Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
2286 KC, Rijswijk

Parkrijk - De Wilgen, 2286 KC, Rijswijk

€ 389.000 - € 489.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

*Voor actuele openingstijden van het informatiecentrum verwijzen wij u naar de projectwebsite van van RijswijkBuiten Bezoek vast de projectwebsite voor meer informatie en uitleg over het aankoopproces. Onderdeel van het stappenplan is een oriënterend gesprek met een...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 125 m² - 150 m²
Perceel 113 m² - 186 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 389.000 - € 489.000
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 325 m³ - 390 m³
Perceeloppervlakte 113 m² - 186 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 150 m²

Uitgebreide omschrijving

*Voor actuele openingstijden van het informatiecentrum verwijzen wij u naar de projectwebsite van van RijswijkBuiten

Bezoek vast de projectwebsite voor meer informatie en uitleg over het aankoopproces. Onderdeel van het stappenplan is een oriënterend gesprek met een financieel specialist.

De Wilgen: wonen aan het Wilhelminapark!
Een ruime woning waar je iedere dag met een gerust gevoel kunt thuiskomen? Waar je energieneutraal en comfortabel woont? En waar je op loopafstand in een prachtig park kunt recreëren? In De Wilgen kan het!

Het nieuwbouwplan De Wilgen biedt een gevarieerd woonprogramma met verandawoningen, hofwoningen en statige stadsvilla’s.

Nieuwbouwplan De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen en kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Kies je voor een sfeervolle verandawoning, een fijne hofwoning of een royale stadsvilla? Deze woningen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn allemaal compleet (luxe keuken, compleet sanitair, verwarmingssysteem in eigendom - inbegrepen in de koopsom), energieneutraal én gelegen in Parkrijk, het mooiste stukje van RijswijkBuiten!

Met de bouw van RijswijkBuiten komen er circa 3500 woningen bij die grenzen aan het prachtige Wilhelminapark. Stedelijk wonen maar wel in een groene omgeving. Parkrijk is het tweede deelgebied in RijswijkBuiten, gelegen naast Sion en grenzend aan het Wilhelminapark. Het prachtige groene park vormt het uitgangspunt voor het ontwerp van Parkrijk; de gezamenlijke tuin voor de bewoners. Niet zomaar een tuin, maar één van maar liefst 150 hectare groot!

In RijswijkBuiten woont u heel centraal. Via de uitvalswegen in de wijk bent u snel op
de A4 of de A13, richting steden als Delft, Den Haag of Amsterdam. Rijswijk bevindt zicht op fietsafstand en heeft uitstekende voorzieningen, zoals diverse scholen. Maar ook in RijswijkBuiten komen onderwijsvoorzieningen voor het basisonderwijs en is Kindcentrum Buitenrijck reeds gevestigd. Tevens is Gezondheidscentrum RijswijkBuiten, met o.a. een huisartsenpraktijk, verloskundige zorg en een apothekersfaciliteit aanwezig.

Ook Sportverenigingen zijn in de buurt. Wat wilt u nog meer?Indien u geïnteresseerd bent in de woningen van dit plan, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op de projectwebsite.

Verwachte start bouw: eind Q2 2020
Verwachte oplevering: eind Q3 2021

Alle media

Alle afbeeldingen

Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk
Parkrijk - De Wilgen, Rijswijk

Wijkstatistieken

  • Inwoners Rijswijk

    24.324
  • Inwoners Rijswijk

    26.703

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie