De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
2553 EE, 's-Gravenhage

De Heeren van Vroondaal-fase 6, 2553 EE, 's-Gravenhage

€ 416.850 - € 745.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DINSDAG 20 APRIL is de verkoop van De Heeren van Vroondaal - fase 6 online van start gegeaan Fase 6 bestaat uit 27 karakteristieke, duurzame woningen. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen 4 statige twee-onder-één-kapwoningen, 22 schitterende Herenhuizen (in...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 138 m² - 189 m²
Perceel 166 m² - 403 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 416.850 - € 745.850
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 350 m³ - 390 m³
Perceeloppervlakte 166 m² - 403 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 189 m²

Uitgebreide omschrijving

DINSDAG 20 APRIL is de verkoop van De Heeren van Vroondaal - fase 6 online van start gegeaan

Fase 6 bestaat uit 27 karakteristieke, duurzame woningen. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen 4 statige twee-onder-één-kapwoningen, 22 schitterende Herenhuizen (in diverse uitvoeringen) en 1 Royale vrijstaande villa. Met hun chique gevels, in een decoratieve stijl met veel ornamentiek en kleurig materiaalgebruik, zetten zij de toon in Westmadepark.

De vijf verschillende woningtypes zijn:

HERENHUIZEN-XL
Totaal 7 Herenhuizen van het type E en G. Woningtype E betreft de 2 hoekwoningen en woningtype G bestaat uit 5 tussenwoningen.

De woningen zijn schitterend gelegen aan de rand van het plan en beschikken allen over een heerlijke, zongunstig gelegen tuin op het zuiden. De twee hoekwoningen van het woningtype E en de vier tussenwoningen van het type G vormen met hun grote woonoppervlakten tussen 173 en 189 m2, de grootste Herenhuizen van de 6e fase. Het ruimtelijke karakter van deze woningen wordt bovendien nog eens extra benadrukt door de extra hoogte (van netto ca. 3 meter) ter plaatse van de begane grond.

Kortom: In deze Herenhuizen komt eigenlijk alles samen: aandacht voor architectuur, de details, de ruimte, het woongenot. Op de begane grond treffen we een grote woonkamer en leefkeuken aan. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer met onder meer een douche, ligbad en dubbele wastafel. Uiteraard ontbreekt een separaat toilet op deze verdieping niet. Op de tweede verdieping treffen we tenslotte nog een 4e slaapkamer, een grote zolder ruimte (welke voor meerdere doeleinden is te benutten) en een lekkere ruime berging.
De (hoek)Herenhuizen (type E) beschikken over twee eigen opstelplaatsen voor de auto op eigen terrein. U hoeft dus nooit te zoeken naar een parkeerplekje.

• Aantal woningen: 7 (2 hoek- en 5 tussenwoningen)
• Woonoppervlakte: van ca. 173 tot ca. 189 m2
• Koopsommen vanaf ca. € 510.850,- v.o.n. (op basis van erfpacht en canonbetaling)

TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN
De klassieke & statige twee-onder-één-kapwoning van het woningtype D komt in De Heeren van Vroondaal – Fase 6 vier keer voor. De woningen zijn schitterend gelegen op een ruim en zongunstig gelegen kavel.
Het standaard woonoppervlakte van deze woningen bedraagt (afhankelijk van de uitvoering) circa 154 vierkante meter, maar kan desgewenst worden uitgebreid door bijvoorbeeld een optionele uitbouw. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een uitbouw van 1,2 meter of zelfs 2,4 meter.
Kenmerkend voor deze grote twee-onder-één kapwoningen zijn onder meer de grote raampartijen, de fraaie erker op de begane grond, het balkon op de 1e verdieping en de fraaie dakkapel ter plaatse van de 2e verdieping. Uiteraard benadrukken het metselwerk met de diverse details en het verschillende houten delen de chique, architectonische uitstraling.
Op de begane grond treffen we aan de voorzijde van de woning een uiterst royale leefkeuken. De erker, met veel glas, biedt niet alleen extra ruimte, maar zorgt ook voor veel daglicht. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer. Middels openslaande deuren kan de zongunstig gelegen achtertuin. Op de eerste verdieping zich drie slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en een separaat toilet.
De vrij indeelbare tweede verdieping leent zich uitstekend als speel-, hobby- of werkruimte. Ook is het mogelijk om een dakkapel aan de achterzijde van de woning te plaatsen waardoor met gemak nog een extra slaapkamer is te realiseren. Deze halfvrijstaande villa’s beschikken allemaal over een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

• Aantal woningen: 4
• Woonoppervlakte: van ca. 154 m2
• Koopsommen vanaf ca. € 599.850,- v.o.n. (op basis van erfpacht en canonbetaling)

VRIJSTAANDE VILLA
In deze vrijstaande villa heb je maar liefst circa 180 m2 woonoppervlakte tot je beschikking!
De villa is fraai gesitueerd op een ruim en zongunstig gelegen kavel. Dus zowel een zee aan ruimte binnen als buiten de woning! En het uitzicht! Wat een weelde…
Ook voor deze villa geldt dat er veel aandacht is besteed aan energiezuinigheid en duurzaamheid. De villa wordt zonder gasaansluiting gerealiseerd; de woningen zijn voorzien van een geluidsarme (bodem)warmtepomp. Hiermee bent u helemaal klaar voor de toekomst!!
Heb je een kantoor aan huis? Een groot gezin? Met de maatvoeringen die je bij deze vrijstaande villa ter beschikking staan is bijna alles mogelijk! Op de begane grond van de villa treffen we een heerlijke ruime living en leefkeuken aan. Middels diverse raam- en deurpartijen ervaar je als bewoner de directe relatie met de tuin en de omgeving.
Op de 1e verdieping treffen we 3 grote slaapkamers, een luxe badkamer en – uiteraard – een separaat toilet. De vrij indeelbare tweede verdieping leent zich uitstekend als speel-, hobby- of werkruimte. Ook is het mogelijk om hier nog een extra slaapkamer is te realiseren. Wat een fantastische woning en wat een fantastische plek!

• Aantal woningen: 1
• Woonoppervlakte: van ca. 180 m2
• Koopsommen vanaf ca. € 745.850,- v.o.n. (op basis van erfpacht en canonbetaling)

HERENHUIZEN-MEDIUM
Statige torentjes en dakkapellen, markante erkers, charmante balkons en zorgvuldig geplaatste witte accenten. De rijke architectuur maakt van deze herenhuizen een lust voor het oog en een genot om in te wonen. De acht Herenhuizen (medium) van deze fase zijn schitterend gelegen aan de zuidrand van het plan. Vanuit de woningen kan een fantastisch uitzicht worden verkregen over het water van het “Grand Canal” en het daarachter gelegen recreatiepark Madestein.
Woningtype M betreft de tussenwoningen en woningtype N zijn de hoekwoningen.De woningen zijn qua opzet en indeling vergelijkbaar, maar zijn – door verschillen in details – toch steeds net even anders. Zo zijn de hoekwoningen 30 centimeter breder dan de tussenwoningen.
Daarnaast hebben zij openslaande deuren in de zijgevel. De tussenwoningen verschillen ook van elkaar. Erkers, uitbouwen en diverse balkons zorgen voor een gevarieerd gevelbeeld, waarin elke woning zijn eigen identiteit heeft. In de woningen heb je eveneens talloze mogelijkheden om een unieke, eigen plek te realiseren. Zo beschik je op de begane grond over een heerlijke, ruimte leefruimte en voldoende plek om jouw droomkeuken te realiseren!
Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, en nog een vierde op de tweede verdieping, zijn deze herenhuizen uitermate geschikt voor gezinnen. Je kunt de extra slaapkamers natuurlijk ook inrichten als hobby-, studeer- of werkkamer. Op de eerste verdieping vind je tevens de ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.?

• Aantal woningen: 8 (2 hoek- en 6 tussenwoningen)
• Woonoppervlakte: van ca. 156 tot ca. 165 m2
• Koopsommen vanaf ca. € 483.850,- v.o.n. (op basis van erfpacht en canonbetaling)

HERENHUIZEN
Gelegen aan één van de gezellige woonstraatjes, centraal gelegen in de 6e fase van de Heeren van Vroondaal liggen de 7 Herenhuizen van woningtype H en J. Voor zowel de hoekwoningen (woningtype H) als de tussenwoningen (woningtype J) geldt dat ze zijn voorzien van één of twee eigen parkeerplaats(en) in de achtertuin. U kunt de auto dus probleemloos parkeren.
Ook bijzonder is het feit dat alle woningen (op detailniveau) van elkaar verschillen: eigenlijk is bijna geen enkele woning gelijk. Het beeld van de woningen wordt bepaald door de enorme variatie. Zoals gezegd: nagenoeg geen enkele woning is gelijk. Schitterend metselwerk wordt afgewisseld met rijke details, fraai vormgegeven luifels, ruimtelijke dakopbouwen en veranda’s.
Op de begane grond bevinden zich de woonkeuken en heerlijke ruime woonkamer. Deze woonkamer kijkt uit op de achtertuin en kan – desgewenst – worden vergroot middels een uitbouw. Op de 1e verdieping treffen we 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer.
De tweede verdieping is vrij indeelbaar en bijvoorbeeld geschikt te maken voor een extra slaap- of werkkamer.

• Aantal woningen: 7 (2 hoek- en 5 tussenwoningen)
• Woonoppervlakte: van ca. 140 tot ca. 152 m2
• Koopsommen vanaf ca. € 416.850,- v.o.n. (op basis van erfpacht en canonbetaling)

Heeft u interesse? Schrijf u in via uw persoonlijk pagina!
Vanaf nu is het mogelijk om uw defintieve voorkeuren kenbaar te maken via uw persoonlijke pagina.Ga dan snel naar https://mijn.deheerenvanvroondaal.nl

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT WOENSDAG 28 APRIL 2021, 12.00 UUR.

Na slutiing van de inschrijftermijn zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren of wij een woning aan u hebben kunnen toewijzen. Voor meer informatie over de inschrijfvoorwaarden & de toewijzing zie de website van dit project

Heeft u interesse in de woningen van De Heeren van Vroondaal - fase 6? Ga dan snel naar de projectwebsite www.deheerenvanvroondaal.nl naar welkom en activeer daar snel uw eigen "Mijn Omgeving". In de Mijn Omgeving kunt u zelf aan de slag: hier vindt u niet alleen aanvullende informatie, maar kunt u straks ook u voorkeuren doorgeven.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage
De Heeren van Vroondaal-fase 6, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  2.545
 • Vrouwelijke inwoners

  2.435
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 247.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie