Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Binck Plaats, Quarto Plus, bouwnummer: 35, 's-Gravenhage 2516 's-Gravenhage

2516 's-Gravenhage € 684.850 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

START INSCHRIJVING PRE-QUALIFY: Maandag 25 juni 2018 om 20.00 uur

UITERSTE INLEVERDATUM INSCHRIJFFORMULIER: Donderdag 28 juni 2018 om 23:59 uur

Kijk voor meer informatie omtrent de inschrijving op de website van VORM.

BINCK PLAATS

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Binck Plaats, Quarto Plus, bouwnummer: 35, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

START INSCHRIJVING PRE-QUALIFY: Maandag 25 juni 2018 om 20.00 uur

UITERSTE INLEVERDATUM INSCHRIJFFORMULIER: Donderdag 28 juni 2018 om 23:59 uur

Kijk voor meer informatie omtrent de inschrijving op de website van VORM.

BINCK PLAATS

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:
- Enorme huizen met veel m2. Keuze uit woningtype Quarto, een vierlaags herenhuis mét dakterras of woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers;
- hoge plafonds van 3,00 meter hoog op de begane grond
- Een diepe privétuin tot maar liefst 15 meter. Deze tuin is in basis al ingericht en samen met onze ‘hovenier’ krijg je de mogelijkheid om je tuin verder naar eigen smaak in te richten
- Een enorme gezamenlijke, kindvriendelijke binnentuin;
- Een eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage;
- Enorm duurzame woningen met een EPC van 0,0 (energieneutraal);

In de prijs van de Herenhuizen zijn in basis al de prijzen van de bijbehorende parkeerplaatsen én de koopprijs van de duurzame installatie al verwerkt. U huurt dus niet de installatie, maar u wordt, zoals wenselijk, zelf eigenaar.
Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!

46 enorm ruime herenhuizen met 4 woonlagen, in twee varianten:

* Woningtype Quarto een vierlaags herenhuis mét dakterras. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 162 tot 169 m2 en een diepe tuin tot wel 15 meter! Door de grootte van het herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.
* Woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 175 tot ca. 182 m2 en een diepe tuin van wel 12 tot 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij deze woningen mogelijk.

De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuinen én een semi-openbare binnentuin.

Duurzaamheid

Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Zo worden materialen van de voormalige SDUdrukkerij voor een groot gedeelte op de locatie hergebruikt of zelfs gedemonteerd en elders opnieuw gebouwd. Natuurlijk is de wijk in zijn geheel zeer energiezuinig door het inzetten van moderne technieken zoals warmte-koudeopslag en warmteterugwinning. Dat wordt gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen op de daken, een extreem goede isolatie en gebalanceerde ventilatie van de woningen en het gebruik van tripple glas. Uiteraard zullen de woningen gasloos worden opgeleverd, u kookt dus ook elektrisch. Op deze manier komt de EPC-waarde voor de Binck Plaats (herenhuizen) op 0,0 uit, wat energieneutraal betekent.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 684.850 vrij op naam
Status Beschikbaar
Bouw
Soort woning herenhuis
Locatie
Adres BinckPlaats
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 169 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 4
Aantal kamers 6 (3 slaapkamers)

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.