Flair 10 , 2553 DA, 's-Gravenhage

  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 359.000 - € 759.500
Bereken de maandlasten
Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal? Flair10 sluit...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal?

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De woningen en appartementen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10? Lees dan vooral verder en laat u inspireren! De meest uitgebreide technische informatie vindt u op de projectwebsite.

Heeft u interesse in deze prachtige appartementen en woningen? Schrijf u in op de projectwebsite.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 359.000 - € 759.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 47

Locatie

Plaats 's-Gravenhage
Land NL

Website

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Vrijblijvend gesprek

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontdek de woning

Flair 10, 's-Gravenhage
Hypotheekaanvraag

Weten hoeveel u kunt lenen tegen welke maandlasten?

Hier zult u wonen

Flair 10, 2553 DA, 's-Gravenhage

Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie