Frisia Makelaars helpt bij uw woonwens

Frisia Makelaars helpt bij uw woonwens

Uw makelaar voor al uw woonvragen

Welkom bij Frisia Makelaars - uw betrouwbare partner in vastgoed, voor zowel de particuliere als de bedrijfsonroerend goed markt! Met jarenlange ervaring en expertise zijn we een van de meest vertrouwde en toonaangevende makelaars in de regio. Bij Frisia Makelaars geloven we in transparantie, integriteit en uitstekende klantenservice. We begeleiden u bij elke stap. Of u nu een woning zoekt, uw huis wilt verkopen met maximale winst, een winkelruimte, kantoor of bedrijfsruimte nodig hebt, bij Frisia Makelaars bent u aan het juiste adres. We luisteren naar uw specifieke behoeften en creëren een op maat gemaakt plan om het beste resultaat te behalen. Ons doel is om uw vastgoeddromen te verwezenlijken.

Klik hier!
En kom meer te weten over Frisia Makelaars!
Wonen - Algemeen

Een nieuwe woning kopen? Wij helpen u graag!

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en een uitdagend proces. Een aankoopmakelaar van Frisia Makelaars is een professionele expert die gespecialiseerd is in het begeleiden van kopers bij het vinden en aankopen van een woning. We zijn bekend met de lokale marktomstandigheden en kunnen waardevolle inzichten bieden die u kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Ook zijn onze aankoopmakelaars professionele en ervaren onderhandelaar die namens u als koper kan optreden. Daarom is het verstandig om Frisia Makelaars in te schakelen als aankoopmakelaar.

Huis succesvol verkopen, dat doe je met Frisia Makelaars

Het succesvol verkopen van een huis is afhankelijk van diverse factoren, zoals de staat van de woning, de locatie, de huidige vastgoedmarkt en de juiste prijsstelling. En hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Bij Frisia Makelaars kunt u ervan uitgaan dat wij alle de juiste kennis, ervaring en middelen bezitten om een succesvolle verkoop te realiseren. Wij kijken uit naar een succesvolle verkoop en prettige samenwerking! Maak direct met ons een afspraak voor een inverkoopname.

Waarom woning verkopen via Frisia Makelaars

  • Gratis verkoopadvies van de huidige woning.
  • De beste presentatie op internet.
  • Frisia Makelaars vraagt een eerlijke courtage.
  • Frisia Makelaars is een full service kantoor voor de verkoop van uw huidige woning en aankoop van een nieuwe woning.
  • Frisia Makelaars ontzorgt u volledig in het gehele traject.
  • Frisia Makelaars beschikt over een ervaren en geschoold team van vastgoed professionals.

Frisia Makelaars staat voor

Professionaliteit
Ruim veertig enthousiaste vakmensen, die boordevol kennis zitten en veel ervaring hebben. Goed kijken naar de markt, maar vooral met u meedenken.
Passie
Onze passie voor het vastgoed is wat ons drijft. Wij begeleiden en adviseren graag in een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.
Persoonlijke begeleiding
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur. Wij zijn graag een luisterend oor en beantwoorden al uw vragen.

Wat zeggen onze klanten?

Verkoper - augustus 2023

Verkoper - augustus 2023

Zeer prettig in de omgang, komen afspraken na en hebben juist geadviseerd. Heel dankbaar met de begeleiding.

Verkoper - juli 2023

Verkoper - juli 2023

Vanaf het begin was de makelaar zeer betrokken bij de opdracht; had gedegen marktonderzoek paraat en kon vanuit zijn grote ervaring geïnteresseerde kopers begeleiden. Voor een tweede maal was het een zeer professionele aanpak van begin tot het einde en met succes! Van harte aanbevolen!
Koper - augustus 2023

Koper - augustus 2023

Goed, professioneel, empatisch, anticiperend in gesprekken met de verkoper, persoonlijk, omgevingskennis, zakelijk als het nodig was, altijd vriendelijk, soms de nodige humor.

Bekijk hier al onze reviews

Interessant voor jou

59065

Wij helpen je aan jouw droomwoning!

44739

Kom gratis en vrijblijvend achter de waarde van je woning

59056

Graag een taxatie? Vraag het gemakkelijk en snel aan

We zitten klaar om u te helpen!

Tel: 070 - 342 01 01
E-mail: wonen@frisiamakelaars.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie