Object
Object
Object
Object
Object
Object

Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk

€ 389.000 - € 489.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

*Voor actuele openingstijden van het informatiecentrum verwijzen wij u naar de projectwebsite van van RijswijkBuiten

START PRESALE.
zaterdag 5 oktober van 11.00-13.00 uur bent u van harte welkom op het Informatiecentrum van RijswijkBuiten.
Bezoek vast de projectwebsite voor meer informatie en uitleg over het aankoopproces. Onderdeel van het stappenplan is een oriënterend gesprek met een...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Rijswijk
    24.324 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Rijswijk
    26.703 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

*Voor actuele openingstijden van het informatiecentrum verwijzen wij u naar de projectwebsite van van RijswijkBuiten

START PRESALE.
zaterdag 5 oktober van 11.00-13.00 uur bent u van harte welkom op het Informatiecentrum van RijswijkBuiten.
Bezoek vast de projectwebsite voor meer informatie en uitleg over het aankoopproces. Onderdeel van het stappenplan is een oriënterend gesprek met een financieel specialist.

De Wilgen: wonen aan het Wilhelminapark!
Een ruime woning waar je iedere dag met een gerust gevoel kunt thuiskomen? Waar je energieneutraal en comfortabel woont? En waar je op loopafstand in een prachtig park kunt recreëren? In De Wilgen kan het!

Het nieuwbouwplan De Wilgen biedt een gevarieerd woonprogramma met verandawoningen, hofwoningen en statige stadsvilla’s.

Nieuwbouwplan De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen en kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Kies je voor een sfeervolle verandawoning, een fijne hofwoning of een royale stadsvilla? Deze woningen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn allemaal compleet (luxe keuken, compleet sanitair, verwarmingssysteem in eigendom - inbegrepen in de koopsom), energieneutraal én gelegen in Parkrijk, het mooiste stukje van RijswijkBuiten!

Met de bouw van RijswijkBuiten komen er circa 3500 woningen bij die grenzen aan het prachtige Wilhelminapark. Stedelijk wonen maar wel in een groene omgeving. Parkrijk is het tweede deelgebied in RijswijkBuiten, gelegen naast Sion en grenzend aan het Wilhelminapark. Het prachtige groene park vormt het uitgangspunt voor het ontwerp van Parkrijk; de gezamenlijke tuin voor de bewoners. Niet zomaar een tuin, maar één van maar liefst 150 hectare groot!

In RijswijkBuiten woont u heel centraal. Via de uitvalswegen in de wijk bent u snel op
de A4 of de A13, richting steden als Delft, Den Haag of Amsterdam. Rijswijk bevindt zicht op fietsafstand en heeft uitstekende voorzieningen, zoals diverse scholen. Maar ook in RijswijkBuiten komen onderwijsvoorzieningen voor het basisonderwijs en is Kindcentrum Buitenrijck reeds gevestigd. Tevens is Gezondheidscentrum RijswijkBuiten, met o.a. een huisartsenpraktijk, verloskundige zorg en een apothekersfaciliteit aanwezig.

Ook Sportverenigingen zijn in de buurt. Wat wilt u nog meer?Indien u geïnteresseerd bent in de woningen van dit plan, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op de projectwebsite.

Verwachte start bouw: eind Q2 2020
Verwachte oplevering: eind Q3 2021

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 389.000 - € 489.000
Bouw
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 325 m³ - 390 m³
Perceeloppervlakte 113 m² - 186 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 150 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

Interesse of vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u helder en deskundig te woord kunnen staan.

Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.