Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Al 95 jaren daadkrachtig & deskundig

Over ons

Haagse wortels met een Fries tintje

Sinds de jaren 20 dragen wij de naam Frisia Makelaars met trots. De oprichter begeleidde Friese cliënten, die zich in Den Haag wilden vestigen. Sindsdien zijn wij zowel actief in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Goed kijken naar de markt, een luisterend oor bieden naar u, maar vooral met u meedenken. Immers staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Toegevoegde waarde kun je alleen bieden, mits je expertise hebt en dat hebben wij! Wij zijn thuis in hypotheken, verzekeringen, waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Daarnaast is er diepgaande kennis over: erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Niet geheel onbelangrijk in een wereld die continue aan het veranderen is.

Over ons

Frisia Makelaars staat naast u

Veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Ieder met zijn of haar specialisme. De lijnen tussen collega-adviseurs zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Dat betekent altijd de juiste adviseur aan uw zijde, op het juiste tijdstip. Een geruststellende gedachte, lijkt ons. Daarnaast maken wij deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben de krachten gebundeld van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Dat is nog méér expertise en kennis waar we uit kunnen putten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111120]

Zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Reageert snel op mails/vragen en neemt uitgebreid de tijd voor je. Aanrader!

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111104]

Vriendelijk, meedenkend makelaar die de tijd voor je neemt. Goed uitgebreid uitleg over de woning en de contract. Duidelijk communicatie.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

Wij hebben een bijzonder goede ervaring met Michiel. Hij is erg vriendelijk en erg deskundig. Hij geeft goed zijn -gefundeerde- mening. Vooral als een huis niet in goede staat is, is dat van grote meerwaarde. Volgende aankoop gaat weer met Michiel.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111395]

Goed, maar het appartement is niet geschikt voor ons.

9,0 10 1
Geschreven op
[]

goede presentatie van plesmanduin en prima modelwoning. Prettig gesprek en to the point

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111395]

Naast Ronald was er nog een makelaar aanwezig maar ik zie hem niet bij de foto's staan, hij had de grootste rol in de rondleiding. Die was keurig en correct, prima informatie. Een tip: we maakten een grapje dat het eind vd middag al best donker werd en er niet overal licht was in de woning. Maar eigenlijk wel handig dat de makelaar daarvoor zorgt, al is het door een peertje op te hangen.

8,0 10 1
Geschreven op
[SE109838]

Ronald heeft ons begeleid gedurende het hele proces en we waren zeer tevreden over hem, hij is vriendelijk, meelevend, enthousiast, deskundig, reageert snel en is pro-actief

8,0 10 1
Geschreven op
[SE111093]

Hele prettige makelaar die wist waar hij het over had en met goede adviezen kwam.

9,0 10 1
Geschreven op
[SE111111]

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 159 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 557 reviews
Frisia Makelaars B.V.
8.3 10 1 715

Frisia Makelaars zijn we met elkaar!

Frisia Makelaars B.V.
Javastraat 1A |
2585 AA 's-Gravenhage
Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: info@frisiamakelaars.nl

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie