De Hoge Regentesse, 's-Gravenhage
2571 AA, 's-Gravenhage

De Hoge Regentesse, 2571 AA, 's-Gravenhage

€ 900 - € 1.100

Omschrijving

Aan de zuidkant van Den Haag centrum komt de Hoge Regentesse. Een stijlvolle Haagse woontoren van 70 meter hoog met 128 luxe huurappartementen verdeeld over 23 verdiepingen. Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplaats in de garage van het gebouw. Veilig,...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 900 - € 1.100
Locatie
Plaats 's-Gravenhage

Uitgebreide omschrijving

Aan de zuidkant van Den Haag centrum komt de Hoge Regentesse. Een stijlvolle Haagse woontoren van 70 meter hoog met 128 luxe huurappartementen verdeeld over 23 verdiepingen. Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplaats in de garage van het gebouw. Veilig, gemakkelijk en droog bereik je binnendoor jouw verdieping.
En dan even niets. Gewoon ontspannen op je balkon. Door het slimme ontwerp geniet je vanuit je appartement van een - vaak overhoeks - zicht op de levendige omgeving. Vanaf de hogere verdiepingen kun je zelfs de zee zien.

De Hoge Regentesse komt op het punt waar de Loosduinseweg en de Monstersestraat elkaar kruisen. Hier huur je dus een appartement op slechts 7 minuten fietsafstand van hartje Den Haag. Bij slecht weer pak je de tram 11 die voor de deur stopt. Verder rijd je hiervandaan in 8 minuten de N44 op. De A12 bereik je in een minuut of 12. Parkeren is nooit een probleem, want bij elk appartement hoort een privéparkeerplaats in de garage van de Hoge Regentesse.

Den Haag is een superfijne plek om te wonen. Het aanbod van winkels en horeca is zeer gevarieerd en biedt daardoor voor elk wat wils. In de levendige stad is altijd wel wat te doen op cultuur gebied en wie graag een festival bijwoont zit hier op de eerste rang. Daarbij woon je hier op slechts een kwartier fietsen van het strand en de stad zelf is vele parken rijk. Rust en levendigheid gaan hand in hand.

Wordt deze centrale plek in Den Haag jouw nieuwe thuis? Laat je gegevens achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden als de verhuur start.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.520
 • Vrouwelijke inwoners

  6.620
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 172.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie