Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Next Level, De Ruijterstraat 38, 's-Gravenhage

€ 400.000 - € 1.995.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Next Level wonen in het Haagse Zeeheldenkwartier!

NXT LVL. Stijlvol wonen in de luwte van het Zeeheldenkwartier. Aanvankelijk aan het oog onttrokken maar hier wacht de verrassing als u bij de De Ruijterstraat 38 de entree neemt en de straat achter u laat. De voormalige school wordt straks getransformeerd tot vijftien schitterende stadswoningen in een rustige enclave.

NXT LVL staat voor een...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Next Level, De Ruijterstraat 38, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Zeeheldenkwartier
  5.695 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Zeeheldenkwartier
  5.800 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,4 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 214.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

Uitgebreide omschrijving

Next Level wonen in het Haagse Zeeheldenkwartier!

NXT LVL. Stijlvol wonen in de luwte van het Zeeheldenkwartier. Aanvankelijk aan het oog onttrokken maar hier wacht de verrassing als u bij de De Ruijterstraat 38 de entree neemt en de straat achter u laat. De voormalige school wordt straks getransformeerd tot vijftien schitterende stadswoningen in een rustige enclave.

NXT LVL staat voor een totaal nieuwe woonbeleving in een klassieke Haagse setting en op een unieke locatie. Vijftien
twee-laagse stadswoningen van een geheel nieuw level, uniek voor deze populaire en charmante wijk.

Woningaanbod:

GARDEN LOFTS: licht, ruimte en comfort in de overtreffende trap

De drie Garden Lofts vindt u aan de voorzijde van NXT LVL, links op de locatie. Deze Garden Lofts waren de inspiratiebron voor de naam van het gehele project. Ze bestaan uit twee niveaus en bovendien tillen ze het wonen in het centrum van Den Haag naar een nieuw level. Want waar anders vindt u een stadsvilla met een immense oppervlakte van bijna 400 m2 in zo’n klassieke omgeving?

Met oppervlaktes van 279 m2 en 200 m2 zijn ook de twee andere Garden Lofts méér dan ruim bemeten. Die oppervlakte is bij elk van de drie woningen op een bijzondere manier ingedeeld, mede door het conceptuele en creatieve denken
van de interieurdesigners van Studio Wendy Mahieu. Hier geen klassieke indeling,
maar een ruimtelijke en lichte beleving die rechtstreeks voortvloeit uit de oorspronkelijke bouwwijze: split level, veel glas, veel ruimtes die in elkaar overvloeien en boeiende zichtlijnen.

ROOFGARDEN TOWNHOUSES: het West Coast-gevoel in Den Haag

Deze zes woningen staan geschakeld naast elkaar aan de voorzijde van het project, rechts op de locatie, aan de kant van de De Ruijterstraat. Ze liggen geheel beschut, geen straatgeluid dringt hier door.
De Roofgarden Townhouses zouden niet misstaan aan de Amerikaanse West Coast. Daar is dit type woning populair vanwege de lichtinval, de open indeling en de moderne vormgeving. Ook op minder mooie dagen heeft u veel lichtinval, dankzij de schuine glazen dakramen. Op de tweede verdieping vindt u de verklaring voor de naam van deze Roofgarden Townhouses: een heerlijke daktuin. U geniet privé en beschut van de open ruimte.

De architecten noemen deze waardevolle toevoeging wel ‘een extra gevel’. Want waar daken meestal een onzichtbaar element van een woning zijn, spelen ze hier een hoofdrol. De woningen hebben op de begane grond ook nog eens een afsluitbaar buitenterras. Dit is bijna mediterraan wonen in hartje Den Haag.

COURTYARD TOWNHOUSES: ruimte badend in het licht

Deze zes stadswoningen zijn ideaal als u wel alle wooncomfort en luxe wenst, maar niet per se heel groot hoeft te wonen. De Courtyard Townhouses liggen gezien vanaf de De Ruijterstraat aan de achterzijde van de locatie. U bereikt ze onder andere via de nieuwe glazen entree aan de voorzijde van NXT LVL.

De Courtyard Townhouses variëren in oppervlaktes van 68 m2 tot 94 m2. De woningen ogen rank, hoog en licht, door de constructie van het gebouw en de ruime toepassing van glas. Ze zijn perfect als u afscheid neemt van een veelgrotere woning en nu geheel nieuw wenst te wonen. Of juist als u start, en meteen in een van meest gezellige buurten van Den Haag wil wonen. Ook dan zijn de Courtyard Townhouses een slimme keuze.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 - € 1.995.000
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 184 m³ - 1077 m³
Woonoppervlakte 67 m² - 374 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.