Binck Plaats, 's-Gravenhage

€ 489.850 - € 719.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

BINCK PLAATS

Kom naar de inloopmiddag op woensdag 20 maart a.s. van 16.00 tot 17.30 uur of zaterdag 30 maart a.s. van 11.00 tot 13.00 uur, in de gele bouwkeet op de bouwplaats aan de Binckhorstlaan 401.

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Binck Plaats, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Binck Plaats, 's-Gravenhage.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Binckhorst
  1.060 mannen
 • Inwoners Binckhorst
  180 vrouwen
 • Auto's
  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1 km

Uitgebreide omschrijving

BINCK PLAATS

Kom naar de inloopmiddag op woensdag 20 maart a.s. van 16.00 tot 17.30 uur of zaterdag 30 maart a.s. van 11.00 tot 13.00 uur, in de gele bouwkeet op de bouwplaats aan de Binckhorstlaan 401.

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:
- Fraaie huizen met veel m². Keuze uit woningtype Quarto, een vierlaags herenhuis mét dakterras, woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers en woningtype Octavo, een drielaags herenhuis met drie goed formaat slaapkamers;
- Hoge plafonds van 3,00 meter hoog op de begane grond
- Een diepe privétuin tot maar liefst 15 meter. Deze tuin is in basis al ingericht en samen met onze ‘hovenier’ krijg je de mogelijkheid om je tuin verder naar eigen smaak in te richten;
- Een royale gezamenlijke, kindvriendelijke binnentuin;
- Een eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage;
- Duurzame woningen met een EPC van 0,0 (energieneutraal);

In de prijs van de Herenhuizen zijn in basis al de prijs van de bijbehorende installatie al verwerkt. U huurt dus niet de installatie, maar u wordt, zoals wenselijk, zelf eigenaar.
Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!

Zie ook de projectwebsite voor informatie: www.binckplaats.nl. Ook de diverse inloopmiddagen staan hierop aangegeven.

46 fraaie ruime herenhuizen met 3 of 4 woonlagen, in de volgende varianten:

* Woningtype Quarto een vierlaags herenhuis mét dakterras. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 162 tot 169 m² en een diepe tuin tot wel 15 meter! Door de grootte van het herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.
* Woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 175 tot ca. 182 m² en een diepe tuin van wel 12 tot 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

* Woningtype Octavo, een drielaags herenhuis met in de basis 3 slaapkamers; Deze mooie herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 132 tot ca. 141 m². De eerste verdiepingen van deze fraaie woningen grenzen aan de eigen achtertuin welke weer uitkomt op de gemeenschappelijke binnentuin; Deze woningen liggen verspreid over het project aan de Pleinzijde en aan de Kadezijde.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij de woningen mogelijk.

De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuinen én een semi-openbare binnentuin.

Duurzaamheid

Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Zo worden materialen van de voormalige SDUdrukkerij voor een groot gedeelte op de locatie hergebruikt of zelfs gedemonteerd en elders opnieuw gebouwd. Natuurlijk is de wijk in zijn geheel zeer energiezuinig door het inzetten van moderne technieken zoals warmte-koudeopslag en warmteterugwinning. Dat wordt gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen op de daken, een extreem goede isolatie en gebalanceerde ventilatie van de woningen en het gebruik van tripple glas. Uiteraard zullen de woningen gasloos worden opgeleverd, u kookt dus ook elektrisch. Op deze manier komt de EPC-waarde voor de Binck Plaats (herenhuizen) op 0,0 uit, wat energieneutraal betekent.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 489.850 - € 719.850
Aangeboden sinds 9 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 486 m³ - 546 m³
Perceeloppervlakte 40 m² - 51 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 182 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.