Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Finnenburg 54

Wij zijn zeer tevreden over Frisia. Hele prettige makelaar waar we zelf ook een huis bij zouden willen kopen. Dat was voor ons ook de doorslag en een makkelijke keuze om voor Ronald en Frisia te kiezen. Daarnaast was hij goed voorbereid in het eerste gesprek en kon hij goed een vraagprijs en verwachte verkoopprijs onderbouwen met de juiste informatie. Alles werd uiteindelijk heel netjes geregeld en snel opgepakt. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
[SE113811]

9,0 10 1
Geschreven op
Hof van Leiden 40

Erg tevreden over makelaar. Hij heeft zijjn netwerk gebruikt om een goede koper te vinden. Daardoor een mooie en betrouwbare deal.

10 10 1
Geschreven op
Selma Lagerlöflaan 26

We zijn meer dan tevreden over onze makelaar Ronald Plomp! Dit is de tweede keer dat we voor hem hebben gekozen en mochten we ooit weer verhuizen dan is hij de eerste die we opbellen.

10 10 1
Geschreven op
[SE113795]

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113435]

We ervoeren het contact met Mechteld als zeer prettig, toegankelijk en kundig. Het appartement zit in een duurder huur-segment en lijkt wat te hoog geprijsd (staat van de keuken, apparatuur, vloer slaapkamers). Een bijzondere locatie, maar we twijfelen nog over het aantal vierkante meters oppervlakte. We zijn aan “het stoeien” met onze meubels in de plattegrond. Wellicht is het iets te klein.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE113797]

zeer tevreden

10 10 1
Geschreven op
[SE113552]

8,0 10 1
Geschreven op
[SE112390]

Edwin heeft een hele goede rondleiding gegeven. Geen vraag was te veel en hij heeft alles gedaan om de functionaliteit van de woning te demonstreren en waar hij geen antwoord op had heeft hij gezegd dat hij contact opneemt met verkoper voor antwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE113278]

Wij hadden contact met Madelon Dane maar die staat niet in jullie lijstje. De dienstverlening was goed. Het appartement viel erg tegen want het was niet verhuur klaar. Wij vinden de lokatie goed maar willen meer uitzicht. Madelon gaf aan dat ze contact met ons zou opnemen omdat er nog meer appartementen leeg staan in de Prinsenhof, maar tot op heden niets vernomen.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 79 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 1104 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.7 10 1 998

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie