Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
2274 EA, Voorburg

Maesland, 2274 EA, Voorburg

€ 339.000 - € 615.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Project 'Maesland' te Voorburg, bestaat uit 11 luxe en energieneutrale eengezinswoningen op een beschut gelegen en exclusieve locatie aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. Deze locatie zal worden omgetoverd naar 9 tweelaagse gezinswoningen en 2 twee-onder-een...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 83 m² - 145 m²
Perceel 99999 m² - 99999 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 339.000 - € 615.000
Locatie
Plaats Voorburg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 249 m³ - 435 m³
Perceeloppervlakte 99999 m² - 99999 m²
Woonoppervlakte 83 m² - 145 m²

Uitgebreide omschrijving

Project 'Maesland' te Voorburg, bestaat uit 11 luxe en energieneutrale eengezinswoningen op een beschut gelegen en exclusieve locatie aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. Deze locatie zal worden omgetoverd naar 9 tweelaagse gezinswoningen en 2 twee-onder-een kapwoningen.

De tweelaagse woningen worden opgeleverd volgens het nul op de meter principe door de aanwezigheid van zonnepanelen en verwarming door middels vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. De woningen beschikken over een zonnige tuin op het zuidwesten of standaard een zonnig dakterras op het zuidwesten. Tevens is voor deze woningen een eigen parkeerplaats gereserveerd.

De 2 ruime twee-onder-een kapwoningen zijn eveneens voorzien van zonnepanelen waardoor de woningen energieneutraal zijn. De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp met vloerverwarming en hiermee zijn de woningen energiezuiniger dan wettelijk is voorgeschreven. De achtertuinen liggen optimaal op de zon (zuidwesten) en parkeren kan voor de deur.

Vanzelfsprekend wordt er volgens de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort gebouwd. Goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen om de gebouw gebonden installaties van energie te voorzien en bij de twee laagse woningen ook te voorzien in het eigen verbruik. De woningen worden verder opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk in de badkamer en toilet. Daarnaast is het mogelijk uw eigen wijzigingen te bespreken met de aannemer zodat de woning geheel naar eigen wens opgeleverd kan worden.

De locatie biedt een ideale combinatie tussen rust en comfort, maar ligt toch overal dichtbij. In Voorburg hoeft u zich geen moment te vervelen en dat maakt het een aantrekkelijke woonplaats. Het project bevindt zich op 7 minuten lopen van het winkelcentrum "Julianabaan", op 2 minuten rijden van de snelweg en op slechts 5 minuten fietsen naar de Herenstraat en station Voorburg! De historische Herenstraat en De Julianabaan vormen samen de winkelkernen van deze populaire gemeente. In en rond deze winkelgelegenheden zijn tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige lunchrooms, goede restaurants, fijne barretjes, tal van speciaalzaken en hippe kledingwinkels.

Voor ontspanning is er in Voorburg ook meer dan voldoende vertier. Een gezellige avond in het theater of je naar hartenlust uitleven in de sportschool, zwemmen, voetballen of hockeyen het is allemaal in de directe omgeving te vinden. Bovendien ligt het centrum van Den Haag met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen slechts tien fietsminuten verderop.

De locatie is tot slot uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Voorburg is op loopafstand en een bushalte (lijn 45 en 46) met een goede verbinding tussen Den Haag en Leiden ligt vrijwel voor de deur. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Alle media

Alle afbeeldingen

Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg
Maesland, Voorburg

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.675
 • Vrouwelijke inwoners

  7.635
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  35.818
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  38.786
 • Auto('s)

  0,9 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 255.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie