The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage
2585 JG, 's-Gravenhage

The Parc House, 2585 JG, 's-Gravenhage

€ 800.000 - € 2.000.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

WAAR WONEN RESIDEREN WORDT: THE PARC HOUSE Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House aan de Parkweg 9 in het Van Stolkpark Den Haag. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 100 m² - 240 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Verkoop start Q4 2021

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 800.000 - € 2.000.000
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 300 m³ - 720 m³
Woonoppervlakte 100 m² - 240 m²

Uitgebreide omschrijving

WAAR WONEN RESIDEREN WORDT: THE PARC HOUSE

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House aan de Parkweg 9 in het Van Stolkpark Den Haag. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee naadloos in de rijke traditie van misschien wel het fraaiste gedeelte van de residentie.
De wijk ademt nog altijd de rust en kalmte van zo’n honderd jaar geleden. Met die ijkpunten als leidraad ontwierpen de architecten een totaal nieuwe creatie. Tien villa-appartementen, variërend van 100 m2 tot zelfs 240 m2. Omringd door een eveneens geheel nieuw ontworpen en ingerichte tuin. Dit is wonen in optima forma.

PRACHTIGE ARCHITECTUUR OMLIJST DOOR GROEN EN PRIVÉTUIN

The Parc House is nadrukkelijk niet ontworpen volgens de fin-de-siècle architectuur in het Van Stolkpark. De architecten kozen juist voor een modern klassieke vormgeving, geheel passend bij de chique uitstraling van deze wijk.
Dat leidde tot onder andere zeer grote raampartijen en royale terrassen en/of veranda’s. Zeker zo kenmerkend is de ruime aanwezigheid van groen. The Parc House wordt volledig omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin. Bomen worden verplaatst of vervangen. Zo ontstaat een groene oase met een rijke variëteit, een heerlijk en beschutte plek met volop privacy.

EEN EERSTE BLIK VAN BOVEN TOONT METEEN DE WOONKWALITEIT VAN DIT DEEL VAN DEN HAAG

Rond 1870 zocht de Rotterdamse advocaat Van Stolk contact met de toen zeer gerenommeerde landschapsarchitect Zocher. Hij had tussen Den Haag en Scheveningen een stuk land verworven. Hier verrees langzaam maar zeker het unieke villapark dat we nu kennen. De grandeur van toen is hier nu nog altijd voelbaar.

De panden en lanen ademen geschiedenis. De wijk (die het predikaat ‘beschermd stadsgezicht’ draagt) grenst aan het prachtige Westbroekpark. Bewoners, wandelaars en natuurliefhebbers halen hun hart op in de naastgelegen parken. En natuurlijk is er het Statenkwartier, met ‘de Fred’ als kloppend hart. Het strand en de duinen liggen vlakbij evenals het centrum van de residentie. Wandelen, winkelen, wonen met sfeer. Hier komt alles tezamen.

THE PARC HOUSE:
– Nieuwbouw van modern klassieke villa-appartementen
– 9 Villa-appartementen van circa 100 tot 175 m² met terras
– 1 Penthouse van circa 240 m² met royaal terras
– Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen
– Omgeven door nieuw ontworpen tuin
– Nabij Statenkwartier, Westbroekpark, strand en duinen
- Planning start verkoop eind september/ begin oktober 2021
- Prognose start bouw 2022

Villa-appartementen op een locatie als deze, het zijn woonkansen die niet elke dag voorbij komen. Zeker als u wilt wonen op een unieke locatie als deze, met toch al het beste van Den Haag om de hoek?

U wilt een woning mèt parkeergelegenheid? U wilt het modernste wooncomfort met aandacht voor duurzaamheid in een monumentale en groene omgeving?
Laat dan uw persoonlijke gegevens achter op de project website. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Het verzekert u ervan dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rond The Parc House.

Alle media

Alle afbeeldingen

The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage
The Parc House, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  360
 • Vrouwelijke inwoners

  410
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 575.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie