De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
Nieuw 2553 EK, 's-Gravenhage

De Dames van Vroondaal - Fase 5, 2553 EK, 's-Gravenhage

Omschrijving

Goed nieuws! Er komt nieuw woningaanbod aan. Maak kennis met De Dames van Vroondaal fase 5. Interesse in dit nieuwbouwproject? Aanmelden als belangstellende is nu mogelijk. Op de projectwebsite vind je nu onder meer schetsen en specificaties van de woningtypes. De...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Frisia Makelaars - Den Haag

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 32
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Land NL

Uitgebreide omschrijving

Goed nieuws! Er komt nieuw woningaanbod aan. Maak kennis met De Dames van Vroondaal fase 5. Interesse in dit nieuwbouwproject? Aanmelden als belangstellende is nu mogelijk. Op de projectwebsite vind je nu onder meer schetsen en specificaties van de woningtypes. De koopsomindicaties worden eind juni bekendgemaakt.

De Dames van Vroondaal fase 5 gaat deze zomer nog in verkoop. Je kunt je interesse kenbaar maken door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype.

Wil jij graag wonen in het populaire Vroondaal, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk een nieuwe fase aan in De Dames van Vroondaal en de woningtypes staan nu online. Bekijk snel de schetsimpressies en de belangrijkste kenmerken. Misschien staat jouw toekomstige huis er tussen!

De woningtypes in De Dames van Vroondaal fase 5
Het is tijd voor het slotstuk in De Dames van Vroondaal. We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen van fase 5, maar op de pagina woningen kun je de concept schetsimpressies en kenmerken van de woningtypes alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop nog deze zomer. Deze nieuwe fase bestaat uit 32 woningen in verschillende types, namelijk:

* Rijwoning (13)
In De Dames van Vroondaal fase 5 worden onder meer deze hoek- en tussenwoningen van 5,4 meter breed gebouwd. De Dames van Vroondaal is een prachtige groene woonlocatie bij Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op klassieke Haagse wijken net als bij haar grote broer De Heeren van Vroondaal.

Wat betreft architectuur sluiten deze woningen aan op de statige herenhuizen in Vroondaal. De woonoppervlakte varieert van 132 m2 tot 136 m2. Kenmerkend zijn de stenen in meerdere kleuren, fraaie erkers en de vele geveldetails.

In deze woningen geniet je, mede door de grote raampartijen, optimaal van licht en ruimte. De meeste woningen zijn wel voorzien van iets bijzonders zoals een erker of balkon. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een (groot) gezin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een verdieping hoger is de ruimte vrij in te delen, bijvoorbeeld als speel- of werkruimte.

* Heerenhuis (5)
In De Dames van Vroondaal fase 5 worden onder meer deze herenhuizen van 5,7 meter breed gebouwd. De Dames van Vroondaal is een prachtige groene woonlocatie bij Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op klassieke Haagse wijken net als bij haar grote broer De Heeren van Vroondaal.

Deze herenhuizen zijn op z’n minst royaal te noemen. Het woonoppervlak is namelijk 155 m2 tot 161 m2! Tel daar de schitterende architectuur, bijzondere details, hoogwaardige afwerking en grote tuin bij op en je krijgt een woning van topklasse.

In deze herenhuizen komt alles samen: aandacht voor architectuur, de details, de ruimte en het woongenot. De herenhuizen kenmerken zich onder meer door de houten details op de gevel, de balkons, de erkers en de grote raampartijen. De keuze is aan jou. Wordt het een schitterende hoekwoning of juist een fijne tussenwoning. En wordt het dan met of zonder erker?

* Bungalow (1)
Deze charmante bungalow met veel leefruimte is een woning die je niet snel ziet. De 2 onder 1 kapbungalow met 128 m2 woonoppervlakte kenmerkt zich door de opvallende geveldetails en de zij-uitbouw. Een woning die door de slaapkamer en badkamer op de begane grond levensloopbestendig is en tegelijkertijd ook veel leefruimte op de eerste verdieping heeft. Zoals gezegd; een bijzonder huis met veel mogelijkheden. En dat in het populaire Vroondaal!

Via de voorzijde stap je de woning binnen. Naast de voordeur is de berging, die grenst aan het toilet en de (gelijkvloerse) badkamer. Via de hal waar je binnenstapt bereik je ook de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woonkamer en keuken zijn op natuurlijke wijze van elkaar gescheiden door een halletje met de trap naar boven. De woning is bijna 6 meter breed en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping vind je een tweede badkamer en twee extra slaapkamers, welke uiteraard al zijn voorzien van vloerverwarming. Er is dus genoeg ruimte om te overnachten voor bezoek en/of de (klein)kinderen.

* Bungalow Special (1)
Omschrijving volgt

* Vrijstaande Bungalow (1)
Dit is weer zo'n buitenkans: een vrijstaande woning in Vroondaal! Deze bungalow met een woonoppervlakte van 128 m2 is niet alleen vrijstaand, de woning is ook nog eens gelegen aan het water én levensloopbestendig. Op de begane grond vind je namelijk een grote slaapkamer en badkamer. Hier geniet je van rust, ruimte en comfort in het populaire Vroondaal.

De vrijstaande woning in De Dames van Vroondaal fase 5 is bijna 6 meter breed. En dat geeft een ruimtelijk gevoel. De vele raampartijen zorgen voor veel licht. Zo vind je aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin, die is gelegen op het zuiden. Kenmerkend aan de woonkamer is de erker aan de zijkant. Hier geniet je rustig van een mooi uitzicht over het water dat aan de zijkant van de tuin grenst.

Op de eerste verdieping is er nog meer ruimte voor optimaal woongenot. Behalve twee extra slaapkamers vind je hier ook een badkamer. Zo hebben de kinderen en/of gasten en eigen badkamer. Voel je zorgeloos en vrij in Vroondaal met deze (levensloopbestendige) vrijstaande woning.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage
De Dames van Vroondaal - Fase 5, 's-Gravenhage

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

 • Basisonderwijs

  1.5 km
 • Voortgezet onderwijs

  1.5 km
 • Inwoners Kraayenstein en Vroondaal

  3.740
 • Inwoners Kraayenstein en Vroondaal

  3.520
 • Inwoners 's-Gravenhage

  272.686
 • Inwoners 's-Gravenhage

  275.634

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie