De Machinist , 2288 HP, Rijswijk

  • 56 m² - 100 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 270.000 - € 495.000
Bereken de maandlasten
Robert Kuiper
Heeft u vragen?
Neem contact op met Robert
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

WONEN IN RIJSWIJK BUITEN - DE MACHINIST Wonen in een duurzaam appartement in RijswijkBuiten? Dit kan in De Machinist. Op de locatie aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij het Wilhelminapark, ontwikkelen Stevast Ontwikkeling en Dura Vermeer het project De...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 56 m² - 100 m²

WONEN IN RIJSWIJK BUITEN - DE MACHINIST

Wonen in een duurzaam appartement in RijswijkBuiten? Dit kan in De Machinist. Op de locatie aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij het Wilhelminapark, ontwikkelen Stevast Ontwikkeling en Dura Vermeer het project De Machinist.

Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken, bestaande uit in totaal 109 appartementen met een woonoppervlak variërend van circa 56 – 100 m2. Doordat alle 5 de appartementencomplexen een eigen entree hebben, woont u in een appartementencomplex bestaande uit circa 20 appartementen. Voor elk woonblok is een gezamenlijke fietsenstalling en ook een scootmobiel-ruimte opgenomen. parkeren is mogelijk in het openbaar gebied.

Op dit moment worden de plannen van De Machinist verder uitgewerkt. Naar verwachting zal de presale van fase 1 en 2 na de zomer van 2023 plaatsvinden. Vooruitlopend op de presale is het wel al mogelijk om via een hartje in de digitale kaart jouw woningvoorkeur(en) door te geven. Wanneer je jouw woningvoorkeur(en) aan ons doorgeeft krijg je voorrang bij de toewijzing in de presale!

DUURZAME ONTWIKKELING
De woningen in De Machinist zijn allemaal duurzaam. De appartementen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning, triple glas, vloerverwarming, etc. Met de aankoop van een appartement in De Machinist zijn kopers dus goed voorbereid op de toekomst.

LOCATIE EN OMGEVING
Het project De Machinist wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. RijswijkBuiten ligt nabij het centrum van Rijswijk en Delft. Den Haag en Rotterdam zijn daarnaast goed en snel bereikbaar via de snelwegen A4 en A13. In dit voormalig glastuinbouwgebied tussen Rijswijk en Delft worden tot 2026 ruim 3500 nieuwe duurzame woningen gebouwd, verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld.

GROENSTEDELIJK WONEN IN PARKRIJK
We noemen het gebied niet voor niets Parkrijk: het aangrenzende Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat straks in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het groen. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!
Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van Montessori Kindcentrum Parkrijk. In het eerste kwartaal van 2023 is winkelcomplex De Koploper, met een Lidl supermarkt en een aantal (nog te openen) dagwinkels, opgeleverd. In juni 2022 is gestart met de nieuwbouw van een gezondheidscentrum in Parkrijk. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden dat ook de komende jaren nog wordt uitgebreid.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Wil jij op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 270.000 - € 495.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 109

Locatie

Plaats Rijswijk
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 56 m² - 100 m²
Vrijblijvend gesprek

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontdek de woning

De Machinist, Rijswijk
De Machinist, Rijswijk
Hypotheekaanvraag

Weten hoeveel u kunt lenen tegen welke maandlasten?

Hier zult u wonen

De Machinist, 2288 HP, Rijswijk

Robert Kuiper
Heeft u vragen?
Neem contact op met Robert
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie