Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk
Uitgelicht 2288 CZ, Rijswijk

Hoflanen, 2288 CZ, Rijswijk

Omschrijving

WONEN IN HOFLANEN Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vind je een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 275.000
Locatie
Plaats Rijswijk

Uitgebreide omschrijving

WONEN IN HOFLANEN
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vind je een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie.

In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vind je plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.

Kindvriendelijke en autoluwe wijk
Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Iedere woning beschikt over tenminste één eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Bezoek ook de website van RijswijkBuiten.

GELEGEN IN RIJSWIJKBUITEN
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vind je hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.

Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, ben je in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

OVER HET DEELGEBIED
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.

De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over twee fasen. De eerste fase bestaat uit 52 woningen, waarvan 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en 20 unieke beneden- en bovenwoningen.

Beneden- en bovenwoningen v.a. € 275.000,=; rijwoningen v.a. € 427.000,= v.o.n.

Fase 1 gaat naar verwachting nog in december van dit jaar in verkoop!
Belangstelling? Laat je gegevens bij ons achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de voortgang.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk
Hoflanen, Rijswijk

Wijkstatistieken

  • Inwoners Rijswijk

    24.324
  • Inwoners Rijswijk

    26.703

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie