Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Cornelie van Zantenstraat 128

We hebben prettig samengewerkt met Frisia makelaars.Vriendelijke, deskundige begeleiding. Zeer mooie professionele presentatie van ons huis op Funda.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE112335]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE112364]

Het was een prettige, vakkundige rondleiding door de woning. Er was goed ruimte voor vragen met terzake doende antwoorden.

8,0 10 1
Geschreven op
Nathan

Overall it was an excellent service. Would have been a perfect 10 if we would have received the brochure in English given we are not local. From the real estate (individuality) service perspective its a perfect 10 in my experience.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111255]

9,0 10 1
Geschreven op
[]

9,0 10 1
Geschreven op
[]

9,0 10 1
Geschreven op
Danckertsstraat 1 bis

De betrokken makelaar Jos van der Ham heeft zijn waarde bewezen. Altijd bereikbaar of belde later terug. De markt is kritisch wat hij goed begreep.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111255]

Prettige relaxte makelaar die op al onze vragen een goed duidelijk antwoord had. Dit is namelijk niet altijd zo. Jullie brochure die we mee hebben gekregen is ook zeker hoger van kwaliteit dan bij anderen. Daar is het vaak niks of wat aan elkaar geniete a4’tjes. Heel plezierige bezichtiging en niets op aan te merken.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 70 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 865 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.6 10 1 759

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie