Schoorlaan, Leidschendam
Schoorlaan, Leidschendam
2265 VS, Leidschendam

Schoorlaan, 2265 VS, Leidschendam

Omschrijving

MODERNE HERENHUIZEN AAN DE GRACHT VAN DE SCHOORLAAN te LEIDSCHENDAM Aan de Schoorlaan komen 22 herenhuizen. De ruime en moderne woningen liggen aan de gracht. Wil jij midden in het centrum van Leidschendam wonen? Dan is de Schoorlaan dé plek voor jou! HET...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 208 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Verkocht!

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 575.000
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 22
Locatie
Plaats Leidschendam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 541 m³ - 387 m³
Woonoppervlakte 149 m² - 208 m²
Inhoud 387 m² - 541 m²

Uitgebreide omschrijving

MODERNE HERENHUIZEN AAN DE GRACHT VAN DE SCHOORLAAN te LEIDSCHENDAM

Aan de Schoorlaan komen 22 herenhuizen. De ruime en moderne woningen liggen aan de gracht. Wil jij midden in het centrum van Leidschendam wonen? Dan is de Schoorlaan dé plek voor jou!

HET WONINGAANBOD VAN DE NIEUWE SCHOORLAAN
Het is de beurt aan de Nieuwe Schoorlaan om jouw hart te veroveren. Ongetwijfeld zonder enige moeite, want de 22 herenhuizen hebben veel te bieden wat ruimte, zicht en ligging betreft. De woningen zijn modern vormgegeven en bovendien erg ruim! Er komen 2 type herenhuizen, een terraswoning en een tuinwoning. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 149 tot 208 m². Dit is de Nieuwe Schoorlaan in een notendop.

Ruim en luxe wonen in het centrum van Leidschendam met alle voorzieningen om de hoek? Dat kan op de Schoorlaan. Deze stadswoningen bieden genoeg ruimte en mogelijkheden om het een echt thuis te laten worden. Na een drukke dag werken neem je heerlijk plaats in je tuin en geniet je van de buitenlucht.

TUINWONING
Open verbinding
De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar. Hoe fijn is het om contact te hebben met je gasten als je staat te koken! De woonkamer is een oase van licht door de grote schuifdeur naar de tuin. Zet de deur open en laat buiten naar binnen. De tuin is ook achterom te bereiken, handig als je je fiets in de berging wilt stallen.

Even boven kijken
Neem in de hal de trap naar de 1e verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers, wie gaat waar slapen? De badkamer is ruim en biedt plaats aan een wastafel, douche en ligbad. Daarnaast vind je op deze verdieping ook nog een 2e toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers, een berging en de technische ruimte te vinden.

TERRASWONING
Comfortabel wonen in Leidschendam
Wil jij in het centrum van Leidschendam wonen en heb je behoefte aan ruimte en comfort? Dan is deze 3 laagse Terraswoning iets voor jou. Jouw nieuwe woonkeuken op de eerste etage is de plek waar alles samenkomt. Van fijne ontbijtjes op zondagochtend tot goede gesprekken na een lange werkdag en gezellige diners met vrienden. De woonkamer grenst aan het ruime dakterras, zo haal je buiten naar binnen.

Koken, wonen, slapen
De begane grond is op verschillende manieren in te delen. Je kunt kiezen om de keuken op de begane grond te laten plaatsen zodat de woonkamer op de eerste verdieping nog groter wordt. Maar ook een extra slaapkamer met badkamer of een kantoor behoren tot de opties. Aan jou de keuze! De begane grond heeft ook een ruime berging, een toilet en toegang naar de inpandige parkeergarage. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden. Ook vind je hier de badkamer, douchehoek en wastafel.

HOE ZIET DE PLANNING ERUIT?
De verwachting is dat de verkoop in het derde kwartaal van 2020 van start gaat.

INTERESSE?
Schrijf u als belangstellende in op de projectwebsite door een Mijn Eigen Huis account aan te maken.
U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en de start verkoop.

Alle media

Alle afbeeldingen

Schoorlaan, Leidschendam
Schoorlaan, Leidschendam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.340
 • Vrouwelijke inwoners

  3.535
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  35.818
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  38.786
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 270.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie