Molenpad, Leidschendam
2265 AK, Leidschendam

Molenpad, 2265 AK, Leidschendam

€ 309.500 - € 698.000 Kan ik dit betalen?

Kenmerken

Woonoppervlakte 94 m² - 278 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Leidschendam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 257 m³ - 743 m³
Woonoppervlakte 94 m² - 278 m²

Uitgebreide omschrijving

Het Molenpad wordt een prachtig nieuw project dat opvalt door de bijzonder rijke, gevarieerde architectuur en het wisselende woningaanbod. Hier komen 30 woningen die in 5 kleine blokjes rondom een gemeenschappelijke binnentuin worden gebouwd. De locatie is ideaal. Je loopt namelijk in een paar minuten naar de Sluiskant, het Damplein en de Damlaan.
Op deze perfecte locatie kun je kiezen uit verschillende woningtypen. De 30 woningen worden in 5 blokken gebouwd en in een blok komen straks minimaal 4 en maximaal 9 woningen. Het woning aanbod varieert van maisonnettes, stadswoningen tot herenhuizen en stadvilla’s.

UNIEK IN LEIDSCHENDAM!
Molenpad is helemaal klaar voor de toekomst. Voor de bewoners staan namelijk op gereserveerde parkeerplaatsen in de garage twee 100% elektrische BMW i3’3 als deelauto klaar. De parkeerplaatsen worden met oplaadvoorzieningen geleverd aan de VvE. Het is in Leidschendam voor het eerste dat een elektrische deelauto wordt aangeboden bij woningen. De bewoners kunnen de volledig elektrische deelauto tegen een interessant tarief gebruiken.

STADSVILLA'S
Achter de charmante gevels van de stadsvilla’s gaat veel leefruimte schuil, 213-278 m². Hoe groot wil jij wonen? Er zijn 3 stadsvilla’s met 4 complete woonlagen en één daarvan (het hoekhuis) heeft ook nog eens een unieke indeling van de woning. Hier woon je echt heel bijzonder.
Alle stadsvilla’s hebben op de begane grond een splitlevel. Dat wil zeggen dat de keuken aan de voorzijde van het huis een paar treden hoger ligt dan de tuingerichte woonkamer. De extra plafondhoogte en het niveauverschil geven het huis veel sfeer.
De tuinen liggen trouwens ideaal, op het zuidoosten! Hierdoor zit je van de vroege ochtend tot de avond op een mooie dag lekker in de zon.

HERENHUIZEN
Er is veel variatie in het aanbod van herenhuizen. De 13 herenhuizen variëren niet alleen wat uiterlijk betreft van elkaar. Ze hebben ook een aantal verschillende indelingen.
Er is een aantal gemene delers: een royale woonkamer en leefkeuken, luxe badkamer een een lekkere tuin, 3 of 4 slaapkamers en veel leefruimte! De herenhuizen zijn circa 151 tot 168 m2 groot. Bouwnummer 21 is een uitschieter. Twee herenhuizen aan de Zaagmolenstraat hebben op de 2de verdieping een dakterras.

STADSWONINGEN
Kom binnen op de begane grond die je zelf kan inrichten. Hiervandaan neem je de trap naar de grote woonkamer en leefkeuken. Door de grote raampartijen aan weerszijden kijk je overal prachtig uit en geniet je van een heerlijk licht huis.
Alle stadswoningen hebben een daktuin met berging. Drie stadswoningen hebben tevens een balkon met luiken aan de voorzijde. De stadswoningen zijn 127 tot 137 m² groot, hebben een ruime badkamer met separaat toilet.
De stadswoningen op bouwnummer 14 en 15 hebben geen schuine kap en zijn daardoor het grootst. Als extra hebben ze verdiepingshoge ramen op de begane grond.

MAISONNETTES
Genieten van een ruim terras en veel leefruimte. Ideaal als je een druk leven hebt of niet in het bezit bent van groene vingers. De 4 maisonnettes van het nieuwbouwplan Molenpad verschillen in nuance van elkaar.
De 2 maisonnettes van 4,80 meter breed en circa 94 m2 groot hebben op de 1e verdieping een woonkamer met keuken die met een schuifpui aan het terras is verbonden. Op de 2e en 3e verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.
De 2 maisonnettes van 5,50 meter breed en circa 130 m2 groot hebben een geweldige woonkeuken op de 1e verdieping en een net zo riante woonkamer op de 2e verdieping. Op de 3e verdieping tref je 2 grote slaapkamers en een badkamer.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  2.755
 • Vrouwelijke inwoners

  2.895
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  35.818
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  38.786
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 206.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie