 157 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,1 Op basis van 543 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.3 10 1 699

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie