Molenpad, Leidschendam

€ 252.500 - € 495.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

PUUR GENIETEN AAN HET MOLENPAD!
Puur genieten is het, in je nieuwbouwwoning aan het Molenpad. Het is zondagochtend. Geen afspraken… heerlijk! De kinderen spelen veilig in de gemeenschappelijke binnentuin achter het huis. Wat gaan jullie vandaag eens doen? Stukje varen op de Vliet? Balletje slaan bij Sportpark De Star? Allebei bij jullie ‘om de hoek’. Een genot om hier te wonen.
Verschillende...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Molenpad, Leidschendam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

PUUR GENIETEN AAN HET MOLENPAD!
Puur genieten is het, in je nieuwbouwwoning aan het Molenpad. Het is zondagochtend. Geen afspraken… heerlijk! De kinderen spelen veilig in de gemeenschappelijke binnentuin achter het huis. Wat gaan jullie vandaag eens doen? Stukje varen op de Vliet? Balletje slaan bij Sportpark De Star? Allebei bij jullie ‘om de hoek’. Een genot om hier te wonen.
Verschillende woningtypen

Op deze perfecte locatie kun je kiezen uit verschillende woningtypen. De 30 woningen worden in 5 blokken gebouwd. In één blok komen straks minimaal 4 en maximaal 9 woningen. Het woningaanbod varieert van maisonnettes en stadswoningen tot herenhuizen en stadsvilla's. De verkoop is gepland voor het voorjaar van 2017. Van welke woning droom jij?

STADSVILLA'S
Achter de charmante gevels van de stadsvilla’s gaat veel leefruimte schuil. 150, 216 of 278 m2. Hoe groot wil jij wonen? Er zijn 3 stadsvilla’s met 4 complete woonlagen en één daarvan (het hoekhuis) heeft ook nog eens een unieke indeling van de woning. Hier woon je echt heel bijzonder.

Alle stadsvilla’s hebben op de begane grond een splitlevel. Dat wil zeggen dat de keuken aan de voorzijde van het huis een paar treden hoger ligt dan de tuingerichte woonkamer. De extra plafondhoogte en het niveauverschil geven het huis veel sfeer.

De tuinen liggen trouwens ideaal, op het zuidoosten! Hierdoor zit je van de vroege ochtend tot de avond op een mooie dag lekker in de zon.

HERENHUIZEN
Er is veel variatie in het aanbod van herenhuizen. De 11 herenhuizen variëren niet alleen wat uiterlijk betreft van elkaar. Ze hebben ook een aantal verschillende indelingen.

Er is een aantal gemene delers: een lekkere tuin op het zuidwesten of noordwesten, 4 slaapkamers en veel leefruimte! De herenhuizen zijn circa 162 tot 168 m2 groot. Bouwnummer 21 is een uitschieter. Dit 4-laagse herenhuis telt maar liefst 237 m2.

MAISONNETTES
Genieten van een ruim terras en veel leefruimte. Ideaal als je een druk leven hebt of niet in het bezit bent van groene vingers. De 4 maisonnettes van het nieuwbouwplan Molenpad verschillen in nuance van elkaar.

De 2 maisonnettes van 4,80 meter breed en circa 94 m2 groot hebben op de 1e verdieping een woonkamer met keuken die met een schuifpui aan het terras is verbonden. Op de 2e en 3e verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.

De 2 maisonnettes van 5,50 meter breed en circa 130 m2 groot hebben een geweldige woonkeuken op de 1e verdieping en een net zo riante woonkamer op de 2e verdieping. Op de 3e verdieping tref je 2 grote slaapkamers en een badkamer.

STADSWONINGEN
Kom binnen op de begane grond in de atelieruimte. Hiervandaan neem je de trap naar de grote woonkamer en leefkeuken. Door de grote raampartijen aan weerszijden kijk je overal prachtig uit en geniet je van een heerlijk licht huis.

Via de schuifpui kom je in je daktuin met berging. Drie stadswoningen hebben tevens een balkon met luiken aan de voorzijde. De stadswoningen zijn 127 tot 136 m2 groot, hebben 3 slaapkamers en als extra dus het atelier.

De stadswoningen op bouwnummer 14 en 15 hebben geen schuine kap en zijn daardoor het grootst. Als extra hebben ze verdiepingshoge ramen op de begane grond.

HOE ZIET DE PLANNING ERUIT?
We verwachten dat alle 30 woningen aan het Molenpad begin 2018 in verkoop gaan. Zodra ten minste 70% van de woningen verkocht is, kan de aannemer met bouwen beginnen. Klinkt dit interessant?

Heb je interesse om in Molenpad te gaan wonen? We houden je graag op de hoogte van het verloop van dit nieuwbouwproject. Abonneer je op de digitale nieuwsbrief via de projectsite en kijk regelmatig op deze site. Dan ben je als eerste op de hoogte!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 252.500 - € 495.000
Aangeboden sinds 9 maanden, 3 weken, 1 dagen geleden
Bouw
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 30
Locatie
Plaats Leidschendam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 257 m³ - 743 m³
Woonoppervlakte 95 m² - 275 m²
Inhoud 257 m² - 743 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.