KJ Den Haag, KJ Den Haag - Fase 1 - 4 kamerappartement, bouwnummer: 15.P.01 , 2595 AA, 's-Gravenhage

  • 111 m²
€ 705.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART KJ Den Haag vormt straks dé entree naar de bloeiende en internationale stad die Den Haag is! De warm verlichte gewelven van de openbare ruimte onder de torens vormen een omgekeerd duinlandschap waarop straks de Universele Rechten van de Mens...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

DE VERKOOP IS GESTART

KJ Den Haag vormt straks dé entree naar de bloeiende en internationale stad die Den Haag is!

De warm verlichte gewelven van de openbare ruimte onder de torens vormen een omgekeerd duinlandschap waarop straks de Universele Rechten van de Mens worden getoond. Deze ruimte is de verbinding tussen het vernieuwde Centraal Station en het uitgestrekte groene park. Het geeft u direct het gevoel dat u deel uitmaakt van dé stad achter de duinen, waar met alle inspanningen de rechten van de mens worden beschermd. Hier komen vele nationaliteiten samen en vinden zij hun weg naar alle overheidsgebouwen, NGO’s en ambassades. Omgekeerd is KJ straks ook een ideale plek om te wonen voor mensen die een snelle verbinding willen met bijvoorbeeld Brussel, Parijs en Londen. Met alle internationale treinverbindingen bent u er zo. Maar vliegen vanaf Schiphol of Rotterdam-The Hague airport is ook snel geregeld.

Het park: de groene loper
Direct voor KJ ligt het groene park ‘De Koekamp’. Het is een park met grote waterpartijen en een hertenkamp. Oorspronkelijk was dit het jachtgebied van de Graven van Holland. In de 19e eeuw werd het jachtgebied veranderd in een Engelse tuin door de bekende architect Zocher. De Koekamp is een heel bosrijk park en staat in directe verbinding met het Malieveld en het Haagse Bos. In De Koekamp vindt u tussen de oude bomen ook veel ooievaars, die er als symbool van de stad, jaarlijks terugkomen om er hun eieren uit te broeden. Het park is een aangenaam groengebied om te wandelen en te sporten. Het oorspronkelijke ontwerp van Zocher wordt met de bouw van KJ nog verder doorgetrokken naar het KJ-Plein. Zo ontstaat er een fraaie groene loper vanuit het Centraal Station, zó Den Haag in.

Living
De zon schijnt over Den Haag. Vanuit uw appartement hoog in KJ geniet u van een fenomenaal uitzicht. ’s Avonds heeft u er een modern panorama Mesdag met Scheveningen en een zonsondergang als middelpunt. In deze appartementen voelt u zich al snel on top of the world. Groots wonen in het hart van de residentie. De wereld begint hier letterlijk aan uw voeten. Den Haag, Scheveningen en via het Centraal Station: de snelste opstap naar Brussel, Parijs en Londen. Going places. Alles staat hier in verbinding met elkaar.

High-up
KJ heeft twee uitgesproken torens die straks de skyline van Den Haag zullen sieren. De K-toren ligt dichtbij het station en de J-toren ligt iets meer vooruitgeschoven richting de Koekamp. De torens hebben elk een eigen entree vanaf het plein op de begane grond. U vindt er appartementen variërend vanaf 60m2 tot ruim 110m2 en meer. Met uitzichten richting Delft en Rotterdam of Scheveningen en de Noordzee. De appartementen hebben allemaal een buitenruimte en worden afgewerkt op hoog niveau. U hoeft hier dus niks te missen.

The Valley
KJ heeft een breed scala aan appartementen in de ‘groene vallei’. Dit middelhoge deel van het gebouw verbindt de twee hoge torens van KJ. Hier beschikken de appartementen elk over een eigen dakterras/daktuin met ruimte voor veel groen. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke daktuin, uiteraard voor residents only. Het grootstedelijk leven krijgt hier een nieuwe dimensie. Met de groene daktuinen en -terrassen haalt KJ het groen van het park beneden naar uw woning toe.

City Park
In de City Park-appartementen in de voet van het gebouw maakt u deel uit van de gezellige stadse levendigheid. Er zijn diverse boetiekjes, lunchtentjes en restaurants in de directe omgeving. U kunt er terecht voor een snelle lunch met zakenrelaties of juist een lange lunch met vrienden. In de zomer geniet u bij het Stadspaviljoen met een goede kop koffie in de hand van de voorbijgangers die zich naar het Centraal Station haasten. Vanuit uw appartement kijkt u heel ontspannen uit over het uitgestrekte nieuwe groene park. Vanaf de historische Koekamp vlakbij tot aan de Scheveningse bosjes in de verte.

INTERESSE? Maak dan een persoonlijk account aan op de projectwebsite KJDENHAAG; wij houden u dan op de hoogte via nieuwsbrieven.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 705.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 123

Locatie

Adres Koningin Julianaplein
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 111

Indeling

Bevind zich op woonlaag 15
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Bergruimte

Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

KJ Den Haag, KJ Den Haag - Fase 1 - 4 kamerappartement, bouwnummer: 15.P.01, 's-Gravenhage

Hier zult u wonen

KJ Den Haag, KJ Den Haag - Fase 1 - 4 kamerappartement, bouwnummer: 15.P.01, 2595 AA, 's-Gravenhage

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.