Over ons
Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Frisia Makelaars staat voor

Professionaliteit

Ruim veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Goed kijken naar de markt, maar vooral met u meedenken.

Passie

Onze passie voor het vastgoed is wat ons drijft. Wij begeleiden en adviseren graag in een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Wij zijn graag een luisterend oor en beantwoorden al uw vragen.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Torenvalklaan 57

Geweldige begeleiding, tips en adviezen! Heel attent en vlot. Veel dank hiervoor bij de verkoop van ons huis!

9,0 10 1
Geschreven op
[SE115902]

Wij hebben de rondleiding positief ervaren, daar de makelaar uitgebreid de tijd nam en wij hem qua persoon heel prettig vonden.Wat ons betreft hebben we geen verbeterpunten.

10 10 1
Geschreven op
[SE116411]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE116411]

Prima service!

10 10 1
Geschreven op
[SE116411]

10 10 1
Geschreven op
[SE116242]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE116413]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE116200]

We zijn heel prettig begeleid door Edwin.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Great

9,0 10 1
Geschreven op
Via Verdi 97

Goede relatie met verkopende en aankopende partij heeft geholpen om proces tot een goed einde te brengen. Edwin straalt vertrouwen uit in zijn vak en de goede afloop wat prettig is. Ook weer een compliment voor Boukje trouwens. Een goed stel dat elkaar versterkt.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Average grade

9,5 Based on 64 reviews
Logo Insocial

Average grade

8,7 Based on 1590 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 1484

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie